OHRA

Beoordeling OHRA
OHRA verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.3 (49 reviews)

Verzekeringen van OHRA

Ervaringen met OHRA Verzekeringen (49)



Sorteer recensies op:
Lage premie rechtsbijstandverzekering Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.0
Door arnik o.p. op donderdag 5 april 2012 over OHRA Rechtsbijstandverzekering

Ben wel te spreken over mijn verzekeringen bij OHRA. De premies zijn een stuk lager dan bv bij de banken. Heb jaren bij de ABN gezeten met vrijwel al mijn verzekeringen (kon toen een deal maken zodat ik korting kreeg op me hypotheek). Daar ben ik inmiddels weg en nu heb ik mijn rechtsbijstandverzekering plus de woonverzekeringen (inboedel / optstal) bij OHRA.

Betaal nu zo'n 14 euro per maand voor de rechtsbijstand. Die premie valt nog mee want bij de ABN betaalde ik 22 euro voor precies hetzelfde pakket. Echter heb ik in 7 jaar tijd nog nooit aansprak gedaan op de verzekering dus verder kan ik er inhoudelijk ook niet veel over zeggen. Alleen dat de premie laag is en de dekking (op papier) goed is.

Neem altijd een ongevallenverzekering voor zekerheid! Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door mark-jan ver drie op vrijdag 16 maart 2012 over OHRA Ongevallenverzekering

Iedereen zou een ongevallenverzekering moeten hebben! Bij mij in de familie (neefje van 15) is invalide geraakt door een val tijdens hardlopen, je ziet maar hoe makkelijk zoiets kan gebeuren! Mijn oom en tante hadden geen verzekering voor ongevallen dus het wordt ze nu financieel gezien zwaar.

Ik had zelf ook geen ongevallenverzekering maar toen ik dit hoorde ben ik op zoek gegaan naar wat het kost, en je verzekerd je zelf al voor 2/3 euro per maand dus waarom zou je dit niet doen?? Heb hem van ohra die is goedkoop en heeft in ieder geval wereldwijde dekking, iedereen nemen dus!

Ingebroken in huis OHRA netjes uitbetaald en schade hersteld Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Michael van elteren op woensdag 14 maart 2012 over OHRA Inboedelverzekering

4 maanden geleden is er bij ons thuis ingebroken. Contact opgenomen met OHRA en als werd net opgenomen. Paar dagen later werden we gebeld om een afspraak te maken met het schadeherstelbedrijf dat OHRA voor ons had geregeld.

Het bedrijf heeft 2 ramen vervangen, alle sloten (voor + achterdeur) en alles netjes afgewerkt (verven + kitten). Naast dat kregen we ook vrijwel alles vergoedt van wat er gestolen was, enkel cash (150 euro) dat niet opgeborgen lag kregen we niet terug.

Echt een aan te raden verzekering (ook nog eens goedkoop per maand).

Pech met de bagage, geluk met de uitkering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Zeg ik niet op maandag 12 maart 2012 over OHRA Reisverzekering

Vorig jaar op vakantie in Portugal geweest. Vanaf het vliegveld naar ons hotel gereden, daar de bagage laten uitladen door een piccolo. Deze bracht ook de bagage naar onze kamer, heel chique..! Tot dat je in je tas kijkt en van alles kapot is!! Parfumflesjes (alles eronder gelekt, waardoor ook mijn scheerapparaat doorweekt en kapot was gegaan!) .

Maar goed vind de schuldige maar eens, vliegveld of de piccolo? Het hele verhaal heb ik aan OHRA uitgelegd en ze deden niet moeilijk over het uitkeren van een vergoeding (310 euro uitgekeerd gekregen, zeer netjes!).

Ik heb OHRA een goede beoordeling gegeven de maandpremie is trouwens ook netjes, maar een reisverzekering kost sowieso erg weinig dusja..

OHRA als zorgverzekeraar goedkoper en beter dan Univé Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Mientje v. op maandag 12 maart 2012 over OHRA Zorgverzekering

In januari ben ik overgestapt van Univé naar OHRA. Heb op deze site een vergelijking gedaan en voor mij was OHRA toch één van de beste, ik heb ook bij andere zorgverzekeraars me premie berekend.

Bij Univé betaalde ik 121 euro (+ paar cent) per maand, nu voor precies dezelfde verzekering bij OHRA betaal ik net geen 100 euro. Scheelt dus toch weer 20 euro per maand.

Verder nog geen ervaring met het uitkering van geld maar het online afsluiten van de zorgverzekering ging in ieder geval erg gemakkelijk! Zeker een aanrader.

50% uitbetaling omdat ze geen zorgcontract hebben Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 3  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.4
Door Boze meneer op woensdag 15 februari 2012 over OHRA Zorgverzekering

Hallo, Mijn ervaring met Ohra is niet goed.
Als je niet uitkijkt krijg je nauwelijks geld terug terwijl je wel veel betaald voor je zorgverzekeirng. Ohra heeft maar met een aantal ziekenhuisen en dokters contracten en alleen daar krijg je 100% vergoed. Bij de rest dus niet, let op!!

Zelf zat ik bij een psycholoog en daar kreeg ik ineens maar 50% vergoed, dat wist ik dus niet krijg je pas te horen als je een jkldacht indienst. Ongelooflijk, en dan die administratie wat een ramp is dat. Als je een adres wil wijzigen ben je weken bezig, 100x doorverbonden. Niemand weet hoe ht moet, wat een stelletje amateurs

Brede dekking, lage maandpremie, minder goede klantenservice Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Manus de Held op dinsdag 3 januari 2012 over OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

Ben tevreden over onze verzekeringen van OHRA. Zo ook over de aansprakelijkheidsverzekering. Met de kerst en oud en nieuw waren we op bezoek bij mijn broer in Duitsland.

De hond ging ook mee, echter toen we nieuw jaar aan het vieren waren (om 12 uur) schrok de hond van het vele vuurwerk dat werd afgestoken en rende door het huis van mijn broer. Gevolg: 2 kapotte vazen ter waarde van 300 euro te samen.

Gisteren meteen gebeld met OHRA en alles valt binnen de dekking. Echter werd ik wel tot 3x toe doorgeschakeld en 2x in de wacht gezet. Zeer irritant.

Zoals gezegd dus tevreden met de OHRA verzekering, heel goedkoop en prima dekking.

OHRA en DAS rechtsbijstand, gewoon weggegooid geld... Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.4
Door M. Dekker op donderdag 24 november 2011 over OHRA Rechtsbijstandverzekering

Sinds 2008 was ik via OHRA verzekerd in de rechtsbijstand (wordt geregeld door DAS). Jaar in jaar uit betaal ik netjes en hoef ik geen gebruik te maken van mijn rechtsbijstand. Prima, liever neem ik het zekere voor het onzekere want "Uw jaarpremie is lager dan het uurtarief van een advocaat".
Maar nou komt het, afgelopen jaar was er sprake van een relatief klein burenconflict en heb ik van alles geprobeerd, maar uiteindelijk werd mij aangeraden mijn rechtsbijstand in te schakelen. OHRA/DAS wezen me zo goed als de deur, omdat ik "te lang had gewacht om wat aan het burenprobleem te doen". Dat is toch werkelijk waar niet te geloven, het slaat ook helemaal nergens op...

Online uitvaartverzekering regelen en aanpassen Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door J. de Boon op dinsdag 8 november 2011 over OHRA Uitvaartverzekering

Reden voor mij om voor OHRA als uitvaartverzekeraar te kiezen was omdat het allemaal online geregeld kan worden. Ik had immers geen zin of tijd om naar een kantoor te stappen of om lang aan de telefoon te hangen om een uitvaartverzekering te regelen.
Op de website van OHRA kan alles gelezen worden en kan ook de premie voor de uitvaartverzekering snel berekend worden. Kon helemaal zelf kiezen hoeveel er uitgekeerd moet worden en of Monuta de uitvaart moet verzorgen of niet. Dat de OHRA uitvaartverzekering via het internet geregeld kan worden en achteraf ook online aangepast kan worden was voor mij een grote plus.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema