Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Reaal Dier & Zorg

Informatie over Reaal Dier & Zorg Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Reaal Dier & Zorg

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Reaal Dier & Zorg

Klantenservice Reaal Dier & Zorg
072-518 02 80

Beschikbaarheid klantenservice
Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:30. Zaterdag en zondag gesloten.

Reaal Dier & Zorg
Postbus 600
1800 AP Alkmaar

Bezoekadres:
Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

Doelgroep van Reaal Dier & Zorg

Reaal Dier & Zorg is er voor iedereen die graag zijn of haar hond of kat wil verzekeren. Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld om jezelf te verzekeren tegen bijvoorbeeld ongevallen of schade die je anderen kunt toebrengen met de auto. Eigenlijk is het dus ook heel logisch om deze verzekeringsmentaliteit door te trekken naar je huisdier. Reaal Dier & Zorg biedt verschillende pakketten waardoor iedereen met een hond of kat een passende verzekering zal vinden. Reaal Dier & Zorg zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de rekening van een dierenarts. Geef je huisdier de best mogelijke zorg zonder je druk te hoeven maken over wat dat allemaal wel niet moet gaan kosten.

Prijzen / premie's van Reaal Dier & Zorg

De prijs van Reaal Dier & Zorg is niet de laagste die er beschikbaar is. Je betaalt bij Reaal Dier & Zorg net wat meer, maar hier krijg je dan vervolgens ook de eerder genoemde voordelen voor terug. Een ruime ervaring, een goede service en een eventueel uitgebreide dekking. Je betaalt wat meer, maar dat zie je terug in de service en zorg die je krijgt voor je hond of kat.

Waarom kiezen klanten voor Reaal Dier & Zorg?

Reaal Dier & Zorg is de marktleider op het gebied van verzekeringen voor honden en katten. Het is daarom een zeer veilige en verantwoordelijke keuze om hier je hond of kat te verzekeren. Geef je als baasje dus veel om je hond of kat, kies dan voor een verzekering van Reaal Dier & Zorg.

Daarnaast biedt Reaal Dier & Zorg natuurlijk een aantal belangrijke voordelen. Naast de kracht van de grootste heeft Reaal Dier & Zorg verschillende pakketten te bieden. Zo is er het Ziektekostenpakket Standaard en het Ziektekostenpakket Extra. Deze pakketten vallen zelfs nog aan te vullen met de Aanvullende Dekking. Door deze keuze kun je bij Reaal Dier & Zorg zelf kiezen hoeveel je wilt betalen en wat je verzekerd wilt hebben voor je hond of kat.

Door de zeer ruime ervaring als onderdeel van SNS REAAL en de frisse blik vanwege het korte bestaan van de verzekering op zich, levert Reaal Dier & Zorg een snelle en moderne service met de degelijkheid van een jarenlange ervaring.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema