Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

ZEKUR

Informatie over ZEKUR Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ZEKUR

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ZEKUR

Klantenservice ZEKUR
0900-2593587 (€ 0,10 p/m)


Beschikbaarheid klantenservice
Op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur..

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    37112407
  • AFM-nummer:
    12000665
Doelgroep van ZEKUR

De doelgroep van ZEKUR bestaat dus uit jongeren. Nu zijn er natuurlijk talloze verschillende jongeren, waardoor het goed is om te weten dat je alsnog voor een aantal verschillende zaken kunt kiezen. Zo heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een aanvullende verzekering af te sluiten en blijft de premie dan nog erg laag. Dit komt onder andere door het feit dat ZEKUR er alles aan doet om de dekking zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van jongeren. Bovendien is het bij deze verzekeraar mogelijk om je zaken gewoon via het internet te regelen. Dit betekent onder andere dat je de mogelijkheid hebt om zelf je gegevens in te vullen en bijvoorbeeld je zorg te declareren. ZEKUR heeft de gegevens op die manier snel in handen, waardoor je de voorgeschoten bedragen bijvoorbeeld op korte termijn terug zal krijgen en je het nooit lang voor hoeft te schieten. Veel jongeren vinden dit een erg interessant onderdeel van de verzekering.

Prijzen / premie's van ZEKUR

De premies van ZEKUR zijn erg laag te noemen. Dit komt onder andere door het feit dat de verzekeraar ervoor heeft gekozen om alleen de voor jongeren interessante zaken aan te bieden. Zo passen de voorwaarden goed bij de wensen van de meeste jongeren en betaal je op die manier niets teveel. Daarnaast is er natuurlijk gezorgd voor het feit dat je bij ZEKUR veel zaken online kunt regelen. Je hoeft op die manier niet eerst contact op te nemen met een medewerker, waardoor de kosten voor hen lager uit zullen vallen. ZEKUR is een onderdeel van Univé en heeft daardoor geen winstoogmerk. Om die reden is het mogelijk om de kosten van de verzekering zo laag te houden.

Waarom kiezen klanten voor ZEKUR?

ZEKUR is dus om verschillende redenen een heel interessante verzekeraar voor jongeren. Je betaalt aan de ene kant een erg lage premie, terwijl je aan de andere kant wel kunt profiteren van een goede verzekering. Zo weet je dus zeker dat de voorwaarden ervoor zorgen dat je gebruik kunt maken van de zorg die je nodig hebt. Toch betaal je maar weinig voor je verzekering en heb je zelf de mogelijkheid om online bijvoorbeeld wijzigingen door te geven. ZEKUR is wat dat betreft een vooruitstrevende verzekeraar, waardoor het niet vreemd is dat veel jongeren hier graag voor kiezen met betrekking tot hun zorgverzekering.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13323
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema