Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

IZZ geeft zorgverzekerden 50 euro terug

Zorgverzekering

De IZZ-verzekerden die voor 2015 een of meerdere aanvullende dekkingen hebben gekozen zullen in februari 50 euro terugkrijgen van de verzekeraar. Als reden wordt opgegeven dat de zorgkosten van de collectieve IZZ zorgpolis minder snel toenemen dan in eerste instantie werd geschat.Vrijdag 12 december 2014 IZZ
“De kosten blijken lager uit te vallen dan verwacht als we naar de meest recente gegevens kijken. Voor 2015 had de zorgverzekering van IZZ dus een lagere premie kunnen hebben. Om dit te compenseren geven we deelnemers aan het collectief eenmalig een bedrag van 50 euro terug.”
 
Fysio
Alleen de deelnemers die minstens 18 jaar oud zijn en minimaal één aanvullende verzekering hebben, komen in aanmerking voor de teruggave. “Voor ons is het belangrijk dat medewerkers in de zorg kunnen beschikken over een goede aanvullende zorgverzekering die ook betaalbaar is. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekeringen die erg belangrijk zijn voor zorgmedewerkers.”
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde zorgverzekering op Verzekeraar.nl scoort een 6.6 (490 ervaringen) en kost € 116,65 p/m.

Vergelijk zorgverzekeringen

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 oktober 2019

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders het terecht zou vinden als mensen met een ongezonde leefstijl een hogere zorgpremie moesten betalen. Zo zouden mensen die roken, drinken of overgewicht hebben, meer moeten bijdragen.

Geplaatst op dinsdag 24 september 2019

Klanten van zorgverzekeraar DSW gaan in 2020 fors meer betalen voor de zorgpremie. Volgend jaar zal de premie van de basisverzekering 118,- euro per maand gaan kosten, tegenover 112,- euro dit jaar. Op jaarbasis komt dit neer op een stijging van 72,- euro.

Geplaatst op dinsdag 1 januari 2019

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december 2018

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december 2018

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Meer nieuws
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema