Ditzo

Beoordeling Ditzo
Ditzo verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.3 (57 reviews)

Verzekeringen van Ditzo

Ervaringen met Ditzo Verzekeringen (57)



Sorteer recensies op:
Spijt met alle haren op mijn hoofd dat ik overgestapt ben naar Ditzo! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Minka op donderdag 1 november 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Ditzo maakt de mooie beloftes in hun reclame niet waar! No nonsense bedrijf? Ik heb nog nooit zoveel gedoe gehad met een zorgverzekeraar als met Ditzo! In meerdere en verschillende situatie's zijn wij zeer teleurgesteld in Ditzo. Zij betalen niet of te laat, doen valse toezeggingen aan de telefoon, geven geen duidelijke uitleg en zelfs foutieve informatie etc etc.

3 verschillende verhalen en geen 1 die er klopt Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door cindy nuiten op dinsdag 23 oktober 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Vervelende klantenservice weten zelf niet waar ze over praten.

denk je dat je genoeg verzekerd bent betaal je iedere maand een hoop en je kunt nog een pak betalen want niks word vergoed.

terwijl het op de site staat dat dit wel zo is.

mensen laat 2 tandjes trekken kun je 200euro dokken.

brillenpakket misleidend, erg tevreden over ditzo verzekeringen Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door carla op zaterdag 29 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Ik ben uiterst tevrecden over Ditzo .
Alleen lenzen en brillenpakket vind ik erg misleidend,ik heb een pakket ,maar je kan alleen bij pearl een bril uitzoeken,zonnenbril heb ik niet echt nodig,ik geen leuke ervaring met pearl ,en bij ons in hendrik ido ambacht vind ik het een onpersoonlijke zaak,
Ik zelf vind dat ik zelf mag weten waar of in welke zaak ik mijn bril koop.en me niet graag laat verplichten waar.brillenpakket vind ik ook erg misleidend,ik dacht ik heb geen zonnebril nodig,en kan dan toch een bril kopen,maar een iets duurdere ,nee dat kan niet,

tevreden, mn over contact en helder brochures, maar wel vrij hoge premies Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 4  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.8
Door tamar op donderdag 27 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

LS
behalve de hoogten van de premies en eigen risico ben ik tot nu toe tevreden met Ditzo. Ik vind jullie bereikbaarheid en mensen van de klantenservice prettig en goed opgeleid! De communicatie is helder.

vergoeding kinderen brillen/lenzen Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Sandra op maandag 24 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

goede verzekering gemis iseen goede vergoeding is voor kinderen/ jong volwassenen met een bril/lenzen

Ik ben tot nu toe erg tevreden. Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Carina op maandag 24 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Ik ben tot nu toe erg tevreden.

Zeer tevreden Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 5  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door Conny op maandag 24 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Heb alleen nog gebruik moeten maken van de tandartsverzekering, dit was uitstekend geregeld.

Prima zorgverzekering, duidelijk, alleen de prijs is te hoog Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 4  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.8
Door Denise op zaterdag 22 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Prima zorgverzekering, duidelijk, alles is terug te vinden op internetr.
alleen de prijs is te hoog

Niet voor herhaling vatbaar. Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door priveetje op vrijdag 21 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Slechte uitleg... kenmerkend!
Scores gegeven aannemende dat 1 het slechts is en 10 het best....

net te weinig dekking voor het geld wat je betaald. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 4  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.8
Door Danielle op vrijdag 21 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Het nadeel van ditzo is dat je eigenlijk overal net te weinig dekking hebt en het ook niet de goedkoopste verzekering is. Wel vind ik het online inzien van delcaraties e.d. erg handig.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12164
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema