OHRA

Beoordeling OHRA
OHRA verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.3 (49 reviews)

Verzekeringen van OHRA

Ervaringen met OHRA Verzekeringen (49)



Sorteer recensies op:
Duidelijk, zeer tevreden Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Danny & Moniek op dinsdag 13 augustus 2013 over OHRA Autoverzekering

Goedkope maandpremie! Wij hebben er 2 auto's verzekerd en dit loopt helemaal naar wens. Alles is goed aan te passen en de medewerkers weten waar ze het over hebben. Ook kun je erg veel vinden op de website van Ohra.

Vorige week heb ik schade gereden aan mijn Peugeot, met een snel telefoontje was alles opgelost en wordt het geregeld. Ik raad de autoverzekering van Ohra aan iedereen aan!

Een blijvertje! Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Nico de P op donderdag 1 augustus 2013 over OHRA Autoverzekering

Aan de hand van Independer gekozen voor de autoverzekering van OHRA. De overstap ging makkelijk. Enige tijd geleden schade gereden. Het melden ging zeer eenvoudig en werd uitstekend geholpen! Ik blijf voorlopig bij OHRA!

Ook in 2013 kies ik voor OHRA zorg polis Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Mijnbers. op woensdag 12 december 2012 over OHRA Zorgverzekering

De zorg polis van OHRA heeft echt een grote dekking als je voor het pakket Zelfverzekerd Compleet kiest. Met dat pakket wordt vrijwel alles gedekt en ook het volledige bedrag. Ik betaal wel 144 euro voor de zorg verzekering maar ik heb een chronische aandoening waardoor ik vaak naar het ziekenhuis moet voor controles en behandelingen.

Heb eigenlijk nooit echt problemen met OHRA en ze hebben begrip voor mijn situatie. Ook in 2013 blijf ik bij OHRA zorg. Ik hoop alleen dat de premie niet al teveel omhoog gaat maar dat is natuurlijk altijd even afwachten (word in november bekend gemaakt).

Hopen dat Ohra mijn medicijnen ook in 2013 vergoedt Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Melanie brinksen. op dinsdag 25 september 2012 over OHRA Zorgverzekering

Al jaren bij Ohra met zorg , auto en inboedel verzekerd.
Heb 2x schade geclaimd voor me wagen en 1x medicijnen.
Alle twee de keren vlot uitbetaald. Nu hoorde ik dat mijn meds. in 2013 niet meer vergoedt worden
omdat ze door een alternatieve arts worden voorgeschreven (of het zijn alternatieve medicijnen?).

Dus ga ik daar nog over informeren want anders moet ik overstappen ook al is Ohra een goede verzekeraar in mijn ogen.

Motorverzekering en autoverzekering bij ohra Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Leerdam op dinsdag 31 juli 2012 over OHRA Motorverzekering

Zowel motor als autoverzekering bij ohra afgesloten.

2x schade gehad, beide keren goed geholpen. Alles uitgekeerd, zowel motor als schade aan motorkleding.

Communiceren goed, uitkeren van geld mag sneller. Vorige keer duurde het 3 maanden en eigenlijk kan ik de garage niet zolang laten wachten op dat geld.

Overigens hoor ik ook slechte verhalen over de motorverzekering van ohra ...

kosten sterilisatie hond Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Mr.Pink op dinsdag 24 juli 2012 over OHRA Hondenverzekering

Hierbij dan mijn ervaring over de hondenverzekering van ohra zoals mij gevraagd werd te schrijven na het afsluiten van deze verzekering via de website van ohra zelf.

- Heel handig dat je je eigen dierenarts mag uitkiezen anders ben je al weet ik hoeveel geld kwijt aan benzine om te reizen naar die ene kliniek
- De kosten sterilisatie hond zitten er bij mij, ik heb een aanvullende hondenverzekering , de premie blijft desondanks laag
- ik ontvang een foto van mijn hond in canvas, dat was een tijdelijk actief.

Mvg
Mr. Pink
Almere-City

Welke autoverzekering ik heb afgesloten Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door J3rm3y op vrijdag 22 juni 2012 over OHRA Autoverzekering

Toen ik 18 werd ging ik meteen lessen en na 4 maandjes had ik mijn rijbewijs!
Ik ben nu 19 en heb een auto gekocht omdat ik hem nodig hem voor me werk (20km heen en terug elke dag).
Welke autoverzekering goedkoop was en het beste bij mij past wist ik na het gebruik maken van diverse
vergelijkingssites (waaronder independer.nl en verzekeraar.nl).

Probleem was wel dat je als beginnend bestuurder geen schadevrije jaren hebt en je in de risc-groep valt
en dus lastig een passende verzekering kan vinden (vaak ook duur).

Maar goed de conclusie is dat ik deze heb vergeleken op de vergelijkingssite:
Autoweek
FBTO
Unive
OHRA
Achmea

Bij de meeste vergelijkssites kwam FBTO er goedkoop uit maar eenmaal ik de berekening zelf handmatig doorvoerde bij de sites
bleek dat OHRA goedkoper was en mij ook meer aansprak. Heb dus voor OHRA gekozen en sinds 2 maandjes verzekerd. Het is lastig
om te bepalen welke autoverzekering er goed bij je past, vergelijk daarom dus! Greets Jermey

Goedkope kattenverzekering bij OHRA verzekeringen Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door priscilla, kareltje en miesje op vrijdag 1 juni 2012 over OHRA Kattenverzekering

Hooi,

Ik heb onze 2 poezen bij OHRA verzekeringen verzekerd. Ons mannetje Kareltje heeft twee keer een gebroken pootje gehad en hij is goed behandeld door de dierenarts. Dankzij de goedkope kattenverzekering van ohra hebben we maar 20% van de kosten hoeven te betalen i.p.v. het volledige bedrag.

We betalen nu voor onze 2 poezen ongeveer 20 euro per maand aan verzekering. Dat is eerder goedkoop dan duur en als je echt van dieren / poezen houd dan verzeker je ze ook en zorg je dat ze de beste zorg krijgen.

DAS je goed recht? DAS weggegooid geld. Totaalscore: 1.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.0
Door A.J. op woensdag 30 mei 2012 over OHRA Rechtsbijstandverzekering

Weggegooid geld. Mocht je een keer ergens een conflict mee hebben dan is de kans dat ze je de deur wijzen erg groot en als je het geluk al hebt dat ze ermee door willen gaan, dan zijn ze onbetrouwbaar in hun correspondentie en advies. Dit alles nog afgezien van dat ze, geconfronteerd met deze onvrede, ronduit onbeschoft werden. DAS je goed recht? DAS weggegooid geld.

Ohra reisverzekering dekt 4 maanden Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Rini op maandag 23 april 2012 over OHRA Reisverzekering

Ga je voor een aantal maanden op reis dan raad ik iedereen echt de reisverzekering van Ohra aan. Dit is de enige betaalbare reisverzekering die je voor 4 maanden af kan sluiten. Doe je dit bij een andere verzekeraar (Special isis of globetrotter) dan betaal je zomaar 100 euro (ja echt waar) per maand. Eigen risico valt mee dat is tussen de €75 en €100
Let wel op dat je niet mag werken bij deze verzekering in het buiteland, hiervoor moet je wel een duurderde reisverzekering afsluiten Ook als iemand in je familie komnte overlijden ben je daarvoor verzekerd dat je gratis terug kan naar huis. Heb zelf gebeld met Ohra en kreeg bovenstaande te horen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema