Zilveren Kruis Verzekeringen

Zilveren Kruis Verzekeringen

Bij ons kiest u altijd zélf uw arts, specialist en ziekenhuis!

Informatie over Zilveren Kruis Verzekeringen

Zilveren Kruis behoort tot de groep verzekeraars van Achmea. Hiertoe behoren verder FBTO, Interpolis, Agis en Avéro Achmea. Het grote voordeel van dit feit is dat je hierdoor profiteert van een zeer betrouwbare verzekering. Bij Zilveren Kruis Achmea kan men altijd terugvallen op een meer dan uitgebreide expertise en ervaring van het moederbedrijf. Aan de andere kant houdt Zilveren Kruis Achmea er natuurlijk een eigen filosofie op na, waardoor het wel degelijk mogelijk is om voor een bepaald type verzekeraar te kiezen. Zilveren Kruis Achmea houdt er bijvoorbeeld van om voor een zo goed mogelijke zorg te zorgen, waarbij het je aan niets tekort komt.

Bezoek de website


Zilveren Kruis Levensverzekeringen Zilveren Kruis Vakantieverzekeringen
Een van de beste verzekeringen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.0
Door Sayhoun Ostowar op woensdag 28 december 2016 over Zilveren Kruis Zorgverzekering

Uit minstens mijn eigen (en mensen die ik ken) zijn Besured en zeker VGZ geen goede verzekeraars, daarom was ik twee jaar geleden onderanderen overgestap naar Zilveren Kruis samen met een broer van mijn.

Ik had in december 2014 de polisvoorwaarde van meerdere verzekeraars gelezen en vergeleken naar waarschijnlijkheid van zorgkosten - vergoedingen + kosten op jaarbasis, Ik kwam toen uit op de Basis budget polis + Aanvullend 2 ster + Tand 4 ster + studenten collectiviteit korting van ongeveer € 13 per maand. Voordat ik over ging op Zilveren Kruis had ik best veel negatieve reviews tegen gekomen, maar kan daar niet bij aansluiten.

In 2015 had ik uiteindelijk meer verbruik dan ik had verwacht door een ingreep in een ziekenhuis die toen gecontracteerd was en dus eerst werd vergoed en dan net voor het einde van het jaar eigenrisico moest betalen die ik gelukkig via hun klantenservice een betalingsregeling kon treffen. Tevens had ik op jaar basis ~ € 500 tandarts premie betaald en ~ € 1.230 vergoed gekregen zonder de rekening voor te hoeven schieten. Daarnaast genoot ik dat jaar samen met mijn broer van accupunctuur behandelingen die we gretig gebruik hadden gemaakt, wel moesten we het voorschieten maar konden snel declareren via hun app en kregen de nota's meestal binnen een week vergoed. Verder vergoeden ze zonder enkel problemen mijn eerste bril van eyelove. Dat jaar had ik op jaar basis iet meer dan € 100 vergoed gekregen dan ik in totaal aan premie had betaald.

De jaar daarop dus dit jaar had ik mijn verzekering terug geschroefd naar Basis budget+ aanvullend 1 ster zonder tandartsverzekering, waar ik wel spijt heb dat ik had gedaan was toch handig geweest een tandartsverzekering te hebben. Ik heb dit jaar bijna vrij weinig zorg verbruikt.

De klantenservices is beter dan de gemiddelde (zorg)verzekering, natuurlijk had ik wel een aantal keer dat ik lang moest wachten en enkele keren niet de meest vriendelijke klantenservice gehad. All in all prima.

Ieder jaar twijfelde ik of een budget polis moest nemen of toch een natura/restitutie, omdat er niet echt veel gedeclareerde ziekenhuizen en zorgverleners zijn bij een budget polis en er letterlijk nachten van wakker had gelegen. Voor deze en het feit dat op jaarbasis € 150 vooruit ga uit mijn eigen berekeningen door over te stappen naar CZ (zonder korting) en zo ~ € 20 per maand bespaar op mijn maandpremie (dus i.p.v. 150 per maand zal ik 127 betalen voor bijna hetzelfde vergoeding). Het verschil komt voornamelijk door de vergoeding van podotherapeutische zolen die pas bij een aanvullend ster 3 vergoed worden voor een deel.

Als je een verzekering zoek die beter dan gemiddeld is, meestal een ruime dekking bied en zeker maximale verzeker wil zijn voor alternatieve zorg, tandarts of goedkopere premie bij een laser vergoeding van € 750. Dan is Zilveren Kruis no brainer.

Hoef je niet veel zorg, maar toch vergelijkbare vergoeding hebben, zeker redelijk goede vergoeding wilt voor podotherapie, bijna geen zorgen hoeven te maken over je budget polis gecontracteerde zorg, beste buitenlandse vergoeding voorwaarde waar zelfs Buitenlandse Zaken een collectiviteit heeft voor haar diplomaten (mijn broer is een diplomaat) dan is CZ een betere keus. Enige ervaring die ik heb van mijn ouders die hoge zorg verbruikers zijn dat de verzekering bijna altijd degelijk is geweest.

Lang wachten en alsnog slecht behandeld worden. Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door Jeroen op vrijdag 31 oktober 2014 over Zilveren Kruis Zorgverzekering

Het Zilveren Kruis is slordig, agressief en belachelijk excuus vol.

Ik kreeg gewoon een incassobureau op mijn dak door een fout die het bedrijf zelf maakte terwijl mij telefonisch verteld werd dat dit op een normale manier zou worden opgelost. En kon er een excuus vanaf? Natuurlijk niet.

Het betrof een zeer trage (alles bij het Zilveren Kruis gaat eigenlijk traag) correctie om een rekening van het ziekenhuis juist te vergoeden.

In korte tijd had ik al zo'n beetje elk mogelijke excuus gehoord, maar zelf verantwoordelijkheid opeisen ho maar.

Een flutmaatschappij Achmea zilverenkruis Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door cor op zaterdag 26 januari 2013 over Zilveren Kruis Zorgverzekering

Ik heb een aanvullende verzekering afgesloten bij Zilveren/achmea

Wil ik mijn accupuntuur factuur declaren Van dr Liu uit Arnhem.
Die al ruim 30 jaar in Arnhem zit en de beste en bekendste acupuncturist van Nederland is,En zelfs klanten heeft uit belgie en Duitsland.

Vorig jaar werd deze rekening nog wel vergoed,dit jaar niet meer.
Een of andere Pennenlikker heeft besloten dat dit niet meer vergoed word.

Reden Dr liu zit bij de beroepsvereniging Nbggy en niet bij de Nva.
Dit werd me meegedeeld door een bijdehante ka.

De telefoniste zij als die dokter van jou zo goed is waarom zit hij niet bij de Nva.
Waarom zou hij dat doen,als hij door 37 verzekeringsmaatschappijen erkent word en
die vergoeden de kosten wel.

En hij is wel goed Mevrouw de telefoniste, na 2 behandelingen heb ik al resultaat.

Mensen dure aanvullende verzekeringen aansmeren en niks vergoeden,rijk worden
over de rug van hardwerkend Nederland,Schaam jullie diep.

Mensen Zilveren kruis is een maatschappij waar je niks aan hebt.

Beoordeling Zilveren Kruis Verzekeringen
Maandpremie: 6.4  
Eigen risico: 6.7  
Dekking: 6.5  
Klantenservice: 5.9  
Voorwaarden: 5.9  
Totaalscore: 6.2
Op basis van 10 ervaringen
Nieuws
Zorgverzekering
Groot aantal peuters bezoekt nooit tandarts Geplaatst op vrijdag 16 december 2016
Zorgverzekering
Zilveren Kruis verhoogt zorgpremie in 2017 met 8 euro Geplaatst op vrijdag 18 november 2016
Zorgverzekering
Zorgverzekeraars hebben handen vol aan overstappers Geplaatst op woensdag 31 december 2014
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16076
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema