Vergelijk 442 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Rechtsbijstandverzekering

Beoordeling
Rechtsbijstandverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (21 reviews) en kost € 7,43 p/m.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Handige links:

Rechtsbijstandverzekering ervaringen (21)



Sorteer recensies op:
Ze moeten zich schamen! Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.8
Door Jean-Paul op vrijdag 29 juni 2018 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Voegen totaal niks toe bespaar je de premie en betaal zelf een advocaat als je die nodig hebt. Ze zijn lui niet vooruit te branden en hebben ook nog geen kennis van zaken. Ik zou mij kapot schamen als ik daar zou werken.

Slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Hakim Azarrouy op woensdag 28 maart 2018 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Kort samengevat, top om zaken snel af te handelen m.a.w. je wordt als verzekerde totaal niet serieus genomen. Zaak aanmelden bij Achmea gaat nog goed maar op het moment de zaak in behandeling wordt genomen door een behandelaar zijn er twee opties:

1. Onder een bedrag van € 500,- afkopen - kosten/baten analyse
2. boven de € 500,- zaak snel afhandelen door de verzekerde te overtuigen dat de zaak geen kans van slagen heeft. Alle argumenten worden van tafel geveegd, meer het gevoel dat je tegenover een rechter zit of de advocaat van de tegenpartij. Totaal geen spraken van belangen behartigen van de verzekerde zelf.
3. Meer in discussie met de klant, de verzekerde dan met de tegenpartij.

Kort samengevat, Achmea tijd om wel gemotiveerde behandelaars in dienst te nemen, die het belang van de klant centraal stellen.

SLECHTE Service Achmea

voor rechtsbijstand moet je niet bij DAS zijn! Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 3  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.4
Door diviana@live.nl op vrijdag 22 december 2017 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Ik heb precies dezelfde ervaringen die de mensen voor mij hebben aangegeven: terwijl je een kant en klare en sterke zaak hebt, wordt er gedaan alsof je zwak staat en wordt er met de tegenpartij meegehuild! Je hebt het gevoel dat ze voor de tegenpartij werken, afspraken worden niet nagekomen, er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld maar wordt niet teruggebeld. Ze gaan niet correct met je stukken om, waardoor je in de problemen komt. Dus ipv dat ze je met een probleem helpen, krijg je een forse probleem bij. De dames aan de telefoon zijn erg aardig, de juristen zijn onbekwaam, maar dat geldt niet voor allemaal. Ze mogen gewoon niet veel uren aan je besteden en moeten zo snel mogelijk tot een compromis komen en daarom werken ze meer voor de tegenpartij dan voor jou. Ze proberen rechtszaken te voorkomen, want dat kost ze geld, dus de belangen van DAS gaan voor, ook al sta jij in je recht en moet de tegenpartij de kosten vergoeden. Daarom naar een echte advocatenkantoor overgeschakeld!

Beste rechtsbijstandverzekering uit de test van de Consumentenbond Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Jan op zaterdag 30 september 2017 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Op aanraden van de Consumentenbond heb ik vorig jaar gekozen voor de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer. Deze kwam als beste uit de test, inmiddels overtroffen door Lancyr zie ik nu, maar nog steeds staat Centraal Beheer op de tweede plek. Vertrouwen dat de Consumentenbond grondig onderzoek doet naar de voorwaarden, dekking en algehele prijs/kwaliteitsverhouding, heb ik wel. Ik ben zelf in staat te beamen dat de klantenservice goed duidelijk en goed bereikbaar is, en de maandpremie die ze rekenen voor de rechtsbijstandverzekering spreekt helemaal voor zich. Voor alle punten waar Verzekeraar.nl een cijfer voor vraagt, kan ik dus een goede tot zeer goede beoordeling geven.

waardeloos Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Libby op woensdag 25 juni 2014 over DAS Rechtsbijstandverzekering

luie juristen. buitengewoon slecht.

AON-rechtsbijstand via DAS - de klant is slechter af. Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 2  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 5.0
Door anoniem op donderdag 19 juni 2014 over Aon Rechtsbijstandverzekering

AON heeft rechtsbijstand ondergebracht bij DAS, waarbij wordt beweerd dat dezelfde dekking wordt geboden als bij DAS. De praktijk bewees dat, hoe zeer de klantenservice van AON ook haar best deed dit te ontkennen, DAS beslist minder dekking biedt aan AON-verzekerden dan aan eigen verzekerden. De dekking voor diverse modules blijken bij AON alleen voor Nederland, terwijl DAS weldegelijk Europese dekking biedt voor eigen klanten. Nadat ik de AON hierop heb gewezen heb ik verder geen (re-)actie meer vernomen van AON en mocht ik zelf de zaak zien op te lossen.

Klant niet koning. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door Carina op vrijdag 10 januari 2014 over ARAG Rechtsbijstandverzekering

Slechte klantenservice moet overal zelf achteraan

Wel betalen maar geen hulp Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.2
Door Vera op zondag 15 december 2013 over Aon Rechtsbijstandverzekering

Ik ben niet zo tevreden over de rechtsbijstandverzekering van AON. Ik heb jaren premie betaald en toen had ik een keer rechtsbijstand nodig. Ik zat overspannen thuis na problemen met mijn werkgever. Het is belangrijk om dan een goede jurist te hebben. Echter wist de jurist niet wat ze met de zaak aanmoest. Er werd constant overheen gedraaid en na 2 maanden was er nog steeds geen contact geweest met de werkgever. ik kwam geen haar verder dus heb ik een klacht ingediend. Diegene waarbij ik mijn klacht heb opgezegd was het tegenovergestelde van vriendelijk... Ik vond dit echt belachelijk. Uiteindelijk heb ik mijn verzekering opgezegd want ik was er goed klaar mee! bah!

Zeer zeer slecht! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Victor op woensdag 6 november 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Bij DAS heb ik geen goede ervaring gehad. De juristen daar zijn te lui om voor je rechten op te komen en zijn alleen maar gericht op hoe ze zo snel mogelijk van je af komen. Wanneer je een zaak meldt wordt al bijna direct gezegd dat er niks inzit. Dat terwijl een advocaat mij het advies heeft gegeven dat ik wel degelijk een zaak heb. Uiteindelijk heb ik de zaak door de advocaat laten behandelen en ik heb de zaak glansrijk gewonnen! Wat ik trouwens niet wist is dat er bij de DAS alleen maar hbo juristen werken. Voor complexe zaken wens ik wel een universitair geschoolde jurist te hebben!!! Ik ben daarom ook weggegaan bij DAS. Ik zet nu de premie die ik normaal betaal opzij en met dat geld kan ik mij een advocaat veroorloven wanneer ik die nodig heb!

abominabel slechte service, zakkenvullers zijn het. Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Redbad op vrijdag 5 april 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

DAS levert geen service. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld. Ook al heb je nog zo'n duidelijke zaak ze zullen je altijd afschepen. Ze komen afspraken niet na en je krijgt er alleen maar extra problemen door, ze reageren niet binnen gestelde termijnen. Je betaalt premie en ipv dat je op steun kunt rekenen krijg je er nog een probleem bij!

De rechtsbijstandsverzekering ervaringen bieden inzicht in de wijze waarop verzekeraars zich opstellen, indien u er gebruik wenst te maken van een verzekering voor juridische kosten en bijstand tijdens andere mogelijke conflicten. De rechtsbijstandsverzekering ervaringen geven een goed beeld van wat u kunt wachten en hoe de verzekeraar ervoor zorgt dat uw schade netjes wordt vergoed. Blijkt aan de andere kant dat de verzekeraar hier een lastig proces van maakt? Dan is het op basis van de rechtsbijstandsverzekering ervaringen wellicht verstandig om voor een andere verzekeraar te kiezen.

Wilt u een natura rechtsbijstandsverzekering afsluiten? Dan kunt u de rechtsbijstandsverzekering ervaringen gebruiken, specifiek met het oog op de natura polissen. Hoe zijn de juridisch specialisten van de verzekeraar onderlegd en zorgen ze daadwerkelijk voor een goede inzet, of sturen ze aan op een schikking waar u geen behoefte aan heeft? U kunt de rechtsbijstandsverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan wat u kunt verwachten van een natura polis. U kunt op basis van de ervaringen besluiten een naturapolis af te sluiten bij een goede verzekeraar, of nog eens overwegen of u niet beter gebruik kunt maken van een restitutiepolis.

Verder kunt u gebruik maken van de rechtsbijstandsverzekering ervaringen om na te gaan hoe de verzekeraar omgaat met de wachttijd binnen de polis en op welke dekking u kunt rekenen. Reageert de verzekeraar vlot op het moment dat u een claim in zal dienen en is het eenvoudig om de gemaakte kosten vergoed te krijgen? Kunt u gebruik maken van een online platform of lijkt de verzekeraar juist allerlei drempels op te werpen? Dit komt goed naar voren in de rechtsbijstandsverzekering ervaringen, zodat u op basis daarvan een goede keuze kunt maken voor een van de beschikbare verzekeraars.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema