Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Yarden

Informatie over Yarden Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Yarden

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Yarden

Bezoek de website


Klantenservice Yarden
0800 1292 (lokaaltarief)
088 927 3999 (fax)


Yarden
Postbus 10118
1301 AC Almere

Bezoekadres:
Transistorstraat 10
1322 CE Almere

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    04 05 01 64
Doelgroep van Yarden

De doelgroep van Yarden verzekeringen bestaat vooral uit mensen die op zoek zijn naar een unieke uitvaart. Men hecht er veel waarde aan het uniek maken van de uitvaart, aangezien men van mening is dat ieder afscheid bijzonder en mooi dient te zijn. Door goed te luisteren naar de wensen van klanten kan men de uitvaart op een uitstekende manier vormgegeven. Wat dat betreft gaat het er bij de doelgroep van Yarden verzekeringen vooral om dat men de eigen wensen combineert met de ervaring van de uitvaartmaatschappij. Zo worden de wensen gecombineerd met wat er mogelijk is en worden klanten of nabestaanden bijvoorbeeld op aanvullende mogelijkheden gewezen, die men kent op basis van de ervaring.

Prijzen / premie's van Yarden

De prijzen en premies van Yarden verzekeringen zijn behoorlijk scherp. Men profileert zich als een verzekeraar die er aan de ene kant voor weet te zorgen dat iedere uitvaart uniek is, terwijl de kosten aan de andere kant relatief laag liggen. Door al vroeg te beginnen met de uitvaartverzekering is het goed mogelijk om in relatief kleine stappen toe te werken naar een mooi bedrag. Yarden verzekeringen kan daar vervolgens de uitvaart van betalen. Bovendien heeft men zo de ruimte om iedere uitvaart uniek te maken en ervoor te zorgen dat de nabestaanden op een mooie manier afscheid van je kunnen nemen. Wat dat betreft is Yarden verzekeringen op de lange termijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar je weet op die manier wel zeker dat je uitvaart in goede handen is.

Waarom kiezen klanten voor Yarden?

De voordelen van Yarden verzekeringen zijn vooral te vinden in de uitgebreide ervaring die ze hebben op dit gebied en de kenmerken van de bedrijven of instellingen waaruit ze voortkomen. Zo wordt er erg veel waarde gehecht aan een uitvaart en is dat dan ook een van de redenen dat men iedere uitvaart uniek wil maken. Daarnaast is er echt ruimte voor de persoonlijke inbreng van klanten of van nabestaanden. Zo wordt de uitvaart zo goed mogelijk aangepast aan de specifieke wensen van de betrokkenen. Yarden verzekeringen zorgt er op die manier voor dat een uitvaart een mooi afscheid is en dat iedereen dat afscheid op zijn of haar eigen manier kan beleven, precies zoals het hoort.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema