AEGON

Informatie over AEGON Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over AEGON

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens AEGON

Bezoek de website


Klantenservice AEGON


Doelgroep van AEGON

AEGON is er allereerst voor iedereen die een verzekering af wil sluiten. Het is echter wel zo dat AEGON zich speciaal richt op een aantal doelgroepen. Ten eerste zijn er de particulieren. Iedereen die op zoek is naar bijvoorbeeld een zorgverzekering kan zich particulier verzekeren bij AEGON. AEGON richt zich speciaal op deze groep en past daar dus haar verzekeringen ook op aan om een optimale dekking te bieden.
Ten tweede richt AEGON zich op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Ook hierop zijn de verzekeringen en polissen aangepast zodat je als MKB’er optimaal gebruik kunt maken van de verzekering en niet betaalt voor allerlei zaken die je niet nodig hebt. Dit is wel het geval bij veel andere verzekeraars die zich niet zo uitgesproken op het MBK richten.
Uiteraard is AEGON er ook voor de grote ondernemingen. Door veel collectieve verzekeringen af te sluiten met deze partijen heeft AEGON een zeer groot aantal klanten op kunnen bouwen. Door met deze grote groep mensen aan te kloppen bij verschillende dienstverleners kun je makkelijker korting bedingen dan wanneer je dit als kleine verzekeraar doet.

Prijzen / premie's van AEGON

De prijs van AEGON is niet de laagste in Nederland. Er zijn verschillende internetverzekeraars aanwezig die een beduidend lagere prijs aanbieden voor hun premies. Dit komt door de verschillende werkwijze van die bedrijven. AEGON richt zich vooral op een uitgebreide en goede service en dat kost nu eenmaal wat meer geld. Deze extra kosten brengen wel het voordeel met zich mee dat je persoonlijke geholpen wordt en niet te maken krijgt met ingewikkelde digitale procedures.

Waarom kiezen klanten voor AEGON?

AEGON is een zeer grote verzekeraar. Dit kan soms een nadeel zijn, maar in het geval van AEGON is het toch vooral een voordeel. Ze gebruiken de grootte heel erg slim om daarmee voordelen voor hun klanten af te dwingen. Daarnaast heeft AEGON een enorme ervaring en kennis die het voor elke klant weer inzet. Je krijgt dus niet te maken met een bedrijf dat het vak nog enigszins moet leren, de bijna 30 jaar ervaring zorgen ervoor dat je altijd degelijk en effectief geholpen wordt wanneer je onverhoopt een probleem of schade hebt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema