Agis

Informatie over Agis Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Agis

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Agis

Klantenservice Agis
0900-8685 (€ 0,03 p/m)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 08.00-19.00 uur.

Agis
Postbus 19
3800 HA Amersfoort

Bezoekadres:
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    Agis Zorgverzekeringen u.a., KvK 30099663Agis Ziektekostenverzekeringen N.V., KvK 31028587Stichting Agis, KvK 41186649
  • AFM-nummer:
    12017818
Doelgroep van Agis

De doelgroep van Agis bestaat uit zelfbewuste klanten die bereid zijn een eerlijke prijs voor de verschillende verzekeringen te betalen, waarbij ze heel duidelijk kiezen voor kwaliteit. Zo zal de verzekering over het algemeen niet het meest goedkoop zijn, maar weet je wel zeker dat je op een goede manier verzekerd bent. Wat dat betreft is het een goed idee om de verzekering van Agis in ieder geval mee te nemen wanneer je een vergelijking uit wil gaan voeren. Wanneer je op zoek bent naar een goede verzekering waarbij je niet voor vervelende verrassingen komt te staan is de kans namelijk groot dat je tot de doelgroep behoort.

Prijzen / premie's van Agis

De premies van de verzekeringen van Agis zijn over het algemeen niet de laagste. Dit betekent echter niet dat deze niet aantrekkelijk zijn, aangezien je er aan de hand van deze verzekeringen namelijk heel zeker van bent dat je een goede uitkering of goede zorg ontvangt. Bij Agis staat met name de kwaliteit van de zorg en de uitkeringen in andere gevallen voorop. Wat dat betreft kies je hier duidelijk voor kwaliteit en wat minder voor de premie van de verzekering.

Waarom kiezen klanten voor Agis?

Agis is onder andere een aantrekkelijke verzekeraar vanwege het feit dat je hier kunt profiteren van een persoonlijke zorgcoach. Dit is iemand die alles weet over bijvoorbeeld de zorgverzekering, waardoor je er met al je vragen terecht kunt. Ook op een aantal andere gebieden beschikt de verzekeraar over een hoop kennis, waardoor je er met je vragen terecht kunt. Zo kun je wat vragen over de inhoud van je verzekering, maar ook over de manier waarop je een declaratie in dient te voeren. Wat dat betreft is het niet langer nodig om zelf alles uit te zoeken. Bij Agis kun je altijd profiteren van een hoop beschikbare informatie, waardoor je precies weet hoe de diverse zaken in z’n werk gaan.
Daarnaast is Agis heel duidelijk bezig met aanvullende programma’s om ervoor te zorgen dat je de verzekering zo min mogelijk nodig hebt. Zo zorgen ze er op een aantal manieren voor dat je zoveel mogelijk beweegt, waardoor de zorgverzekering als geheel minder kosten met zich mee zal gaan brengen. Ze doen dit ook op een aantal andere gebieden, waardoor Agis kan worden gezien als een actieve verzekeraar die je helpt je leven op een aantal punten goed in te richten.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema