Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Zelf.nl

Informatie over Zelf.nl Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Zelf.nl

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Zelf.nl

Klantenservice Zelf.nl
072–5180160 (Lokaal tarief)
070-3338600 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur.

Zelf.nl
Postbus 600
1800 AP Alkmaar

Bezoekadres:
Umbriellaan 10
1702 AJ Heerhugowaard

Zakelijke gegevens
 • KvK-nummer:
  37056150
 • AFM-nummer:
  12000420
Doelgroep van Zelf.nl

Zelf is er voor de prijsbewuste klant. Zelf zorgt voor een zeer lage premie door te besparen op een aantal belangrijke factoren waar anderen een hoop geld aan uitgeeft. Hierover lees je meer bij het kopje ‘prijs’. Zelf maakt geen onderscheid op basis van demografische verschillen en is daarmee een zeer breed georiënteerde verzekeraar waar iedereen gebruik van kan maken.

Prijzen / premie's van Zelf.nl

De prijs van Zelf is zeer laag te noemen. Ze hebben een aantal maatregelen genomen om zich op het gebied van prijs te kunnen onderscheiden van de concurrentie. Op deze manier kan Zelf een zeer scherp tarief bieden zonder daarmee direct aan service in te boeten. Ze hebben de besparingen zo gekozen dat je als klant in de huidige internetgeneratie een prima service kan ontvangen zonder de overbodige extra’s. Ze geven bij Zelf bijvoorbeeld geen geld uit aan dure commercials op de televisie en de radio. Dit zijn vaak kostenverslindende uitgaven die je als klant uiteindelijk gewoon betaalt. Zelf kiest er bewust voor dit niet te doen en deze besparing vind je dan ook terug in de prijs van de Zelf verzekering.
Een tweede besparing is de locatie. Zelf zit niet in een torenhoog duur kantoorpand, nee ze hebben gewoon een eenvoudig kantoor in Heerhugowaard. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ lijkt het credo van deze verzekeraar, wat je als klant bij Zelf terugziet in de prijs.

Waarom kiezen klanten voor Zelf.nl?

Zelf biedt een aantal interessante voordelen. Zoals al aangeven in de introductie combineert Zelf de ervaring van SNS REAAL met een frisse blik op het verzekeren. Zelf weet zich hierdoor te distantiëren van andere verzekeraars en dat alles tegen een mooie prijs. Enkele belangrijke punten uit hun verzekeringspakket zijn:

 • Het kiezen van je eigen risico
  Bij de meeste andere verzekeraars heb je te maken met een eigen risico van 150 euro. Hier kies je niet voor, dit is simpelweg gegeven. Bij andere verzekeraars heb je geen eigen risico, dan staat de teller dus op nul. Ook hier kies je niet voor en het kan soms prettiger zijn wel een eigen risico te hebben. Bij Zelf kies je zelf je eigen risico. Je kunt zelf aangeven of je dit op nul, of op 150 euro wilt hebben, een prettige keuzemogelijkheid.
 • Geen kilometerheffing
  Bij veel andere verzekeraars ga je meer premie betalen naarmate je meer kilometers maakt in een jaar. Ze redeneren dat de kans op schade groter is wanneer je meer rijdt. Bij Zelf denken ze hier anders over. Of je nu 1 of 30.000 kilometer rijdt, er geldt hetzelfde tarief. Dit is dus interessant wanneer je een hoop kilometers maakt. Bij Zelf krijg je daarom dus ook geen gedoe wanneer je meer kilometers hebt gemaakt dan dat je had opgegeven na een schade.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13323
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema