ZEKUR Verzekeringen

ZEKUR Verzekeringen

Veel verzekering voor weinig

Informatie over ZEKUR Verzekeringen

ZEKUR is een onderdeel van Univé. De meeste mensen kennen die verzekeraar vooral als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Dit betekent dat Univé niet het doel heeft om winst te maken. Zodra er in een jaar toch winst gemaakt wordt zal dit worden teruggestort naar de klanten, of wordt het gebruikt om de dienstverlening verder te verbeteren. Dit mooie principe geldt ook voor ZEKUR, waardoor je er kunt profiteren van een voordelige premie. Daarnaast is het natuurlijk prettig dat de verzekering er specifiek voor jongeren is; het is namelijk de jongerenafdeling van Univé. Aan de andere kant kunnen de mensen van ZEKUR wel profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring van Univé, waardoor de verzekeringen in ieder geval op een goede manier in elkaar zitten.

ZEKUR Vervoersverzekeringen

ZEKUR
Autoverzekering

v.a. € 11,73 p/m
ZEKUR Woonverzekeringen

ZEKUR
Woonhuisverzekering

v.a. € 11,23 p/m

ZEKUR
Inboedelverzekering

v.a. € 7,29 p/m
ZEKUR Levensverzekeringen

ZEKUR
Zorgverzekering 2019

v.a. € 93,85 p/m
ZEKUR Vakantieverzekeringen
Traag, onbereikbaar Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Evi op zaterdag 4 januari 2014 over ZEKUR Autoverzekering

Ik heb in december 2012 autoschade veroorzaakt in Zwitserland en heb dit digitaal gemeld. Enkele weken later heeft de tegenpartij zijn schade ingediend bij ZEKUR. Er is hier geen ontvangst bevestiging van gekomen.

Ik ben in april gebeld door de tegenpartij en die dreigde met een rechtzaak. Toen ik online keek stond er nog steeds "Schade in behandeling". Als ik ze bel, werkt het keuze menu niet en de telefoonverbinding wordt verbroken.... Ik heb uiteindelijk maar gemaild, sowieso al belachelijk dat je dan maar moet mailen omdat je anders geen contact krijgt met het bedrijf, maargoed. Ik heb enkele dagen erna een antwoord gekregen dat de schadebehandeling is overgedragen aan X in Zwitserland. Als ZEKUR nu gewoon een ontvangstbevestiging had gestuurd en geïnformeerd had wie de zaak in behandeling had, was deze niet zo'n fijne ontmoeting niet nodig geweest. In september van 2013 was er nog steeds geen melding dat de zaak is afgewikkeld. Dan ben je 8 maanden verder... Ik vraag me af wat je hier aan hebt als autoverzekering.

Zeer en zeer content met deze verzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Eduard C op vrijdag 27 december 2013 over ZEKUR Inboedelverzekering

Ik ben net gaan samenwonen met mijn en vrouw en hebben een hoop nieuwe spullen gekocht. Ik ben op zoek gegaan naar een inboedelverzekering die zou passen bij onze situatie. Ik heb een zo uitgebreid mogelijke inboedelverzekering genomen met alles erop en eraan. Ik ben nu echt super content met deze verzekering van ZEKUR.. Ik heb verschillende inboedelverzekeringen vergeleken en kwam dus bij ZEKUR terecht. De dekking vind ik echt erg goed, Ik kan bijna zelf nog iets kapot maken en dan is het nog gedekt.

Domme fouten Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Markt de Wit op zondag 13 oktober 2013 over ZEKUR Autoverzekering

Ik heb slechte ervaringen met Zekur. Bij het afsluiten van onze tweede auto werd de verzekering van onze eerste auto zonder te vragen stopgezet. Ik heb meteen gebeld en ipv dat ze deze wijziging ongedaan hebben gemaakt hebben ze juist een nieuwe verzekring afgesloten. Dit betekent dus met hogere premie etc.

Helaas kwam ik hier pas achter toen het werd afgeschreven. Gebeld en werd er door zekur gemeld dat ze het gingen uitzoeken en ik binnen 3 weken bericht zou krijgen. Dit geintje heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd. Dingen werden verkeerd gewijzigd en het moest weer opnieuw worden opgezocht. Uiteindelijk moest het natuurlijk ook nog teruggestort worden.

Ik heb toen beslist op mijn verzekering bij Zekur op te zeggen, voor BEIDE auto's. gelukkig ging dit soepeler. Met mijn nieuwe verzekering ben ik zeer tevreden. Maar de autoverzekering van Zekur kan ik niet aanraden. Veel te veel gedoe. Waarom duurt het zolang dat er iets uitgezocht is?

Beoordeling ZEKUR Verzekeringen
Maandpremie: 7.5  
Eigen risico: 6.9  
Dekking: 7.5  
Klantenservice: 6.7  
Voorwaarden: 7.0  
Totaalscore: 6.9
Op basis van 14 ervaringen
Voordelen
  • Superlage premie
Nieuws
Zorgverzekering
Flink aantal zorgverzekerden verlaat VGZ Geplaatst op vrijdag 23 maart 2012
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14492
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema