Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Uitvaartverzekering

Beoordeling
Uitvaartverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 7.2 (30 reviews) en kost € 9,68 p/m.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Handige links:

Uitvaartverzekering ervaringen (30)



Sorteer recensies op:
uitstekende serviceverlening en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door jan van soest op maandag 7 januari 2019 over Reaal Uitvaartverzekering

Bij mijn vader destijds uitstekende pieteit en klantvriendelijke serviceverlening ervaren.

Monuta 9+ Ervaring! Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door Ben Steenbeeks op donderdag 22 maart 2018 over Monuta Uitvaartverzekering

Helaas kwam ik laatst in aanraking met een persoonlijke uitvaart. Ik kwam erachter dat ik zelf nog geen uitvaartverzekering had en schrok van de hoge kosten van een uitvaart. Na wat onderzoek kwam Monuta voor mij het beste uit de bus. Tijdens het uitzoeken, kwam ik er wel achter dat Yarden voor een reden zo’n scherpe premie heeft. Betaal liever paar cent meer per maand inruil voor betere voorwaarden en goede klantenservice!

Van mij krijgt Monuta een welverdiende 9+

Yarden wordt overtuigend gezien als beste uitvaartverzekeraar Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Danny op zaterdag 25 november 2017 over Yarden Uitvaartverzekering

Wie zich scheel kijkt op de kosten van een uitvaartverzekering zal hoogstwaarschijnlijk bij de verzekering van Monuta belanden. Wie echter naar de kwaliteit en beoordelingen kijkt, komt juist uit bij Yarden als beste uitvaartverzekeraar. Dit patroon valt telkens weer op tijdens het bekijken en vergelijken van de uitvaartverzekeringen.

Op een uitvaart mag in mijn ogen niet bespaard worden. Vooral niet als de besparing in de buurt ligt van slechts 50 cent per maand, 6 euro per jaar. Ik heb online en offline teveel verhalen gehoord over de medewerkers van Monuta om zo'n minimale besparing te willen overwegen. Hoe meer van de uitvaart uit handen wordt genomen van mij of mijn kinderen, hoe blijer we mogen zijn.

Yarden scoort samen met zijn medewerkers behoorlijk goed en mag zich daarom onze uitvaartverzekeraar noemen. We hopen ze nog lange tijd niet te hoeven ontmoeten maar we zijn tot die tijd tevreden over ons unanieme besluit.

Absoluut geen klachten over uitvaartverzekeraar Yarden Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Gea op donderdag 16 november 2017 over Yarden Uitvaartverzekering

Bij ons heeft Yarden eveneens een positieve indruk achtergelaten. Onlangs moesten wij afscheid nemen van een familielid waar iedereen wel een hechte band mee had, mijn oma. Ik kan niet anders zeggen dan dat Yarden een fantastische rol heeft gespeeld bij het regelen van de uitvaart. Het was bovendien een enorm verschil vergeleken met de uitvaartverzekeraar van mijn opa (volgens zeggen was dit Interpolis), die de uitvaart juist op heel oncomfortabele wijze regelde. Yarden neemt duidelijk de tijd, controleert dubbel of alles naar wens is, om daarna een uitvaart in gang te zetten die geen klachten oplevert onder de nabestaanden. Daarvoor geef ik graag mijn waardering met een positieve beoordeling.

Goede service, scherpe premie! Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.4
Door Patrick van D. op maandag 6 november 2017 over Monuta Uitvaartverzekering

Ik heb een uitvaartverzekering, omdat ik niet de financiële middelen heb om straks ineens € 10.000,- neer te leggen. Ik ben erg blij dat ik tegen een scherpe premie voortaan goed voorbereid bent en mijn nabestaande niet ineens met hoge kosten achter te laten. Tot op heden ben ik erg blij met Monuta en hoop ik dat mijn volgende ervaring nog heeeeel lang op zich laat wachten ;)

zeker een aanrader!

De uitvaartorganisatie die we nodig hadden. Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door F. de Jong op donderdag 12 oktober 2017 over Yarden Uitvaartverzekering

Kan niet anders zeggen dan dat Yarden de uitvaart van mijn vrouw zowel naar onze als naar haar wens heeft geregeld, met hier en daar het extra nodige advies. Mijn vrouw was volledig voorbereid nadat ze in 2009 haar diagnose kreeg. Na onze ervaring heb ik een goed gevoel overgehouden aan Yarden. De begeleiding, persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen waren gewoon precies zoals we het nodig hadden om afscheid te kunnen nemen van onze vrouw, moeder en dochter.

Geen klachten over Monuta, ze komen afspraken volledig na. Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Veenstra op woensdag 27 september 2017 over Monuta Uitvaartverzekering

De ervaringen met uitvaartverzekeraars zijn op het internet bijzonder verdeeld. Ik heb de indruk dat (geëmotioneerde) mensen nu eenmaal anders kunnen reageren en dat ook duidelijk laten blijken in hun reviews, en dat je ook maar net een beetje geluk moet hebben met het type persoon dat namens de verzekeraar de uitvaart komt verzorgen.

Een klacht die ik weinig terug zie komen is dat de uitvaartverzekeraar de uitbetaling van de afgesproken dekking niet nakomt. Vrijwel alle klachten richten zich op de medewerker en niet de verzekeraar zelf (waarvan ook voorbeelden op verzekeraar.nl).

Persoonlijk ben ik liever wat objectiever ingesteld, omdat de kans bijzonder klein is dat een ander met dezelfde medewerker te maken krijgt.

De reden dat ik voor Monuta heb gekozen is 1) ze zijn groot, 2) ze zijn goedkoper dan gemiddeld en 3) laat ik nou net positieve ervaring hebben met de verzekeraar (de medewerkers waren vrij neutraal, niet (veel) meer dan een condoleance, maar deden hun werk verder uitstekend) na het overlijden van mijn ouders.

Ik stelde het op prijs dat mij van alles uit handen werd genomen door zowel de medewerkers als de uitvaartverzekeraar, en datzelfde wens ik straks voor mijn nabestaanden.

Goede service en duidelijke informatie Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Carla op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

Altijd goed geholpen. De internetsite is heel duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk online af te sluiten. Ook de chat werkt goed en snel met goede service.

Afsluiten verzekering Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Mario op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

Vlotte afhandeling en duidelijke communicatie. Je krijgt wat je afsluit zonder verassingen achteraf.

Service tot in detail Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Eelke op dinsdag 15 december 2015 over Yarden Uitvaartverzekering

Meedenken en luisteren dat kunnen ze heel goed bij Yarden. Adviseren zonder opdringerig te zijn dat is zo prettig! Mijn ouders, broer en zus zijn nu allemaal bij Yarden verzekerd en dat geeft een goed gevoel.

Wilt u een goede uitvaartverzekering afsluiten en bent u daarvoor op zoek naar meerdere ervaringen van andere verzekerden? Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat u zelf voor de kosten van uw uitvaart hoeft op te draaien, of dat de kosten bij uw nabestaanden terecht zullen komen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een premie van enkele euro’s, waardoor u kunt rekenen op een goede dekking van de kosten van uw uitvaart.

U kunt de uitvaartverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan hoe de basisdekking in elkaar zit en welke mogelijkheden u heeft om dit uit te breiden. Heeft de verzekeraar goede contacten met uitvaartondernemers bij u in de buurt en blijven de nabestaanden vrij van allerlei administratie en verplichtingen, of dienen zij daar alsnog voor te zorgen? De uitvaartverzekering ervaringen zijn in een aantal gevallen afkomstig van de nabestaanden, al kunnen verzekerden bijvoorbeeld goed aangeven hoe de communicatie vanuit de verzekeraar over de polis en de voorwaarden is.

U kunt de uitvaartverzekering ervaringen uitstekend gebruiken om een goed beeld te krijgen van de wijze waarop de verzekeraar met haar verzekerden omgaat. Dit betekent dat u na kunt gaan of een bepaalde voordelige verzekeraar op de lange termijn ook daadwerkelijk een goede keuze blijkt. Kunt u rekenen op een goede dekking en is het mogelijk de dekking eenvoudig aan te passen? Daarnaast kunt u de uitvaartverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan wat de mogelijkheden zijn op het moment dat u besluit de verzekering stop te willen zetten, of deze zelfs helemaal op te zeggen. Met name bij een uitvaartverzekering is dat in een aantal gevallen lastig.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12072
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema