Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Zij Rijdt Beter

Informatie over Zij Rijdt Beter Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Zij Rijdt Beter

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Zij Rijdt Beter

Bezoek de website


Klantenservice Zij Rijdt Beter
040 851 37 52


Zij Rijdt Beter
Postbus 1460
5602 BL Eindhoven

Bezoekadres:
Vaalserbergweg 313
5628 CH Eindhoven

Doelgroep van Zij Rijdt Beter

De doelgroep van Zij Rijdt Beter verzekeringen bestaat, uiteraard, vooral uit vrouwen die vinden dat ze beter kunnen rijden dan de mannen die achter het stuur kruipen. Aan de andere kant zijn ook mannen welkom bij deze verzekeraar, wanneer ze zich prettig voelen bij Zij Rijdt Beter verzekeringen. Het lijkt er echter op dat de verzekeraar er vooral voor vrouwen wil zijn die zelfstandig in het leven staan. De zelfstandige vrouwen hebben op deze manier om voor een goedkope, maar aan de andere kant degelijke autoverzekering te kiezen.

Prijzen / premie's van Zij Rijdt Beter

De premies van Zij Rijdt Beter verzekeringen liggen erg laag. Men presenteert op de eigen website een rekenvoorbeeld waarmee bezoekers zien dat ze zowel met de WA, de WA-plus als de Allrisk autoverzekering voordeliger uit zijn dan bij verschillende andere verzekeraars. Wat dat betreft is Zij Rijdt Beter verzekeringen een absolute prijsvechter en probeert men ervoor te zorgen dat de kosten van een autoverzekering zo laag mogelijk komen te liggen, vooral voor vrouwen. De verzekeraar stelt dat de premie zo laag ligt vanwege het feit dat vrouwen beter rijden en dus minder schade veroorzaken dan de mannen die met de auto rijden.

Waarom kiezen klanten voor Zij Rijdt Beter?

Klanten lijken vooral voor Zij Rijdt Beter verzekeringen te kiezen vanwege de aantrekkelijk lage premie, terwijl er aan de andere kant een uitstekende verzekering tegenover staat. Daarnaast is het voor veel vrouwen interessant dat er eindelijk een verzekeraar is die zich vooral richt op vrouwen die autorijden. Ook is het mogelijk om veel van de zaken gewoon online te regelen en er op die manier voor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Zij Rijdt Beter verzekeringen combineert een aantal aantrekkelijke factoren en zorgt er op die manier voor dat vooral veel vrouwen zich aangetrokken zullen voelen tot de verzekeraar.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema