Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Besured

Informatie over Besured Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Besured

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Besured

Bezoek de website


Klantenservice Besured
078 - 6 118 111


Besured
Postbus 622
3300 AP Dordrecht

Bezoekadres:
Spuiboulevard 202
3311 GR Dordrecht

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    53906519
  • AFM-nummer:
    12004986
Doelgroep van Besured

De doelgroep van Besured bestaat volledig uit studenten, het liefst de studenten die niet al teveel te besteden hebben. Dat is praktisch altijd het geval, waardoor men er eenvoudig voor zorgt dat een grote doelgroep kan worden aangesproken. Bovendien geeft men de studenten graag de mogelijkheid om alles online te regelen, waardoor het gaat om een doelgroep die veel gebruik maakt van het internet. De dekking is er uitstekend, al is die natuurlijk toegesneden op de wensen van studenten. De doelgroep is wat dat betreft heel specifiek, al is het aantal studenten aan de andere kant natuurlijk erg groot in Nederland.

Prijzen / premie's van Besured

De prijzen en premies van Besured zijn zo laag mogelijk, aangezien men als geen ander weet dat de studenten het over het algemeen niet erg breed hebben. De kosten van studenten lopen aan alle kanten op, waardoor Besured men graag de mogelijkheid biedt om op een voordelige manier voor een verzekering te zorgen. Daarnaast is het mogelijk om praktisch alles online te regelen, waardoor men zo min mogelijk kosten hoeft te maken. Op die manier is het mogelijk om op een gezonde manier verzekeringen aan te bieden, zonder dat dit aan de andere kant veel geld hoeft te kosten voor de student.

Waarom kiezen klanten voor Besured?

Klanten kiezen allereerst voor Besured omdat ze bij de doelgroep horen. Studenten hebben de mogelijkheid zich er op een eenvoudige en voordelige manier te verzekeren. Uiteraard is het daarnaast prettig dat de kosten erg meevallen en dat men op die manier de mogelijkheid heeft geld over te houden. Het biertje in de kroeg is geen probleem, door de voordelige verzekering af te sluiten. Uiteraard is het daarnaast mogelijk om zoveel mogelijk online te regelen. Klanten die kiezen voor Besured kunnen optimaal gebruik maken van het internet en er op die manier voor zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema