Vergelijk 400 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Zilveren Kruis

Informatie over Zilveren Kruis Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Zilveren Kruis

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Zilveren Kruis

Bezoek de website


Klantenservice Zilveren Kruis
0900-9674 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 08:00 - 18:00 uur.

Zilveren Kruis
Postbus 444
2300 AK Leiden

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    30208637
  • AFM-nummer:
    12001027
Doelgroep van Zilveren Kruis

De doelgroep van Zilveren Kruis is op zich lastig te definiëren, maar het zijn over het algemeen mensen die graag goed geholpen wensen te worden en daar ook een eerlijke prijs voor willen betalen. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om persoonlijk contact op te nemen met de verzekeraar. Veel mensen ervaren dit als erg prettig, bijvoorbeeld wanneer ze vragen hebben over hun verzekering of andere aspecten van de zorg. Bovendien is het bij Zilveren Kruis Achmea mogelijk om aan de hand van de Zorgverzekering Assistent op zoek te gaan naar de verzekering die het best aansluit bij je wensen. Het mooie hiervan is dat je als het ware niet in het diepe gegooid wordt, maar de mogelijkheid hebt om een goed exemplaar uit te kiezen. Zo heb je gedurende het jaar ook daadwerkelijk plezier van je zorgverzekering, bijvoorbeeld wanneer er een behandeling nodig blijkt.

Prijzen / premie's van Zilveren Kruis

De premie van Zilveren Kruis is gemiddeld tot hoog. Dit komt onder andere door het feit dat bijvoorbeeld de aanvullende verzekeringen op een uitgebreide manier in elkaar zitten. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je er veel aan hebt wanneer je daadwerkelijk te maken krijgt met bijvoorbeeld ziekte of een andere behandeling. Aan de andere kant is de premie van Zilveren Kruis over het algemeen niet de laagste vanwege het feit dat het mogelijk is om persoonlijk contact op te nemen met de verzekeraar. Veel online verzekeraars doen hier veel moeilijker over. Zo liggen de kosten wel wat hoger bij Zilveren Kruis, maar weet je aan de andere kant wel zeker dat je terecht zal komen in een warm bad.

Waarom kiezen klanten voor Zilveren Kruis?

Je kunt bij Zilveren Kruis kiezen voor een aantal pakketten, waarbij ze heel duidelijk aangeven wat er wel en niet verzekerd wordt. Op die manier kun je er gemakkelijk achter komen welk pakket het best aan zal sluiten bij je wensen. Wanneer je dit zelf lastig vindt kun je bij Zilveren Kruis Achmea bovendien gebruik maken van de Zorgverzekering Assistent. Zo kun je aan de hand van een aantal vragen zelf tot een advies komen. Je kunt er dan voor kiezen om die verzekering af te sluiten, maar je kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om deze te vergelijken met andere aanbiedingen. Zo weet je bij Zilveren Kruis Achmea heel goed waar je aan toe bent en is het in ieder geval verstandig om de verzekeraar mee te nemen in je vergelijking.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15494
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema