AnderZorg

Informatie over AnderZorg Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over AnderZorg

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens AnderZorg

Bezoek de website


Klantenservice AnderZorg
0900-1616160 (€ 0,15 p/m)
050-5265273 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

AnderZorg
Postbus 1177
7500 BD Enschede

Bezoekadres:
Winschoterdiep 70
9723 AB Groningen

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    Basisverzekeringen: 02056018Aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen: 02040366
  • AFM-nummer:
    Basisverzekeringen: 12001012Aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen: 12000575
  • BTW-nummer:
    Basisverzekeringen: NL822801553B01Aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen: NL822799844B01
Doelgroep van AnderZorg

AnderZorg richt zich voornamelijk op jonge klanten. Bij AnderZorg kun je verschillende pakketten afsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor AnderZorg Jong waarbij je vooral gebruik kunt maken van de dekking van brillen en contactlenzen en een fysiotherapeut. Dit zijn vooral kosten die je zal maken wanneer je jong bent en nog volop in beweging bent en nog actief deel neemt aan sportactiviteiten. Je kunt daarnaast kiezen voor AnderZorg Extra. Ook hierbij heb je dekking voor zowel de brillen of contactlenzen en de fysiotherapeut, maar dit is een stuk uitgebreider. In principe kun je het AnderZorg Jong pakket zien als een basisverzekering. Als je vaak veel kosten maakt kun je gebruik maken van het AnderZorg Extra pakket en dus ook de hogere kosten vergoed krijgen.
Daarnaast kun je gebruik maken van het AnderZorg Tand pakket om een uitgebreide dekking te krijgen voor veel voorkomende behandelingen van de tandarts. Dit is dus een goed idee wanneer je de tandarts vaak ziet en daardoor veel kosten maakt. AnderZorg richt zich hiermee vooral op de klanten van de tandarts en de actieveling onder ons in de samenleving, wat vaak de jongere generatie zal zijn.
Verder kent AnderZorg geen medische selectie. Dit betekent dat iedereen die een verzekering bij AnderZorg af wil sluiten meer dan welkom is, ook wanneer je een chronische ziekte hebt of een groot risico loopt een hoop kosten te maken. Dit is erg prettig wanneer je hier mee te maken hebt of misschien zal krijgen, bij AnderZorg is iedereen welkom.

Prijzen / premie's van AnderZorg

AnderZorg biedt een zeer scherp tarief door niet meer te leveren dan een goedkope en betrouwbare zorgverzekering. Allerlei poespas doe door andere verzekeraars wordt geleverd laat AnderZorg achterwege. Het gaat om het verzekeren zelf, dus dit doen ze betrouwbaar en goedkoop. Dit betekent wel dat de service eventueel wat minder is dan bij duurdere verzekeraars zoals Centraal Beheer Achmea. Je zult niet de persoonlijke benadering krijgen die ze daar kunnen bieden, maar dit zie je dan ook direct terug aan de prijs.

Waarom kiezen klanten voor AnderZorg?

AnderZorg heeft afspraken gemaakt met een hoop verschillende zorgverleners in Nederland. Hierdoor heb je altijd zelf de keuze welke zorgverlener je wilt kiezen wanneer je zorg nodig hebt. Deze grote vrijheid zorgt voor een prettige zorgbeleving zodat je snel weer optimaal zult herstellen. De afspraken met de zorgverleners gaan allereerst over de kwaliteit van de zorg, maar ook over de prijs en de organisatie er omheen. Op deze manier kan AnderZorg een goede zorg bieden tegen een zeer scherpe prijs.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16892
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema