Vergelijk 442 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Reisverzekering

Beoordeling
Reisverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 7.1 (60 reviews) en kost € 4,84 p/m.

Vergelijk reisverzekeringen

Handige links:

Reisverzekering ervaringen (60)



Sorteer recensies op:
Klantvriendelijk, betaalbaar, bereikbaar, hoge kwaliteit Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Bert op zondag 21 oktober 2018 over Univé Reisverzekering

Ik breng de meeste verzekeringen altijd onder bij unive door de goede ervaringen die ik over de jaren heb opgedaan. Voor mijn doorlopende reisverzekering is dit niet anders en wellicht is dit ook nog wel de verzekering waar ik het vaakst beroep op heb moeten doen.

Er zijn zeker 3 situaties geweest waar mijn familie tijdens een vakantie ziek werd of schade op heeft gelopen aan dure elektronica dmv diefstal of eigen knulligheid. Unive was in elk van deze gevallen snel te bereiken via de alarmcentrale met snelle uitbetaling als gevolg. De dekking van deze reisverzekering is behoorlijk ruim en in verhouding met wat je ervoor terugkrijgt ook spotgoedkoop. De kosten die wij nu al gemaakt hebben, zal unive niet zomaar aan ons terugverdienen.

Unive is klantvriendelijk, klantgericht, betaalbaar, heeft uitstekende voorwaarden en dekkingen, biedt snelle service, goede bereikbaarheid (dag en nacht) en hoge kwaliteit. Zeker een aanrader om mee op vakantie te nemen.

het is fijn als er zo verzekering achter je staat die nog dezelfde dag regelt Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door corrie rujevic op donderdag 20 september 2018 over Proteq Reisverzekering

mijn man had in het buitenland een lichte beroerte,
en ik belde gelijk naar Proteq hoe of wat te doen helemaal in de stres nou er werd gezegd rustig aan we zorgen dat het allemaal verzorgd word de volgende dag belde zij mij op en vroeg hoe het ging met mijn man. hij moest een paar dagen blijven en allerlei onderzoeken doen .deze mevrouw heeft mij echt geholpen en mijn man natuurlijk het is goed afgelopen .geen zorgen heerlijk

Niet doen!! Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.8
Door Rodney op dinsdag 5 december 2017 over Zelf.nl Reisverzekering

Niet doen!! Deze verzekeraar doet er werkelijk alles aan om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Het doel is simpel; zorgen dat zoveel mogelijk 'klanten' het op een gegeven moment opgeven. Al een jaar bezig om een simpele schade (reisverzekering) af te handelen. Zijn werkelijk geen een keer hun afspraak nagekomen als het gaat om terugbellen / reactie geven per mail. Ze blijven dezelfde vragen stellen en maken schijnbaar nooit notities van telefoongesprekken... Bespaar jezelf een hoop ergenis en betaal een paar Euro meer voor iets degelijks.

Geschikte reisverzekering voor een wereldreis Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Ger op maandag 16 oktober 2017 over OHRA Reisverzekering

Ohra staat bij iedereen wel hoog aangeschreven met haar reisverzekering voor een wereldreis. Na alle reisverzekeraars en reisverzekeringen met elkaar vergeleken te hebben om er zeker van te zijn dat ik van mijn wereldreis van 10 maanden kon genieten, is mijn persoonlijke keus ook op de doorlopende reisverzekering van Ohra gevallen. Deze doorlopende verzekering is zeer geschikt voor een maandenlange of zelfs jarenlange wereldreis. De verzekering is bovendien flexibel, want het is mogelijk om achteraf het aantal dagen omlaag of omhoog bij te stellen. Ik moest wegens persoonlijke redenen ruim drie maanden eerder naar huis dan opgegeven. Dit bleek geen probleem, want ik kon dit gewoon aanpassen in Mijn Ohra, waarna de kosten gelijk omlaag konden. Ohra biedt doorlopende reisverzekeringen aan voor allerlei specifieke doelen, van wintersport en stedentrips tot duikvakanties, stages en vrijwilligerswerk. Ik raad de doorlopende reisverzekering op zijn minst aan voor een wereldreis, want daarmee is mijn eigen ervaring zeer positief.

Doorlopende reisverzekering met veel keuze Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Yome op dinsdag 3 oktober 2017 over Interpolis Reisverzekering

Een prima doorlopende reisverzekering met daarnaast eigenlijk alle optionele aanvullende opties die je maar nodig kunt hebben. Standaard bevat de reisverzekering al een paar dingen die eigenlijk niet echt nodig zijn voor ons, die ik dan eigenlijk liever had ingeruild voor automobilistenhulp i.p.v. wintersport en watersport. Dergelijke keuzevrijheid zou de reisverzekering van Interpolis nog net wat beter kunnen maken, omdat de verzekering dan afgestemd kan worden en echt bij jou past, maar tot die tijd betaal ik graag iets extra voor de automobilistenhulp, onmisbaar voor als je graag met de auto naar zuid-Europa rijdt en onderweg niet stil wilt komen te staan. Het is ons al een keer overkomen en dan ben je echt wel blij dat je je reisverzekeraar op kunt bellen voor een snelle oplossing.

Heel prettig dat ik bij vragen een beroep kan doen op de klantenservice. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.8
Door F.A. van den Aardweg op maandag 12 juni 2017 over Unigarant Reisverzekering

Ben bezig met het invullen van mijn doorlopende reisverzekering en begreep bepaalde vragen niet. Contact gehad met de klantenservice, deze dame stond mij zeer vriendelijk te woord en gaf mij de juiste antwoorden op mijn vragen.
Fijn dat ik op z'n moment een beroep kan doen op de klantenservice van Unigarant !!!

Tevreden verzekerde Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Anne op maandag 5 juni 2017 over HEMA Reisverzekering

Moesten wegens narigheid onze vakantie annuleren. Het volledige bedrag snel en zonder problemen teruggekregen. Enige opmerking: jammer dat ze niet belbaar zijn. Alleen mailen kan, en even bellen is soms toch fijner.

Hema focus je op de worsten. Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.6
Door Serge op maandag 23 december 2013 over HEMA Reisverzekering

Pas op!! Hema wijzigt de polisvoorwaarden zonder melding hiervan. Smartphones, tablets en computers zijn NIET meer verzekerd. Goedkoop is blijkbaar duurkoop....

Vriendelijk en houden zich aan hun woord! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Ayla op zondag 15 december 2013 over Centraal Beheer Reisverzekering

Wat een fijne reisverzekering van Centraal Beheer Achmea. Ik ben net terug van vakantie waar ik met mijn vriend onderweg naar ons hotel beroofd zijn. Portemonnee, camera en telefoon waren allemaal weg... We hebben toen met Centraal Beheer Achmea contact opgenomen, wij zijn heel vriendelijk geholpen, waar zie je dit nog? Maar gelukkig hielden ze zich ook aan hun woord! Ze hebben de reis nog een beetje goed kunnen maken en hebben wij ook onze vakantie afgemaakt! Ik blijf voorlopig bij deze verzekering!!

Uitstekende service en prima verzekering. Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Veenstra op zondag 10 november 2013 over OHRA Reisverzekering

Na een vervelende ervaring in het buitenland heeft Ohra ons prima geholpen. Wij zijn uitermate tevreden over Ohra.

Een reisverzekering hebben we in principe allemaal, maar heeft u er al eens gebruik van gemaakt? Het zijn de reisverzekering ervaringen die bepalen welke verzekeraar u hier het best mee van dienst kan zijn. De kans is groot dat u in het buitenland zit op het moment dat u de reisverzekering nodig heeft, waardoor het prettig is dat u de alarmcentrale eenvoudig en goed kunt bereiken. Dit is een van de zaken die u kunt achterhalen, door de verschillende reisverzekering ervaringen over de diverse verzekeraars door te nemen.

Blijkt uit de ervaringen dat het lastig bleek om de alarmcentrale aan de lijn te krijgen en dat de verzekerde zelf veel diende te regelen? Dat geeft een heel ander beeld dan wanneer de reisverzekering ervaringen laten zien dat de verzekeraar actief met u meedenkt en er op die manier voor zorgt dat u de problemen zo snel mogelijk achter u kunt laten. Uit de reisverzekering ervaringen blijkt in hoeverre u daadwerkelijk gebruik kunt maken van de dekking, op het moment dat er wat aan de hand is. Het is daarom de moeite waard om de ervaringen goed door te nemen en dit bijvoorbeeld als basis te gebruiken voor de rest van de vergelijking.

U kunt heel eenvoudig online door de verschillende reisverzekering ervaringen heen bladeren. Let goed op de dekking waar de verzekerde gebruik van maakte en probeer na te gaan waar u goed terecht kunt op het moment dat uw bagage gestolen is, er sprake is van medische kosten of wanneer u terug naar Nederland moet. De reisverzekering ervaringen laten zien welke verzekeraar deze elementen goed onder de knie heeft. Op die manier kunnen de reisverzekering ervaringen u helpen bij het maken van een goede keuze, voor een van de verzekeraars die u bij ons op de site met elkaar kunt vergelijken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema