AllSecur

Informatie over AllSecur Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over AllSecur

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens AllSecur

Klantenservice AllSecur
073-5485000 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
24 uur per dag bereikbaar.

AllSecur
Postbus 1951
5200 BZ 's-Hertogenbosch

Bezoekadres:
Stationsplein 50
5211 AP 's-Hertogenbosch

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    29037929
  • AFM-nummer:
    12017252
Doelgroep van AllSecur

Allsecur is er voor iedereen die een autoverzekering zoekt zonder zorgen. Dit klinkt logisch, maar Allsecur heeft al meerdere awards gewonnen zoals die van de ‘Beste Keuze 2010’, die aangeven dat Allsecur haar beloftes ook daadwerkelijk waar kan maken. Iedereen die een auto heeft en deze wil verzekeren tegen een scherp tarief kan terecht bij Allsecur. Ze richten zich daarbij vooral op de mensen die er verder geen omkijken naar willen hebben en alles gewoon goed geregeld willen hebben. Geen kleine lettertjes, geen voorwaarden. Allsecur is er voor iedereen die tegen een scherp tarief gewoon een uitgebreide service verwacht zodra er onverhoopt iets aan de hand is.

Prijzen / premie's van AllSecur

De autoverzekering van Allsecur is zeer scherp geprijsd. Ze leveren daarnaast een zeer uitgebreide service, waardoor er enkele goedkopere verzekeringen beschikbaar zijn. Het is wel belangrijk om daarbij te vermelden dat je bij een goedkopere verzekering haast automatisch inlevert in service. Allsecur biedt een zeer uitgebreide service en daar wordt dan dus ook iets meer voor gevraagd.

Waarom kiezen klanten voor AllSecur?

Allsecur houdt van snelheid. Niet de snelheid van uw auto, maar de snelheid als het neerkomt op het gemak van verzekeren. Als je wilt ben je bij Allsecur al binnen vijf minuten verzekerd. Je kiest tijdens het samenstellen van je verzekering zelf wat je wel en wat je vooral niet wilt verzekeren. Op deze manier betaal je nooit meer dan nodig is en heb je een zeer scherpe prijs voor je autoverzekering.
De snelheid komt daarnaast nog op meerdere plaatsen terug. Zo kun je bij Allsecur online wijzigingen doorgeven in je verzekering. Deze worden dan vervolgens meteen doorgevoerd door het personeel van Allsecur waardoor je er direct gebruik van kunt maken. Ook komt de snelheid terug in de service wanneer je een probleem hebt. De helpdesk van Allsecur is 24 uur per dag bereikbaar waardoor je nooit hoeft te wachten alvorens je ze kunt bellen. Je zit niet vast aan werkdagen of werktijden, je kunt ze direct bellen wanneer je ze nodig hebt.
Een derde punt waarin de snelheid naar voren komt is het opzeggen. Natuurlijk hoopt Allsecur niet dat het zover komt, maar mocht je je verzekering bij Allsecur op willen zeggen dan is dit zeer snel geregeld. Zodra je aangeeft je verzekering bij Allsecur op te willen zeggen wordt dit binnen een dag geregeld. Je kunt dus zeer snel een verzekering bij Allsecur afsluiten, maar als je het zou willen dan ben je er ook zo weer vanaf.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema