YouCare

Informatie over YouCare Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over YouCare

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens YouCare

Klantenservice YouCare
0900-369333


YouCare
Postbus 2705
6401 DE Heerlen

Bezoekadres:
Nieuw Eyckholt 284
6419 DJ Heerlen

Doelgroep van YouCare

De doelgroep van Youcare bestaat uit iedereen die graag een zorgverzekering af wil sluiten, zonder daar verder zelf veel omkijken naar te hebben. Dat heeft vooral te maken met het feit dat we het tegenwoordig alsmaar drukker lijken te krijgen en we dus geen tijd hebben om de verzekering ook nog eens in de gaten te houden. Daarnaast lopen de kosten van de zorg aardig op en probeert men iedereen aan te spreken die zoekt naar mogelijkheden om geld te besparen. Dat kan met Youcare, waardoor men een duidelijke doelgroep aanspreekt, die zo min mogelijk wil betalen.

Prijzen / premie's van YouCare

De prijzen en premies van Youcare zijn ontzettend laag, aangezien men volledig online werkt en op die manier op de kosten kan besparen. Men slaagt er op dit moment in om de goedkoopste aanbieder van Nederland te zijn, terwijl er aan de andere kant een heel degelijke verzekering wordt aangeboden. Door de voordelige basispremie af te sluiten bent u in principe goed verzekerd, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om een aanvullend pakket te kiezen. Uiteraard liggen ook de premies daarvan erg laag, waardoor u goedkoop uit bent met een verzekering van Youcare.

Waarom kiezen klanten voor YouCare?

Klanten kiezen onder andere voor de prijs en premie voor Youcare, maar er zijn daarnaast meer redenen die ervoor zorgen dat men veel klanten aan weet te spreken. Denk daarbij onder andere aan de samenwerking met Avero Achmea, wat uiteindelijk de partij is die als zorgdrager optreedt voor iedereen die zich hier laag verzekeren. Dit zorgt ervoor dat u als klant verzekerd bent van het beste van deze twee partijen, die op een uitstekende manier samen weten te werken. U betaalt aan de ene kant niet meer dan nodig is bij Youcare, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op de expertise en ervaring van Avero Achmea.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema