De Zorgpremies van 2020 zijn bekend! 16 zorgverzekeringen Bekijk Zorgpremies! Vanaf
€ 107

Nationale Nederlanden introduceert nieuwe overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Vandaag heeft Nationale Nederlanden haar vernieuwde overlijdensrisicoverzekering (ORV) geïntroduceerd. De verzekeraar heeft het product op diverse punten verbeterd om meer kwaliteit te bieden tegen een lagere premie. Hiernaast werd ook het aanvraagproces voor adviseurs hervormd.Donderdag 31 mei Nationale Nederlanden
Nationale Nederlanden heeft het aanvraagproces vergemakkelijkt door het onder meer volledig digitaal te maken om zo meer tijdswinst te boeken voor de verzekeringsadviseurs. Er is nu tevens geen sprake meer van een keuringsgrens. Op basis van een online ingevulde gezondheidsvragenlijst vindt er acceptatie plaats. De polisvoorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering werden ook aangepast zodat deze beter te begrijpen zijn. Volgens een klantonderzoek vinden klanten de nieuwe voorwaarden overzichtelijk en duidelijk leesbaar.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde overlijdensrisicoverzekering op Verzekeraar.nl scoort een 6.8 (49 ervaringen) en kost € 9,00 p/m.

Vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op maandag 10 juni

Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat vrouwen een stuk duurder uit zijn voor hun overlijdensrisicoverzekering dan mannen. De premie voor vrouwen is flink gestegen nadat de premie voor mannen en vrouwen gelijk werd getrokken, terwijl mannen juist goedkoper uit zijn.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14829
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema