Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Zorg en Zekerheid

Informatie over Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Zorg en Zekerheid

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Zorg en Zekerheid

Bezoek de website


Klantenservice Zorg en Zekerheid
071-5825825 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    28050216
  • AFM-nummer:
    12001019
Doelgroep van Zorg en Zekerheid

De doelgroep van Zorg en Zekerheid bestaat vooral uit mensen die het zat zijn teveel te betalen voor de zorgverzekering. Deze verzekeraar laat namelijk zien dat het heel goed mogelijk is om te profiteren van een goede zorgverzekering, zonder dat hier een hoge premie bij hoort. De premie is misschien niet de laagste van Nederland, maar in verhouding tot de voorwaarden van de verzekering is deze in ieder geval wel ontzettend scherp. De verzekering van Zorg en Zekerheid zit goed in elkaar, waardoor het ook gaat om een doelgroep die zich goed bewust is van de eventuele kosten van de zorg. Daarnaast heeft Zorg en Zekerheid een aantal zorgkantoren, waarmee men voor de AWBZ in een deel van Nederland zorgt. In combinatie met haar maatschappelijke activiteiten zorgt Zorg en Zekerheid er op die manier voor dat ze midden in de samenleving staan en goed weten wat er speelt.

Prijzen / premie's van Zorg en Zekerheid

De premie van Zorg en Zekerheid is gemiddeld tot laag. Het is niet eens van de laagste premies van Nederland, maar je krijgt er aan de andere kant in ieder geval wel een hoop zorg voor terug. Wanneer je de verhouding bekijkt tussen de premie en de kwaliteit van de voorwaarden zal je dus merken dat deze verzekeraar er in ieder geval heel goed uitkomt. Het is omwille van de premie dan ook een goed idee om deze verzekeraar in ieder geval mee te nemen in je vergelijking. Zeker wanneer je voor een aanvullende verzekering wilt kiezen is het verstandig om hier naar te kijken. Bij Zorg en Zekerheid kun je er op die manier namelijk voor zorgen dat je voor een scherpe premie toch een aantrekkelijk pakket voorwaarden ontvangt.

Waarom kiezen klanten voor Zorg en Zekerheid?

Zorg en Zekerheid is om verschillende redenen een heel interessant verzekeraar. Zo is de premie dus zeer scherp en is het niet langer nodig om teveel te betalen voor je zorgverzekering. Daarnaast is het ook goed om te zien dat de verzekeraar zich goed bewust is van haar maatschappelijke taak. Dit valt onder andere terug te zien in het feit dat ze verschillende activiteiten organiseren voor haar klanten. Verder kun je als klant van acties profiteren, die over het algemeen te maken hebben met het gezonder leven of het fitter worden van de klanten. Zo kun je er met de Zorg en Zekerheid zorgverzekering voor zorgen dat je minder zorg nodig zal hebben, waardoor we samen werken aan een goedkopere zorg.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12881
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema