Zij Rijdt Beter Verzekeringen

Zij Rijdt Beter Verzekeringen

Dé autoverzekering voor vrouwen

Informatie over Zij Rijdt Beter Verzekeringen

Zij Rijdt Beter verzekeringen is een initiatief van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor (NAVK). Deze partij heeft er samen met de schadeverzekeringen van De Nederlanden van Nu voor gekozen om een autoverzekering op te zetten waarbij de nadruk ligt op de rijprestaties van vrouwen. Zij Rijdt Beter verzekeringen wil op die manier voor voordelige autoverzekeringen zorgen.

Bezoek de website


Zij Rijdt Beter Vervoersverzekeringen
zo slecht dat je er verdrietig van word Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 6  
Dekking: 4  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.8
Door hans op vrijdag 31 oktober 2014 over Zij Rijdt Beter Autoverzekering

zij rijdt beter is een zooitje ongeregeld. in mijn 28 jaar als autorijder heb ik niet eerder zo een slechte autoverzekeraar meegemaakt.

Goede afhandeling van afsluiten verzekering Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Eva op woensdag 26 juni 2013 over Zij Rijdt Beter Autoverzekering (all risk)

Ik ben zeer tevreden over Zij Rijdt Beter. Een tijdje geleden adviseerde mijn lief mij om mijn autoverzekering eens te checken, of ik niet ergens anders voordeliger uit zou zijn of betere voorwaarden zou treffen. Samen zijn we een avond bezig geweest met het vergelijken van diverse autoverzekeringen, waarbij we ook Zij Rijdt Beter tegenkwamen. Ideaal dat ik, toen ik hier de all risk autoverzekering afsloot, gelijk via e-mail een bevestiging kreeg. Heb nog niets hoeven claimen (vrouwen rijden toch beter dan je denkt ;)) dus kan niks zeggen over de afhandeling van schademeldingen.

Autoverzekering vrouwen van Zij Rijdt Beter Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Dame Anna op maandag 4 juni 2012 over Zij Rijdt Beter Autoverzekering

Zij Rijdt Beter heeft autoverzekeringen speciaal voor vrouwen. Mijn boyfriend werkt in de verzekering wereld en heeft mij aangeraden om voor ZRB te kiezen. Hij zegt dat ze autoverzekeringen aanbieden die voor vrouwen zijn die veilig en goed rijden (waaronder ik natuurlijk) en daarom ook goedkoper zijn. Ik bespaar zo'n 8 euro per maand en volgens mijn vriend zijn de voorwaarden beter dan mijn oude autoverzekering (FBTO).

Het meeste is online te regelen, ik heb mijn vriend dat verder allemaal laten doen alhoewel het niet moeulijk is.

Beoordeling Zij Rijdt Beter Verzekeringen
Maandpremie: 7.1  
Eigen risico: 7.5  
Dekking: 7.5  
Klantenservice: 7.2  
Voorwaarden: 7.3  
Totaalscore: 7.1
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Zij Rijdt Beter verzekeringen
Voordelen
  • Lage auto premie speciaal voor vrouwen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema