Ditzo

Beoordeling Ditzo
Ditzo verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.3 (57 reviews)

Verzekeringen van Ditzo

Ervaringen met Ditzo Verzekeringen (57)



Sorteer recensies op:
Niet goedkoop, maar verder geen problemen gehad! Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door Huysman op donderdag 20 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Ditzo is niet goedkoop, maar geen problemen gehad.

De extra brilverzekering vond ik wel wat ingewikkeld en ik moest ook twee brillen afnemen, terwijl ik er eigenlijk maar 1 nodig had. Dit zou wat mij betreft flexibeler moeten zijn.

De combinatie Zorg en Reisverzekering vind ik waardevol

zeer tevreden Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Groenevelt op donderdag 20 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Ik ben een zeer recente Ditzo klant en mijn ervaringen zijn tot nu toe goed.
Beter verzekerd dan bij mijn vorige verzekeraar en dat voor minder premie!
Fijne afhandeling van nota's, duidelijke taal, correct.
Had eerder moeten overstappen......

Ditzo, = OK ZO ! Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Cees krijgsman op donderdag 20 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Goede betrouwbare verzekering.

opmerking:1. dekking alergie pillen niet in pakket!!

Makkelijke en goede service, goed te bereiken en heldere voorwaarden. Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door David Raaijmaakers op donderdag 20 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Wordt goed geholpen en vaak ok helder te woord gestaan.

De voorwaarden zijn goed en de premie is wel oké.

ben zeer tevreden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.0
Door arthur op donderdag 20 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

gewoon een goed kopen en goede verzekering die zeker zijn geld waard is.
geen probleem verzekering.

Nooit meer Ditzo! Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.2
Door Haagmans op donderdag 20 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Nog nooit zo'n waardeloze organisatie meegemaakt! In twee woorden: incompetent & onvriendelijk!!

ditzo zorgverzekering buitenland ZEER TEVREDEN Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 10  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door Datzo op dinsdag 18 september 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Hierbij wil ik mijn complimenten geven aan de zorgverzekeraar Ditzo .

Een zestal weken geleden ben ik samen met man en kinderen naar Frankrijk afgereist om daar van een vakantie te genieten op de camping in de Ardeche.
Helaas ben ik tijdens de vakantie gestruikeld en wat later bleek enkele zenuwen in mijn rechterbeen verklemd geraakt.
Bij terugkomst in Nederland naar het ziekenhuis gegaan en het bleek ernstiger dan verwacht. Ik heb om die reden zelfs 3 weken in een rolstoel gezeten.

Ditzo heeft gezorgd voor een supersnelle betaling van de kosten die wij hadden gemaakt. Omdat wij zelf niet veel te besteden hebben kan ik niet meer dan heel blij hiermee zijn anders had ik echt een probleem gehad en wellicht geen vevoer meer gehad.

Teleurstellende zorgverzekering, vooral brillen en lenzen Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 3  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.2
Door Yvonne op woensdag 11 juli 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Slecht! Neem vooral het abonnement voor brillen en lenzen er niet bij. Bij het minste of geringste moet je bijbetalen, zelfs als je het basispakket bij Pearle neem (30 euro extra).

Ik ga volgend jaar weer lekker terug naar Menzis! Zelfde maandpremie, veeel betere service.

Slechte klantenservice van Ditzo Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.6
Door Anna op dinsdag 5 juni 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Overstappen is makkelijk en online overzicht van je gegevens is zeer handig. Echter contact met de klantenservice moet je niet hebben. Je wordt er alleen afgesnauwd of niet verder geholpen.

Ditzo zorgverzekering review, vooral tandartsverzekering erg goedkoop Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Igorius op donderdag 10 mei 2012 over Ditzo Zorgverzekering

Heb nog geen ervaringen met het declareren bij Ditzo zorgverzekering maar tot nu toe is de overstap naar wens gegaan.
Ze hebben tov mijn vorige verzekeraar CZ erg interessante zaken in hun zorgpakket zitten waaronder
- Redelijk goedkope basispremie
- Vrije zorgkeuze! Dus zelf kiezen voor ziekenhuis etc
- Aanvullend verzekeren redelijke goedkoop
- 100% vergoed bij aanvullende tandartsverzekering !!
- Brillen en lenzen pakket voor 10 euro p/m

Financieel gezien het beste wat er op de markt is tot nu toe.

Nu even afwachten hoe de snelheid van uitbetalen is, de klantenservice en of ze echt kunnen voldoen aan de voorwaarden die ze zelf zeggen te bieden.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema