ZEKUR Verzekeringen

ZEKUR Verzekeringen

Veel verzekering voor weinig

Informatie over ZEKUR Verzekeringen

ZEKUR is een onderdeel van Univé. De meeste mensen kennen die verzekeraar vooral als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Dit betekent dat Univé niet het doel heeft om winst te maken. Zodra er in een jaar toch winst gemaakt wordt zal dit worden teruggestort naar de klanten, of wordt het gebruikt om de dienstverlening verder te verbeteren. Dit mooie principe geldt ook voor ZEKUR, waardoor je er kunt profiteren van een voordelige premie. Daarnaast is het natuurlijk prettig dat de verzekering er specifiek voor jongeren is; het is namelijk de jongerenafdeling van Univé. Aan de andere kant kunnen de mensen van ZEKUR wel profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring van Univé, waardoor de verzekeringen in ieder geval op een goede manier in elkaar zitten.

ZEKUR Vervoersverzekeringen

ZEKUR
Autoverzekering

v.a. € 11,73 p/m
ZEKUR Woonverzekeringen

ZEKUR
Woonhuisverzekering

v.a. € 11,23 p/m

ZEKUR
Inboedelverzekering

v.a. € 7,29 p/m
ZEKUR Levensverzekeringen ZEKUR Vakantieverzekeringen
Nooit meer Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.6
Door Dick op zondag 6 januari 2019 over ZEKUR Zorgverzekering

Op 29 december ontving ik een brief met dagdatum 19 december erop vermeld (dus lekker in het verleden gedateerd) met daarin de mededeling dat mijn ziekenhuis NIET gecontracteerd is. En daar moest ik het mee doen; ik kan dus ineens niet meer naar mijn vaste ziekenhuis, tenzij ik een duurder pakket afsluit. Opzeggen kon niet meer, het jaar was voorbij.

Zekur heeft wat mij betreft niet voldaan aan de informatieplicht. Ze beroepen zich op mijn onderzoeksplicht; ergens ik november herb ik een vrij willekeurige email ontvangen met daarin onderin een link 'Bekijk de wijzigingen voor 2019' zeg maar. Geen duidelijke call to action om te controleren of jouw ziekenhuis gecontracteerd is.

Ik heb hiervoor de rechtsbijstand ingeschakeld en ze gaven mij gelijk. Echter is de Wet op een aantal punten wat vaag waardoor een procedure lastig zal zijn.

ZEKUR NIET doen! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Frits op zondag 6 januari 2019 over ZEKUR Autoverzekering

Vorige maand een autoverzekering bij Zekur afgesloten. Premie leek erg weinig in vergelijking tot de rest. De eerste maand werd het beloofde bedrag a €29,- afgeschreven. De opvolgende maand (januari) was dit bedrag uit het niets met maarliefst !!€10!! verhoogd!

Vervolgens de klantenservice gebeld en maar liefst 56 minuten!! in de wachtrij mogen staan om iemand te woord te kunnen staan. Daar werd mij verteld dat de premie dit jaar met €10 is verhoogd.
Stelletje oplichters zijn het!

ZEKUT NIET DOEN!!

Traag, onbereikbaar Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Evi op zaterdag 4 januari 2014 over ZEKUR Autoverzekering

Ik heb in december 2012 autoschade veroorzaakt in Zwitserland en heb dit digitaal gemeld. Enkele weken later heeft de tegenpartij zijn schade ingediend bij ZEKUR. Er is hier geen ontvangst bevestiging van gekomen.

Ik ben in april gebeld door de tegenpartij en die dreigde met een rechtzaak. Toen ik online keek stond er nog steeds "Schade in behandeling". Als ik ze bel, werkt het keuze menu niet en de telefoonverbinding wordt verbroken.... Ik heb uiteindelijk maar gemaild, sowieso al belachelijk dat je dan maar moet mailen omdat je anders geen contact krijgt met het bedrijf, maargoed. Ik heb enkele dagen erna een antwoord gekregen dat de schadebehandeling is overgedragen aan X in Zwitserland. Als ZEKUR nu gewoon een ontvangstbevestiging had gestuurd en geïnformeerd had wie de zaak in behandeling had, was deze niet zo'n fijne ontmoeting niet nodig geweest. In september van 2013 was er nog steeds geen melding dat de zaak is afgewikkeld. Dan ben je 8 maanden verder... Ik vraag me af wat je hier aan hebt als autoverzekering.

Beoordeling ZEKUR Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 6.7  
Dekking: 7.2  
Klantenservice: 6.3  
Voorwaarden: 6.6  
Totaalscore: 6.6
Op basis van 16 ervaringen
Voordelen
  • Superlage premie
Nieuws
Flink aantal zorgverzekerden verlaat VGZ Geplaatst op vrijdag 23 maart
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema