Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

DAS

Informatie over DAS Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over DAS

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens DAS

Bezoek de website


Klantenservice DAS
020-6517517 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
DAS is op van ma. t/m vr. telefonisch bereikbaar van 08.30 en 17.30 uur.

DAS
Postbus 23000
1100 DM Amsterdam

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij N.V. is statutair gevestigd te Amsterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33110754.DAS Incasso Rotterdam B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34283483.DAS Incasso Den Bosch B.V. is statutair gevestigd te Den Bosch en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34286392.DAS Consultancy & Detachering Rotterdam B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 343172290.
  • AFM-nummer:
    12000541
Doelgroep van DAS

DAS is er voor iedereen die zelf niet op hoger niveau juridisch of financieel is geschoold. Dit betekent dat iedereen die nooit te maken heeft gehad met een juridisch of financieel ingewikkeld conflict gebruik kan maken van de beste kennis die er op dat gebied is met een DAS rechtsbijstandverzekering. DAS is daarnaast erg betaalbaar en maakt het daarmee ook voor de ‘gewone’ man mogelijk om van deze kennis en expertise gebruik te maken, iets wat voorheen vooral mogelijk was voor de rijke elite die zich een dure advocaat kon veroorloven.
DAS zorgt ervoor dat het altijd in ‘gewone mensentaal’ spreekt en daarom nooit ingewikkeld wordt. DAS rechtsbijstandverzekeringen zijn daarom voor iedereen toegankelijk, op welk niveau je ook werkt of geschoold bent. Eventueel ingewikkelde teksten en constructies van een tegenpartij worden daarnaast ook door DAS begrijpelijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Prijzen / premie's van DAS

DAS is geen dure verzekeraar. Door de jarenlange ervaring en expertise die ze daarmee hebben opgebouwd hebben ze uitstekend begrepen hoe je efficiënt kunt werken en daarmee een goedkope verzekering aan kunt bieden. DAS is daardoor beschikbaar voor iedereen en maakt juridische en financiële hulp toegankelijk voor de gehele samenleving.

Waarom kiezen klanten voor DAS?

DAS is de eerste partij die ooit begonnen is met het bieden van een rechtsbijstandverzekering. Hiermee heeft DAS vanaf het begin een voorsprong genomen op andere verzekeraars die dit aanbieden. DAS heeft hierdoor altijd de toon kunnen zetten en kan tegenwoordig beschikken over de meeste kennis en ervaring die ze vanaf het begin hebben opgedaan.
DAS is in de bijna 50 jaar die ze bestaan natuurlijk enorm ontwikkeld, gegroeid en sterker geworden. Dit betekent echter niet dat hun principes veranderd zijn. DAS is er nog altijd voor iedereen, van de directeur tot en met de ‘gewone man’, omdat het gelooft dat rechtsbijstand er voor iedereen moet zijn. DAS is de leider als het neerkomt op het begrijpelijk en inzichtelijk maken van financiële en juridische conflicten en ingewikkelde constructies.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema