Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Azivo Zorgverzekering iets duurder in 2013

Zorgverzekeraar Azivo heeft bekendgemaakt de premie voor haar zorgverzekering iets te verhogen voor 2013. Klanten moeten volgend jaar een premie van 108,- euro betalen, een toename van 50 cent. Voor belangrijke aanvullende dekkingen blijven de kosten gelijk aan 2012. Azivo maakte dit dinsdag bekend.Dinsdag 30 oktober Azivo
Vorige week maakte zorgverzekeraar Menzis bekend dat de basispremie met 6 euro per jaar (50 cent per maand) omlaag gaat. Stad Holland verhoogt de premie net als Azivo met 6 euro per jaar. DSW Zorgverzekeraar houdt de premie volgend jaar gelijk aan de huidige stand.
 
Bekendmaking
Zorgverzekeraars zijn verplicht om hun zorgpremies voor 2013 bekend te maken in november. Op deze manier heeft iedereen 6 weken de tijd om eventueel van zorgverzekering te wisselen. Verwacht wordt dat er een recordaantal consumenten zal overstappen. Voor 2012 stapten zo’n miljoen mensen over van zorgverzekering.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde op Verzekeraar.nl scoort een 0 (2221 ervaringen) en kost € 0 p/m.

Vergelijk

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 oktober

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders het terecht zou vinden als mensen met een ongezonde leefstijl een hogere zorgpremie moesten betalen. Zo zouden mensen die roken, drinken of overgewicht hebben, meer moeten bijdragen.

Geplaatst op dinsdag 24 september

Klanten van zorgverzekeraar DSW gaan in 2020 fors meer betalen voor de zorgpremie. Volgend jaar zal de premie van de basisverzekering 118,- euro per maand gaan kosten, tegenover 112,- euro dit jaar. Op jaarbasis komt dit neer op een stijging van 72,- euro.

Geplaatst op dinsdag 1 januari

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema