Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Interpolis

Informatie over Interpolis Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Interpolis

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Interpolis

Klantenservice Interpolis
013-4629111 (Lokaal tarief)
013-4631910 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

Interpolis
Postbus 90106
5000 LA Tilburg

Bezoekadres:
Spoorlaan 298
5017 JZ Tilburg

Doelgroep van Interpolis

De doelgroep van Interpolis Zorgactief bestaat in principe uit iedereen die op zoek is naar een goede zorgverzekering. Dit klinkt misschien als een open deur, maar bij deze aanbieder is werkelijk iedereen welkom. Wat dat betreft is het altijd een goed idee om Interpolis Zorgactief mee te nemen in je vergelijking. De kans is namelijk groot dat je hier een goede dekking zal vinden, die ervoor zorgt dat je in diverse gevallen in ieder geval goed verzekerd bent. Wanneer je klant bent van de Rabobank behoor je bovendien nog veel meer tot de doelgroep, aangezien het dan mogelijk is om een leuke korting te krijgen. Wat dat betreft is de kans groot dat je hier voor een aantrekkelijke verzekering kunt kiezen. Aangezien de doelgroep van Interpolis Zorgactief zo breed is heb je de mogelijkheid om voor een verzekering te kiezen die over het algemeen een uitstekende dekking zal bieden.

Prijzen / premie's van Interpolis

De premies van Interpolis Zorgactief zijn behoorlijk scherp. Zeker wanneer je klant bent bij de Rabobank is het mogelijk om een aantrekkelijke korting te krijgen en er op die manier voor te zorgen dat je in ieder geval niet teveel betaalt. Bovendien is het ook op andere manieren mogelijk om te zorgen voor een leuke korting. Verder kun je bij Interpolis Zorgactief heel duidelijk zien wat het kost om bepaalde factoren wel of niet mee te verzekeren. Zo kun je gemakkelijk kiezen tussen de basisverzekering en de aanvullende pakketten en weet je op die manier zeker dat je in ieder geval niet teveel betaalt. Wat dat betreft is het een goed idee om de Interpolis Zorgactief verzekering in ieder geval mee te nemen in je vergelijking. Dit kost doorgaans maar weinig tijd, maar kan aan de andere kant wel voor een aantrekkelijke besparing op de kosten zorgen.

Waarom kiezen klanten voor Interpolis?

De Interpolis Zorgactief verzekering is vooral aantrekkelijk vanwege het feit dat je op die manier kunt profiteren van een zorgverzekering van een grote verzekeraar in Nederland. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat de verzekering op een goede manier in elkaar zit en dat er goede afspraken met de diverse zorgverleners gemaakt zijn. Daarnaast is het mogelijk om een aantrekkelijke korting te krijgen op de premie wanneer je klant bent bij de, tevens betrouwbare, Rabobank. Zo kun je om verschillende redenen voor de Interpolis Zorgactief verzekering kiezen, maar weet je dan in ieder geval zeker dat de verhouding tussen de premie en de voorwaarden van de verzekering uitstekend is.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14126
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema