NetPolis

Informatie over NetPolis Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over NetPolis

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens NetPolis

Klantenservice NetPolis
0187-488400 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

NetPolis
Postbus 6740
6503 GE Nijmegen

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    02073737
  • AFM-nummer:
    12011322
Doelgroep van NetPolis

NetPolis is er voor iedereen die op zoek is naar een goedkope autoverzekering. NetPolis wil het autorijden weer leuk maken door een goedkope autoverzekering aan te bieden. Iedereen die het zat is om zo veel voor zijn of haar autoverzekering te betalen is daardoor bij NetPolis aan het goede adres. NetPolis heeft laten onderzoeken dat Nederlanders gemiddeld 50% teveel betalen voor hun autoverzekering. Volgens NetPolis is dit absoluut niet nodig en kunnen we met zā€™n allen een stuk goedkoper uit zijn. NetPolis richt zich daarmee op de prijsbewuste klant die niet langer teveel wil betalen en daarmee op zoek is naar een goedkope autoverzekering zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.

Prijzen / premie's van NetPolis

De prijs van een autoverzekering bij NetPolis is zeer scherp te noemen. Dit komt omdat NetPolis op een aantal belangrijke punten bezuinigt. Allereerst proberen ze bij NetPolis hun klanten zoveel mogelijk zelf online te laten doen. Hierdoor kunnen ze besparen op de personeelskosten. Alles wat je zelf online regelt hoeft namelijk niet door een van hun werknemers geregeld te worden.
Daarnaast heeft NetPolis zeer goede afspraken gemaakt met andere partijen waardoor ze de kosten laag kunnen houden. Deze lage kosten worden vervolgens doorberekend aan de klanten waardoor NetPolis een nog scherpere prijs kan bieden.

Waarom kiezen klanten voor NetPolis?

NetPolis heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo werken ze bij NetPolis allereerst samen met zeer betrouwbare maatschappijen om eventuele schades af te wikkelen. Een paar voorbeelden hiervan zijn Delta Lloyd, de Nationale Nederlanden, ASR en Unigarant. Door middel van deze samenwerking zal je als klant van NetPolis altijd de best mogelijke service krijgen en kunnen rekenen op een betrouwbare service.
Daarnaast biedt NetPolis een 24-uur service voor verzekerden. Dit betekent dat je als klant bij NetPolis nooit lang hoeft te wachten voordat je een schade kunt melden of iets anders geregeld wilt hebben. Zodra er iets gebeurt en je tijd hebt om dit aan je verzekeraar te vertellen kun je direct terecht bij NetPolis. Dit is natuurlijk wel zo prettig. Je zit bij NetPolis niet vast aan werkdagen of, erger nog, werktijden, waardoor je altijd direct je probleem kwijt kunt en geholpen zal worden.
Een derde voordel van NetPolis is dat je enorm kan besparen op je verzekering. De verzekering van NetPolis is zeer goedkoop en een bijkomend voordeel is dat de stilzwijgende verlening tegenwoordig bij wet verboden is. Dat betekent dat je tegenwoordig een seintje van je verzekeraar moet krijgen dat je opnieuw een jaar verzekerd zal zijn bij de betreffende verzekeraar. Dat seintje is een mooie waarschuwing om over te stappen naar een goedkopere polis van NetPolis.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema