YouCare Verzekeringen

YouCare Verzekeringen

De zorg van nu

Informatie over YouCare Verzekeringen

Youcare is de nieuwe online zorgverzekering, die een uitstekende zorg aan wenst te bieden, tegen een zo scherp mogelijke premie. Uiteraard zorgt men er daarbij graag voor dat het op een zo eenvoudig mogelijke manier wordt aangeboden, zodat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Youcare wil graag de goedkoopste verzekeraar van Nederland zijn, die er bovendien voor zorgt dat u alleen maar in actie hoeft te komen zodra er zorg nodig is. Uiteraard doet men dit aan de hand van een scherpe basispremie, samen met 3 aanvullende pakketten die aansluiten bij de meeste verzekerden in Nederland.

Nog geen verzekeringen aanwezig
Slechte eerste, tweede en derde indruk Youcare Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.4
Door Visman op dinsdag 9 december 2014 over YouCare Zorgverzekering

Youcare is een internetverzekeraar met Avero Achmea als risicodrager van de zorgverzekeringen. In andere woorden, Youcare is slechts een kleine organisatie die weinig zelf de handen uit de broekzakken hoeft te halen. Dit laatste is het bedrijf ook niet gewend als ik terugdenk aan mijn contact met hun klantenafdeling. Youcare is bijzonder slecht bereikbaar, wanneer er iemand aan de lijn komt, dan geeft deze de melding dat er niemand aanwezig was om de telefoon op te pakken. Dat geeft al direct de indruk dat er weinig wordt gedaan om potentiele klanten te helpen. Emails worden uberhaupt niet beantwoord.

Ten tweede de overstapservice van Youcare. Deze lijkt ook al niet te bestaan, want ik heb regelmatig verhalen gelezen en gehoord (ook in eigen kring) dat men in het 2e kwartaal van het jaar hun nieuwe zorgverzekering nog niet had ontvangen. Extra opvallend is dat als je verder onderzoek besluit te doen naar de verzekeraar, er vrijwel niks gevonden kan worden op het gebied van prestaties. Op sites waar andere zorgverzekeraars (10)duizenden beoordelingen hebben ontvangen, staat Youcare met een totaal van 0. Dus of Youcare bestaat niet, niemand kiest voor Youcare of de vergelijkingssites worden gedwongen de berichten te verwijderen.

Op voorhand vertrouw ik deze hele internetverzekeraar voor geen meter en ben ik zeer benieuwd of ze ook echt klanten hebben. Het leek mij wel van meerwaarde om dit bericht te delen omdat Youcare veel interesse zal ontvangen door de lager dan gemiddelde premie op zijn zorgverzekering. Denk er goed over na!

youcare online verzekering Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 6.2
Door Imaila op dinsdag 25 september 2012 over YouCare Zorgverzekering

de tandartsverzekering is echt oplichting.
het kost bijna 150 euro per jaar extra en het bedrag dat je mag uitgeven aan een tandartsbezoek is maximaal maar 250 euro.

een bezoek aan de tandarts is in veel gevallen veel duurder en je zit zonder problemen aan die 250, dan heb je ook nog je eigen risico. Ook dingen als kronen etc worden uiteraard niet vergoed, want anders kunen ze geen geld verdienen.

youcare op zich is niks mis mee maar neem aub geen tandartsverzekering als aanvullend.

Premie zorgverzekering 2013 omhoog Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 4  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.4
Door K.DD premie op zondag 26 augustus 2012 over YouCare Zorgverzekering

Leuk hoor dat kabinet dat de premie voor de zorgverzekering 2013 weer omhoog gooit! Pfff...

Kzit nu bij YouCare zij hebben één van de goedkoopste zorgverzekeringen van 2012/2013 maar dat is wel pas wanneer je het eigen risico op zijn hoogste zet (dat is 700 euro). Voor mij geen punt, ik bespaar er 30 euro per jaar mee op mijn premie (360 per jaar dus). Ben vrij gezond heb nooit wat dus was een goede keuze.

Maar nu is het maar afwachten hoeveel de premie zorgverzekering 2013 omhoog gaat ten opzichte van 2012...

Beoordeling YouCare Verzekeringen
Maandpremie: 7.0  
Eigen risico: 5.5  
Dekking: 7.0  
Klantenservice: 6.5  
Voorwaarden: 5.5  
Totaalscore: 6.3
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over YouCare verzekeringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13323
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema