Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

IZZ verlaagt basispremie met 185 euro

Zorgverzekeraar IZZ maakte vandaag bekend dat de premie voor de collectieve IZZ Basisverzekering in 2014 op 83,50 euro per maand zal uitkomen. Het verschil met 2013 betreft 185,- euro op jaarbasis.Dinsdag 5 november IZZ
Bij veel van de zorgverzekeraars worden de premies voor 2014 flink verlaagd door dalende kosten voor ziekenhuiszorg en medicijnen. IZZ heeft daarnaast ook de collectiviteitskorting met 2 procent verhoogd naar een totaal van 10 procent.
 
Aanvullende dekkingen
In 2014 zal de zelfde premie van toepassing zijn voor de aanvullende Zorg voor de Zorg dekking. Meestal is er een werkgeversbijdrage van toepassing op dit aanvullende pakket. Andere aanvullende dekkingen zullen in 2014 gemiddeld 5 procent goedkoper uitvallen.
 
Zorgbranche
IZZ Zorgverzekeraars is er speciaal voor zorgmedewerkers. Circa 25 procent van de mensen die actief zijn in de zorg, beschikken over een collectieve zorgverzekering van IZZ.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde op Verzekeraar.nl scoort een 0 (2221 ervaringen) en kost € 0 p/m.

Vergelijk

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 oktober

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders het terecht zou vinden als mensen met een ongezonde leefstijl een hogere zorgpremie moesten betalen. Zo zouden mensen die roken, drinken of overgewicht hebben, meer moeten bijdragen.

Geplaatst op dinsdag 24 september

Klanten van zorgverzekeraar DSW gaan in 2020 fors meer betalen voor de zorgpremie. Volgend jaar zal de premie van de basisverzekering 118,- euro per maand gaan kosten, tegenover 112,- euro dit jaar. Op jaarbasis komt dit neer op een stijging van 72,- euro.

Geplaatst op dinsdag 1 januari

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema