Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

VvAA

Informatie over VvAA Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over VvAA

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens VvAA

Klantenservice VvAA
+31 (0)30 247 47 89


Beschikbaarheid klantenservice
Ma. t/m Vr. 8.00u - 17.30u.

VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht

Bezoekadres:
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30041399
  • AFM-nummer:
    12009160
Doelgroep van VvAA

De doelgroep van VvAA bestaat uit iedereen die actief is binnen de gezondheidszorg in Nederland. Het gaat daarbij allereerst natuurlijk om medici, maar daarnaast ook om iedereen die werkt als paramedicus, of op dit moment nog student is maar graag werkzaam wil worden. Daarnaast hebben alle medewerkers uit de verschillende zorginstellingen de mogelijkheid er een goede verzekering af te sluiten of advies aan te vragen. De doelgroep van VvAA is wat dat betreft behoorlijk beperkt, maar kent qua absoluut aantal toch een behoorlijk grote groep mensen in Nederland.

Prijzen / premie's van VvAA

De prijzen en premies van VvAA zijn behoorlijk scherp, maar leggen het aan de andere kant af tegen die van de verschillende online aanbieders. In vergelijking tot de uitstekende kwaliteit die men aan weet te bieden bent u er in ieder geval zeker van dat u niet teveel betaalt. De zorg is er uitstekend en op basis van het advies dat u er krijgt kunt u daadwerkelijk belangrijke beslissingen in uw leven baseren. Wat dat betreft probeert men er vooral voor te zorgen dat u de best mogelijke verzekeringen en adviezen ontvangt, waar u aan de andere kant natuurlijk een eerlijke prijs voor betaalt.

Waarom kiezen klanten voor VvAA?

Klanten kiezen vooral voor VvAA vanwege het feit dat ze op dit moment actief zijn binnen de gezondheidszorg in Nederland, of daar in ieder geval graag een baan willen vinden. Daarnaast is het een verzekeraar en adviseur die er graag voor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. De manier van werken van de gemiddelde werknemer binnen de gezondheidszorg past goed bij de manier waarop men de verschillende producten opzet. U bent er bij VvAA zeker van dat alles goed geregeld is, terwijl u er aan de andere kant natuurlijk altijd een scherpe prijs of premie voor zal betalen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema