OHRA

Beoordeling OHRA
OHRA verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.3 (49 reviews)

Verzekeringen van OHRA

Ervaringen met OHRA Verzekeringen (49)



Sorteer recensies op:
Uitgebreide beoordeling van de OHRA zorgverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Stefan op woensdag 2 november 2016 over OHRA Zorgverzekering

Maandpremie.
Op dit punt scoort OHRA erg goed als zorgverzekeraar (maar natuurlijk ook bij andere verzekeringen). OHRA biedt meer dan de goedkoopste aanbieder van zorgverzekeringen en biedt op hetzelfde moment vergelijkbare kwaliteit met die zorgverzekeringen van andere aanbieders. Qua maandpremie geef ik de zorgverzekering van OHRA een 8.

Eigen risico.
Hier valt weinig over te zeggen. Deze is verplicht en wettelijk bepaald. De korting die op de maandpremie gegeven wordt bij vrijwillig verhogen is in ieder geval aantrekkelijk.

Dekking.
Op het gebied van dekking is [de website van] OHRA niet de meest duidelijke. Alles kan gevonden worden maar daar moet je als bezoeker of klant wel even wat moeite voor doen. Het gaat tenminste om een restitutiepolis waarbij je vrije zorgkeuze hebt. Er gelden wel voorwaarden voor niet-gecontracteerde zorgverleners die bovengemiddelde kosten in rekening brengen. De kans op zelf bijbetalen is dus altijd aanwezig wanneer je naar een bij OHRA onbekende zorgverlener gaat. Hier geef ik OHRA een 7.

Klantenservice.
De klantenservice van OHRA vind ik zelf absoluut goed. Geen lange reactie- of wachttijden en ook altijd een goed onderbouwd antwoord. Wederom een 8!

Voorwaarden.
Komt een beetje neer op hetzelfde verhaal als de dekking. De voorwaarden zijn prima, maar zouden wat minder ingewikkeld mogen zijn om te vinden, en in sommige gevallen, te begrijpen. Een 7.

Verdere beoordelingspunten.
- Veel gemak voor de klant (speciale app voor smartphones e.d. om jouw zorgverzekering te beheren);
- Snel in het storten van geld. Ik heb nooit langer dan 1-2 weken hoeven wachten;
- Aanvullende dekkingen (Sterk, Aanvullend, Extra Aanvullend en Uitgebreid + verschillende tandartsdekkingen) die voor iedereen wel wat te bieden hebben. Hoe de kosten hiervan met andere zorgverzekeraars vergeleken kunnen worden kan ik helaas niet zeggen.

Zorgverzekering van OHRA erg goed bevallen Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door L. v/d Brink op zaterdag 8 oktober 2016 over OHRA Zorgverzekering

2016 was het eerste jaar dat ik de zorgverzekering van OHRA een kans heb gegeven en tot nu toe is dat mij heel goed bevallen. Ik vind het erg fijn dat verzekeren bij OHRA voornamelijk online verloopt en ook hebben zij een goed werkende app beschikbaar om declaraties in te dienen en belangrijke gegevens in te zien. Voor mij is deze zorgverzekering zeker het verlengen waard, maar we zullen eerst moeten zien of ze aantrekkelijk blijven met de premie zoals in 2016 wel het geval is / was met een maandpremie van onder de 100 euro.

Ohra weet wel hoe ze klanten moeten helpen bij autoschade Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Fam. K. op dinsdag 22 december 2015 over OHRA Autoverzekering (all risk)

Absoluut geen klagen over de volledige autoverzekering van ohra, de maandprijs ligt rond hetzelfde niveau als bij andere prijsvechtende autoverzekeraars en de service van ohra kan echt niet veel beter.

Enkele maanden geleden was het helaas het geval dat onze vrij nieuwe gezinsauto total loss werd verklaard. Daarvoor had ohra alles op zich genomen, van het vervoeren van de auto naar een garage naar keuze tot het leveren van goede verwachtingen en adviezen. Geheel volgens afspraak gebruik kunnen maken van de nieuwwaarderegeling, zonder klagen of doen uitbetaald, en niet veel langer reden wij weer rond in hetzelfde model.

Aanrader!

Informatief, probleemoplossend, voordelig, ideale zorgverzekering! Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 9.2
Door Mmp op woensdag 9 december 2015 over OHRA Zorgverzekering

Slechts eenmaal heb ik een klein probleempje ervaren bij Ohra, namelijk dat er per ongeluk tweemaal een bedrag van mijn rekening werd afgeschreven. Ik hoefde dit alleen even te melden bij de klantenservice en het werd binnen 72u opgelost.

Verder ben ik volledig positief over de zorgverzekering van Ohra. Ohra is een relatief voordelige verzekeraar, ook voor de rest van de verzekeringen die ze aanbieden.

Verder is alles overzichtelijk en volledig duidelijk. Heb je vragen of twijfels dan weet de klantenservice hier altijd antwoord op te geven. I.t.t. sommige andere verzekeraars heeft Ohra wel een klantenservice die op de hoogte is van de aangeboden producten, aanvullende dekkingen, etc.

Ze zijn ook altijd goed te bereiken en komen zoals ik net al zei met snelle oplossingen. Voor mij is deze zorgverzekering gewoon ideaal. Ik blijf ongetwijfeld bij de zorgverzekering van Ohra in 2016.

ohra doet niet moeilijk en betaald 100% uit Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Peter & Jo op donderdag 5 november 2015 over OHRA Inboedelverzekering

Erg goede ervaring met de inboedelverzekering van ohra. Niet alleen is deze inboedelverzekering aan de goedkope kant ook is hij goed op het gebied van dekking en voorwaarden. Na inbraak is van alles overhoop gehaald, gestolen en vernield, en zelfs zonder alle bonnen aan te kunnen tonen is 100% van de opgegeven schade vergoed door ohra. Misschien dat het 2 a 3 weken duurde voordat het geld werd gestort, ook hier erg positief over!

Prijstechnisch een super zorgverzekering Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Johan M. op woensdag 7 oktober 2015 over OHRA Zorgverzekering

Door het horen van veel goede ervaringen over de ohra zorgverzekering al in 2006 naar hen overgestapt en nooit spijt van gehad. Klantenservice hoeft maar 1maal gebeld te worden om problemen op te lossen. Ook per e-mail wordt er duidelijk en snel gereageerd op vragen of problemen. Prijstechnisch gezien is de ohra zorgverzekering bijzonder goed omdat de kosten erg laag zijn terwijl de service van goede kwaliteit is. De informatie die ohra biedt is duidelijk en altijd overzichtelijk. Enige nadeel is dat het eigen risico elke keer weer omhoog moet van het kabinet, maar dat kan ik moeilijk ohra gaan verwijten.

Ohra bied positieve, eenvoudige zorgverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Rachid op zaterdag 13 december 2014 over OHRA Zorgverzekering

Ohra valt onder de goedkope voor de zorg. Zeker met de basisverzekering bij het standaard eigen risico is dit duidelijk. Om daar ook nog vrije zorgkeuze bij te hebben, mobiel te kunnen declareren en al die andere eenvoudige voordelen, daar ben ik allemaal heel positief over.

Ohra zorg is zeker de moeite waard Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Jan P. op maandag 24 november 2014 over OHRA Zorgverzekering

Ik heb geen slechte woorden over voor de ohra zorgverzekering. Het personeel staat de klant altijd goed te woord en denkt goed mee als dat nodig mocht zijn. Ingediende nota’s worden heel snel afgehandeld zonder dat er gedoe ontstaat over de bedragen of diensten; alles is heel duidelijk.

Ohra is gewoon een goede zorgverzekeraar en is zeker de moeite waard om eens te proberen als je niet tevreden bent met een andere verzekeraar.

Zeer goede schadeafhandeling ohra inboedelverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door H. van Loenen op dinsdag 18 november 2014 over OHRA Inboedelverzekering

Zeer tevreden met de inboedelverzekering van ohra. In de zomer stonden er veel spullen buiten en een deel hiervan werd door het omduwen van de tuintafel door kinderen werden beschadigd. In zeer korte tijd alles opgelost met de schadeafhandeling van ohra. Om ook spullen buiten de woning verzekerd te hebben moet er wel een aanvullende module meeverzekerd worden. Dit is zeker een aanrader als u zelf in een vergelijkbare situatie terecht kunt komen.

Prima online autoverzekeraar Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Kim op dinsdag 18 november 2014 over OHRA Autoverzekering

Ohra behandelt klanten netjes. Qua verhouding in kwaliteit en prijs heeft Ohra ook prijzen gewonnen. Dat is ook de reden dat ik overgestapt ben van een andere autoverzekering (FBTO).

Beiden zijn prima online autoverzekeraars. Ohra is wel aan de goedkopere kant en doet het op andere gebieden net zo goed.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16391
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema