VerzekerUzelf.nl

Informatie over VerzekerUzelf.nl Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over VerzekerUzelf.nl

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens VerzekerUzelf.nl

Bezoek de website


Klantenservice VerzekerUzelf.nlVerzekerUzelf.nl
Postbus 5009
5201 GA 's-Hertogenbosch

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    17141806
  • AFM-nummer:
    12011741
Doelgroep van VerzekerUzelf.nl

VerzekerUzelf.nl is er voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop mogelijke verzekering. Zoals je verderop kunt zien onder het kopje ‘prijs’ valt VerzekerUzelf.nl onder de goedkoopste verzekeraars die Nederland kent.
Daarnaast richt VerzekerUzelf.nl zich op de mensen die niet teveel moeite willen doen om over te stappen. VerzekerUzelf.nl biedt hiervoor een handige overstapservice. Dit houdt in dat ze je al het werk om over te stappen uit handen nemen en je er geen omkijken naar hebt. Dit is dus erg eenvoudig en het enige wat je er uiteindelijk van zal gaan merken is dat je aan het einde van de maand meer geld over houdt om andere leuke dingen van te gaan doen in plaats van dat in je verzekering te steken.

Prijzen / premie's van VerzekerUzelf.nl

VerzekerUzelf.nl kan een zeer lage premie aanbieden. Opnieuw heeft dit te maken met het feit dat alles online te regelen valt. Je bent als klant namelijk niet de enige die alles geautomatiseerd invult, de verzekeraar gebruikt ook een hoop computers om alle gegevens te verwerken. Hiermee besparen ze op de arbeidskosten en deze besparing zie je uiteindelijk weer terug in een lage premie bij VerzekerUzelf.nl. Om je een idee te geven: VerzekerUzelf.nl heeft voor elke vijf werknemers van een traditionele verzekeraar, slechts één werknemer in dienst. Je kunt zelf wel uitrekenen dat dat natuurlijk een hoop geld bespaart. Gemiddeld staat VerzekerUzelf.nl overal in de top 5 als het aankomt op goedkope verzekeraars, ook wanneer je alleen de internetverzekeraars meeneemt.

Waarom kiezen klanten voor VerzekerUzelf.nl?

Een van de belangrijkste redenen om voor VerzekerUzelf.nl te kiezen is dat je nergens aan vast zit. Je kunt je verzekering gemakkelijk online afsluiten, maar bij VerzekerUzelf.nl kun je deze ook weer heel eenvoudig beëindigen wanneer je dat maar wilt, elke dag. Bijkomend voordeel is dat je het geld dat je voor de rest van de maand nog tegoed hebt staan dezelfde avond nog teruggestort krijgt. Hierdoor betaal je bij VerzekerUzelf.nl echt per dag, wat de verzekeraar uniek maakt in Nederland.
Bij VerzekerUzelf.nl heb je een overzichtelijk dossier op het internet. Dit betekent dat je hierin al je gegevens op een duidelijk manier weergegeven ziet waardoor je nooit lang naar bepaalde gegevens hoeft te zoeken. Je ziet in het overzicht op VerzekerUzelf.nl onder andere je verzekeringen, je registratiegegevens, je schades en de schades die verwerkt zijn. Daarnaast vind je alle correspondentie die je voert met VerzekerUzelf.nl terug in je persoonlijke dossier zodat je altijd precies weet wat er gaande is.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14829
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema