Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

IZA en UMC verhogen zorgpremies

De VGZ-dochters IZA en UMC hebben hun zorgpremies voor 2015 bekendgemaakt. Volgend jaar betalen klanten van de zorgverzekeraars 16 procent meer bij UMC en 9 procent meer bij IZA. Hiermee komen de premies uit op 98,90 en 92,60 euro per maand.Vrijdag 7 november IZA
Ook de aanvullende dekkingen voor de zorgverzekering van IZA en de zorgverzekering van UMC worden duurder. IZA zal aanvullende dekkingen 5 tot 10 procent duurder maken. Bij UMC gaat het om zowel prijsverlagingen als –verhogingen. Beiden verzekeraars kozen er in 2014 juist voor om de premies te verlagen.
 
Nieuwe premies
Zorgverzekeraars hebben tot 19 november de tijd om hun premies voor 2015 bekend te maken. Volgens de Consumentenbond is het niet meer dan logisch dat de premies zullen dalen, omdat de verzekeraars in 2013 flinke winst boekten en meer dan voldoende reserves hebben. 
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde op Verzekeraar.nl scoort een 0 (2221 ervaringen) en kost € 0 p/m.

Vergelijk

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 oktober

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders het terecht zou vinden als mensen met een ongezonde leefstijl een hogere zorgpremie moesten betalen. Zo zouden mensen die roken, drinken of overgewicht hebben, meer moeten bijdragen.

Geplaatst op dinsdag 24 september

Klanten van zorgverzekeraar DSW gaan in 2020 fors meer betalen voor de zorgpremie. Volgend jaar zal de premie van de basisverzekering 118,- euro per maand gaan kosten, tegenover 112,- euro dit jaar. Op jaarbasis komt dit neer op een stijging van 72,- euro.

Geplaatst op dinsdag 1 januari

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema