OHRA

Beoordeling OHRA
OHRA verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.3 (49 reviews)

Verzekeringen van OHRA

Ervaringen met OHRA Verzekeringen (49)



Sorteer recensies op:
Ik blijf gewoon bij ohra voor zorg Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Rik op zaterdag 15 november 2014 over OHRA Zorgverzekering

Jammer dat ohra de premie voor zorg in 2015 verhoogt.
Ik ben van plan bij ohra te blijven omdat de premie gewoon tot de laagste blijft behoren. Andere verzekeraars kiezen ervoor om met wel 10 euro de premie te verhogen. Daar blijft ohra een heel stuk onder.
Het was ook niet te verwachten dat we lang zouden blijven profiteren van de premie verlagingen van 2014. In Nederland is het principe nou eenmaal dat we moeten betalen en niet besparen. Dat zie je aan de zorgmarkt, tankstations en andere melkkoeien. Daar dank ik de politiek voor en kan ik ohra moeilijk op afstraffen in mijn mening.

ohra helpt, adviseert en betaalt probleemloos schade uit Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Svk op maandag 10 november 2014 over OHRA Inboedelverzekering

Ook in mijn geval een absoluut goede ervaring met de inboedelverzekering van ohra.

Hangjongeren hebben tijdens onze afwezigheid ongebroken en veel schade verricht. Wat ze niet wilden stelen, hebben ze maar kapotgemaakt.

Dit was logisch genoeg geen fijne manier om thuis te komen. We hebben direct ohra gebeld om weten hoe we verder moesten handelen. Alles werd netjes en volledig uitgelegd en na inspectie werd de schade uitgekeerd.

Momenteel zijn meer dan de helft van de spullen in onze woning vervangen voor een nieuw iets en dat hebben we allemaal aan ohra te danken.

Zonder twijfel een aanrader!

OHRA de eerste zorgverzekeraar die mij overtuigt Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Bert K op zaterdag 25 oktober 2014 over OHRA Zorgverzekering

OHRA krijgt van mij een dikke pluim. Het is de eerste zorgverzekeraar waarvan ik het idee heb dat ze hun best doen om klanten te helpen en een zo laag mogelijke premie met een noodzakelijke dekking bieden. Ook bij aanvullende dekkingen kleden ze je niet volledig uit.
Gezien OHRA ook nog eens 7 euro onder andere zorgverzekeraars (bv. DSW, CZ, Menzis etc.) blijft met de maandpremie, vind ik het zeker wel een aanrader om voor OHRA te kiezen. Mits dit in 2015 ook zo blijft natuurlijk. Maar aangezien deze verzekeraar zich voor een goed deel richt op de maandprijs, heb ik daar wel vertrouwen in voor volgend jaar.
Minstens zo belangrijk is dat ze met de tijd meegaan. Alles kan via het internet of via de app worden geregeld, mocht er eens iets zijn om te declareren. De zorgverzekering van OHRA werkt echter wel in combinatie met DigiD. Niet iedereen is hier verschrikkelijk positief over dus dat zou ik wel meewegen in een eventuele beslissing.

Uitstekende service en prima verzekering. Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Veenstra op zondag 10 november 2013 over OHRA Reisverzekering

Na een vervelende ervaring in het buitenland heeft Ohra ons prima geholpen. Wij zijn uitermate tevreden over Ohra.

Komt niet professioneel over Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Maria op zondag 13 oktober 2013 over OHRA Autoverzekering

Ik ben inmiddels al 3 jaar weg bij Ohra, omdat ik de klantenservice erg slecht vond. Ik had schade gereden en het was allemaal maar lastig en het duurde heel erg lang voordat ik het geld op mn rekening had. Ik heb toen maar besloten om terug te gaan naar mijn vorige autoverzekering.

Nu kreeg ik een maand geleden een mail met:

"Uw auto is bij ons verzekerd. Wij vinden uw mening belangrijk, en zijn daarom benieuwd of u tevreden bent en wat u van uw OHRA Autoverzekering vindt. U als klant weet als geen ander wat de plus- en minpunten van ons product en onze dienstverlening zijn. Daarom nodigen we u uit om om mee te doen:"

Heel vreemd hoor als je al 3 jaar weg bent. Dan gaat er toch echt iets mis met de database. Zonde, want het is een vrij goedkope verzekering, maar op deze manier komt het niet erg professioneel over.

Beter en goedkoper door Ohra zelf! Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Freek & Marian op zondag 6 oktober 2013 over OHRA Autoverzekering

Ik heb ongeveer 2 jaar geleden mijn auto laten verzekeren bij Ohra. Uit de testen bleek dit een goede verzekering te zijn qua prijs /kwaliteit. Mijn vrouw en ik hebben vorige maand allebei een motor gekocht. We hebben toen gebeld of deze motoren ook verzekerd konden worden bij Ohra. We werden erg goed geholpen en dit was geen enkel probleem.

Ipv een motorverzekering werden we geadviseerd om een verkeersverzekering af te sluiten, de medewerker gaf aan dat men dan veel beter verzekerd bent, (zelfs lopend!!) ook krijg je nog eens korting als je 3 verzekeringen bij Ohra hebt lopen. Mijn partner was dus gratis meeverzekerd! Dankzij het advies en deskundigheid van de medewerkers van Ohra ben ik nu veel beter verzekerd en ik ben goedkoper uit. Waar zie je dit tegenwoordig nog? Tegenwoordig moet alles maar snel etc. maar de medewerkers van Ohra hebben echt de tijd voor ons genomen. Wij zijn echt blij en kunnen dit iedereen aanraden.

Telefonisch afsluiten duurder dan internet Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Kees van Vliet op dinsdag 10 september 2013 over OHRA Autoverzekering

Wat ik erg vreemd vind is dat ik op de website op een tarief van €20. Omdat ik het via internet toch altijd wat complex vind heb ik het geprobeerd telefonisch af te sluiten. Hierbij kwam ik op een bedrag van €25 uit voor mijn WA verzekering. Ik snap hier nog steeds niets van. De medewerkers konden hier ook geen duidelijke uitleg over geven.

Waarom ik dit ooit gekozen heb? een raadsel Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.2
Door Monica op maandag 9 september 2013 over OHRA Autoverzekering (all risk)

Waarom ik ooit naar deze autoverzekering ben overgestapt is voor mij nog steeds een raadsel. Ik heb op 20januari een aanrijding gehad met een bromfiets, waarbij ik schuldig ben. Ik heb al vaak gebeld naar Ohra maar ik krijg geen enkele reactie over de stand van zaken. Mijn tegenpartij heeft zelfs nog een aantal keren geprobeerd te bellen, maar helaas hetzelfde resultaat. Zelfs na een terugbelverzoek word je niet terug gebeld...

Uiterst tevreden na hulp bij aanrijding Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Sjaak op woensdag 28 augustus 2013 over OHRA Motorverzekering

Nog niet zo lang geleden aanrijding gehad, erg vervelend allemaal waarbij ook hulpdiensten moesten komen. Gelukkig hadden wij beide een verzekering bij Ohra. (ik motor, andere persoon auto). Ik ben helemaal naar tevredenheid geholpen, ik ben zeer en zeer tevreden met de klantenservice van Ohra. Ohra is zeke rniet de goedkoopste maar ik vind het belangirjk dat je er ook echt iets aan hebt! dat heb ik dan ook zker gehad.

OHRA WAARDELOOS !!! Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door ozkul op vrijdag 16 augustus 2013 over OHRA Zorgverzekering

Nooit Nooit meer Ohra.Ik heb er zo.n spijt van..begin 2013 ben ik klant geworden bij de Ohra.Waardeloos klantenservice,de medewerkers,alles is echt waardeloos.Hoevaak ik ook een klacht heb ingediend.Kon ik maar meteen overstappen naar een andere zorgverzekering had het ook meteen gedaan.Helaas moet ik december afwachten om over te stappen..Ik raad het ook iedereen heel sterk af.Dit heb ik echt nooit meegemaakt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema