Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Hondenverzekering

Beoordeling
Hondenverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 5.9 (21 reviews) en kost € 15,78 p/m.

Vergelijk hondenverzekeringen

Handige links:

Hondenverzekering ervaringen (21)



Sorteer recensies op:
Looptijd vijf jaar, dekking te nadele verandert en prijsverhoging te hoog;slecht Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.2
Door Eric Hulle op woensdag 17 juli 2013 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Ik heb bijna 15 jaar (3x 5 jaar) een verzekering bij Proteq Dier & Zorg voor mijn wijlen hond en huidige hond.

In mijn studentijd heb ik het afgesloten, omdat je als student niet zoveel te besteden hebt en ik niet voor de keuze hoef te staan dat mijn hond naar een DA moet en ik geen geld heb. Mijn eerste hond heeft veel pech gehad en uiteindelijk overleden aan botkanker.

Door deze ervaring heb voor mijn tweede hond een verzekering afgesloten en ik hier al vier jaar spijt van! Je sluit een overeenkomst af voor vijf jaar en dat is echt een blok aan je been. Ten tweede is de premie ontzettend gestegen zoals ander hier al vermelden. Ten derde zijn de dekkingen verandert ten nadelen van de verzekerde. Mijn derde hond is niet verzekerd en is de pechvogel met wilt spelen;)

Mijn verzekering loopt binnenkort van rechtswege af met inachtneming van een jaar geleden opgezegd (schriftelijk bevestigd/bewijsvoering) en spaar het bedrag op en ben dan beter uit dan met een verzekering voor mijn honden. Ik ben wel heel te spreken over Proteq en heb daar al mijn andere verzekeringen ondergebracht zoals voor mijn woning.

Onnodig verzekering met slechte voorwaarden Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Ana op dinsdag 28 mei 2013 over Petplan Hondenverzekering

Het betreut mij enorm hoe PetPlan met haar declaraties omgaat.

In de voorwaarden staat duidelijk vermeld dat een consult bij het UMC voor 50 % vergoed word in het basispakket.

Pas op! Dit is niet juist.

PetPlan maakt kenbaar indien een dier een MRI scan of CT nodig heeft het consult ineens niet in aanmerking komt voor vergoeding.

Het consult behoort tot de MRI, wat nonsens is en daarmee probeert PetPlan zo min mogelijk aan de verzekerden te vergoeden.

Op deze manier kan PetPlan alle behandelingen aan elkaar koppelen en geen enkel consult vergoeden.

Dit is een vorm van wanprestatie en hiermee zet PetPlan consumenten op een verkeerd spoor door te vermelden in de voorwaarden dat consulten wel worden vergoed.

Aangezien ik nu al minimaal 1300,00 EUR aan mijn hond heb betaald, het diertje nog steeds niet volledig is geholpen en PetPlan maar een gering bedrag heeft vergoed aan mij is dit geen aanrader.(hooguit 20% dat je vergoed krijgt)

Overal zit een eigen risico op en bedrijf wil alleen cashen.

Eerder dit jaar heb ik overwogen een aanvullende verzekering af te sluiten, daar ben ik nu van afgestapt door PetPlan zijn opaciteit en de omgang met klanten.

Exorbitante prijsverhogingen Proteq Totaalscore: 2.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 5  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 2.4
Door Ben T op dinsdag 2 april 2013 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Onlangs ontving ik de nieuwe polis voor de verzekering van mijn hond. En opnieuw schrok ik van de stilzwijgend doorgevoerde premiestijging van ruim 14%, exclusief assurantiebelasting!!! (bruto prijsstijging 26%). Dit na de exorbitante premiestijging van bijna 70% die vorig jaar doorgevoerd werd.
Voor onze border terrier betaalden we in 2007 nog een premie van € 186,=. Nu wordt dat € 431,= !!! Dit gaat alle perken te buiten.
Maar ja, voor een hond van 14 zeg je de verzekering niet zomaar op. Waarschijnlijk maakt Proteq hier handig gebruik van...

Teleurstellende klantenservice van Proteq honden Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.8
Door Madeleine op zaterdag 4 augustus 2012 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Bij deze hondenverzekering moet je ineens moet je alles weer eerst zelf voorschieten bij DA pas boven 500,-kan het rechtstreeks.
Ingestuurde nota tot 4 keer toe terug gekregen nog klopt het niet, zelfs kopie van hondspaspoort plus hun eigen klantkaartje met alle chip no en nog niet kunnen regelen.
Bij telefonisch contact kunnen ze niets uitzoeken want dat doet een bedrijf in Tiel en die is niet te bellen.
Jaarlijks indexeren 4 % zou kunnen maar dan ook ook nog bij honden ouder dan 8 jaar 10% premieverhoging daar voor is toch het jaarlijks indexeren ??
Dan jaarlijks een stijging van 14% op de premie van het al jaarlijks opgehoogde bedrag kan je toch niet met droge ogen blijven verkopen.

kosten sterilisatie hond Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Mr.Pink op dinsdag 24 juli 2012 over OHRA Hondenverzekering

Hierbij dan mijn ervaring over de hondenverzekering van ohra zoals mij gevraagd werd te schrijven na het afsluiten van deze verzekering via de website van ohra zelf.

- Heel handig dat je je eigen dierenarts mag uitkiezen anders ben je al weet ik hoeveel geld kwijt aan benzine om te reizen naar die ene kliniek
- De kosten sterilisatie hond zitten er bij mij, ik heb een aanvullende hondenverzekering , de premie blijft desondanks laag
- ik ontvang een foto van mijn hond in canvas, dat was een tijdelijk actief.

Mvg
Mr. Pink
Almere-City

Proteq is vooral met zichzelf bezig Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.4
Door LaBlanc op vrijdag 22 juni 2012 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Proteq is vooral met zichzelf bezig, helaas zit ik er een jaar aanvast.... zij claimen dat mijn hond al langer last had van zijn poot en bestaande problemen worden niet vergoed..... mijn da heeft nog uitleg gegeven, echter het mocht niet baten.... zij houden vast. Mijn rechtbijstand wilde er wel een rechtzaak van maken maar ik was er klaar mee. Blij als ik weer van ze af kan!

Mijn hond niet verzekeren was goedkoper geweest Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Monique op woensdag 20 juni 2012 over Reaal Dier & Zorg Hondenverzekering

Heb 7 jaar een hondenverzekering gehad maar achteraf was het weggegooid geld. Je kan beter een spaarpotje maken en daarmee de kosten betalen. Zoveel kosten maak je nu ook weer niet aan de dierenarts en al met al is nauwelijks iets verzekerd met deze verzekering behalve als je hond geopereed moete worden en dan nog heb je te maken met een eigen risico.

Niet de beste hondenverzekering, ook niet de goedkoopste Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Pleunetje maaskantje op dinsdag 22 mei 2012 over VerzekerUzelf.nl Hondenverzekering

Een voordeel van deze hondenverzekering is dat je hond een chip krijgt. Deze kunnen ze gebruiken als hij is weg gelopen (bij mij al 3x gebeurd, zucht).

Een nadeel is dat je voor elke medische gebeurtenis een eigen risico van 19% hebt dat is nogal wat! Heb al 2x een rekening van meer dan 500 euro gehad dan tikt het wel aan. Maar volgens mij rekent bijna elke dierenverzekeraar 19% voor het eigen risico.

Verder valt ook lang niet alles binnen het pakket (Castratie/sterilisatie, gebitsreiniging) al is dit geloof ik wel extra te verzekeren maar ik vind 24 euro per maand al voldoende.

Goedkope hondenverzekering? dacht het niet! Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.8
Door Jop op donderdag 29 maart 2012 over Petplan Hondenverzekering

Er wordt hier gezegd dat Petplan een goedkope hondenverzekering heeft. Ik heb daar hele andere ervaringen mee.

Bij Petplan is de eigen bijdrage € 35 daarnnaast kan je kiezen voor een eigen bijdrage van € 25 of € 15 waardoor de maandbedragne stijgen met € 1 of € 2 p/m.

Dat was mijn niet duidelijk toen ik deze hondenverzekering had afgesloten. De kosten voor een hond zijn vaak maar laag bij mij, dus uiteindelijk heb ik 50% van alle kosten die ik had aan mijn hond alsnog zelf moeten betalen.

Ik raad iedereen aan geen hondenverzekering te nemen of het moet zijn dat je zeker weet dat je hond iets gaat gebeuren of als je een hele oude hont hebt.

Petplan hondenverzekering is goed genoeg Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Daan de Ridder op donderdag 24 november 2011 over Petplan Hondenverzekering

Op hier en daar een minpuntje na is de hondenverzekering of dierenverzekering van Petplan goed genoeg voor de gemiddelde huisdierenbezitter. De minpunten noem ik net zo goed op als de pluspunten.

Pluspunten: volgens mij een van de dierenverzekeraars die meer verzekert dan alleen honden en katten.
Declaraties worden snel uitgekeerd, echter vraagt Petplan wel eens om een second opinion, om zeker te stellen dat een operatie wel vereist was.
De dekking werkt is meer dan voldoende voor de gemiddelde huisdierenbezitter.
De premie is een stuk lager dan bij andere huisdierenverzekeraars.

Minpunten: zelf voorschieten. Andere dierenartsen om een second opinion vragen over operaties.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema