Europeesche

Informatie over Europeesche Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Europeesche

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Europeesche

Klantenservice Europeesche
(Lokaal tarief)
020-6515230 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 8.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur.

Europeesche
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Bezoekadres:
Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    33010874
  • AFM-nummer:
    12000453
  • BTW-nummer:
    NL001661140B01
Doelgroep van Europeesche

Europeesche Verzekeringen is er voor iedereen die op zoek is naar een zeer betrouwbare verzekeraar. Het belangrijkste in een verzekering is volgens Europeesche Verzekeringen ‘vertrouwen’. Dit betekent aan de ene kant vertrouwen in de verzekeraar vanuit de klant, maar dit werkt andersom net zo goed. Het vertrouwen in de verzekeraar is natuurlijk voor de klant erg belangrijk. Wanneer je vertrouwen hebt in je verzekeraar en daarmee een sterke band opbouwt zul je uiteindelijk sneller en beter geholpen kunnen worden.
Europeesche Verzekeringen richt zich daarnaast op iedereen die niet op zoek is naar de meest goedkope verzekering, maar wel een hoge service verwacht. Dit betekent dat je bij Europeesche Verzekeringen niet de laagste prijs betaalt, maar daar dan aan de andere kant wel een betere service voor terugkrijgt.

Prijzen / premie's van Europeesche

De prijs van Europeesche Verzekeringen is scherp, maar niet de goedkoopste. Je kunt de Europeesche Verzekeringen zien als een traditionele verzekeraar die het persoonlijk contact nog hoog in het vaandel heeft staan. Dit kost wat meer, maar naast het contact krijg je er ook een zeer uitgebreide dekking voor terug.

Waarom kiezen klanten voor Europeesche?

Europeesche Verzekeringen houdt er zoals gezegd van om vertrouwen te kweken bij de klant. Dit betekent dat Europeesche Verzekeringen er alles aan zal doen je vertrouwen te winnen en dit natuurlijk niet te beschamen. Ze zorgen hier onder andere voor door vooral veel persoonlijke contact te onderhouden met de klant. Anders dan veel internetverzekeraars krijg je bij Europeesche Verzekeringen niet te maken met allerlei ingewikkelde digitale formulieren en processen, maar wordt je persoonlijk geholpen door een van de werknemers van Europeesche Verzekeringen. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en een prettig proces.
De dekking van Europeesche Verzekeringen is daarnaast zeer breed te noemen. Als gezegd betaal je bij Europeesche Verzekeringen iets meer, maar naast de goede service krijg je dus ook een zeer uitgebreide dekking. Dit betekent dat je minder last hebt van allerlei voorwaarden en dergelijke wanneer je een keer een schade of andere kostenpost hebt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13105
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema