Witgeld

Informatie over Witgeld Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Witgeld

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Witgeld

Klantenservice Witgeld
030-2567011 (normaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
doordeweeks van 08:30 tot 17:00.

Witgeld
Postbus 1006
3430 BA Nieuwegein

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    69653852
  • AFM-nummer:
    12012535
  • BTW-nummer:
    NL 8212 4223 4B01
Doelgroep van Witgeld

Witgeld verzekeringen is er voor iedereen, of u nu voor het eerst gaat samenwonen of dat u binnenkort van uw pensioen wilt gaan genieten. De verzekeraar gaat op een serieuze manier aan de slag, maar zorgt er aan de andere kant voor dat u het wel leuk kunt houden. Zo profiteert u optimaal van de mogelijkheden van een verzekering. Bij Witgeld verzekeringen kiest men ervoor om u op een uitgebreide manier van dienst te zijn en daarbij te zorgen voor adviezen op maat. De verzekeraar richt zich dan ook op iedereen die graag een verzekering afsluit waarbij er wordt meegedacht over de mogelijkheden.

Prijzen / premie's van Witgeld

De premies van Witgeld verzekeringen zijn vooral transparant en eerlijk. Men komt er eerlijk voor uit dat het niet de laagste in Nederland zijn, maar ze sluiten uitstekend aan bij wat u er aan de andere kant voor krijgt. Men zorgt er bij Witgeld verzekeringen vooral voor dat het goed duidelijk is wat u aan premie betaalt en wat er aan de andere kant met dat geld gebeurt. Zo betaalt u de kale premie zoals u dat wellicht kent van de huur. Aangezien er geen kosten op gaan aan provisie zorgt u ervoor dat u in ieder geval niets teveel betaalt.

Waarom kiezen klanten voor Witgeld?

Klanten kiezen vooral vanwege de duidelijkheid van de verzekeringen voor Witgeld verzekeringen. Men is er heel helder over de kosten en de verschillende voorwaarden, waarmee men alvast vooruit loopt op veranderingen in de wet. Daarnaast profiteren klanten bij Witgeld verzekeringen van een uitgebreide en vriendelijke dienstverlening. Er wordt op een serieuze manier gekeken naar de mogelijkheden van een verzekering, maar het moet aan de andere kant wel leuk blijven. Zo zorgt men er bij Witgeld verzekeringen dat klanten optimaal gebruik maken van de mogelijkheden en een verzekering daadwerkelijk voor de afdekking van een bestaand risico weet te zorgen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema