Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

VGZ

Informatie over VGZ Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over VGZ

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens VGZ

Klantenservice VGZ
0900-8490 (lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

VGZ
Postbus 5040
6802 EA Arnhem

Bezoekadres:
Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    09156723
  • AFM-nummer:
    12013656
Doelgroep van VGZ

De doelgroep van VGZ bestaat uit alle Nederlanders die op zoek zijn naar een goede zorgverzekering, die aan de ene kant betaalbaar, maar aan de andere kant ook kwalitatief uitstekend is. Men probeert ervoor te zorgen dat de zorg zo toegankelijk mogelijk kan worden aangeboden, zonder dat de prijs aan de andere kant te ver op zal lopen. Men probeert de doelgroep zoveel mogelijk de regie in handen te geven, bijvoorbeeld door veel online te werken. Daarnaast kan de doelgroep van VGZ in een aantal gevallen zelf bepalen op welke manier de polis precies in elkaar zal steken.

Prijzen / premie's van VGZ

De prijzen en premies van VGZ zijn behoorlijk scherp, maar zorgen aan de andere kant ook voor een uitstekende kwaliteit van de zorg. Men legt het af tegen de pure online aanbieders, waar Blue een goed voorbeeld van is, maar zorgt aan de andere kant voor een goede verhouding van de prijs en de kwaliteit. Het is de persoonlijke service die veel mensen waarderen, die aan de andere kant natuurlijk kosten met zich meebrengt. Aan de andere kant houdt men de kosten goed in de hand bij VGZ, waardoor u er zeker van bent dat u nooit teveel betaalt voor de polis die er wordt aangeboden.

Waarom kiezen klanten voor VGZ?

Klanten kiezen vooral voor VGZ vanwege het feit dat het op dit moment een van de grootste verzekeraars van Nederland is, met meer dan 4 miljoen verzekerden. Daarnaast is het een partij die er altijd voor zorgt dat u persoonlijk contact op kunt nemen, op het moment dat u een vraag heeft. Verder heeft men een optimistische blik op de zorg en wil men op die manier de beste zorgverleners uitgebreid in het zonnetje zetten. Klanten hebben op die manier de mogelijkheid om via VGZ de beste zorg te ontvangen, waar ze op die manier een eerlijke premie voor betalen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema