Vergelijk 445 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Univé verlaagt basispremie met 144 euro

Zorgverzekering

Verzekeraar Univé maakte vandaag bekend dat het de zorgpremie met 12,- euro per maand zal verlagen, waardoor de jaarpremie 144,- euro lager uitvalt. Hiermee komt de premie voor de Univé Zorg Geregeld polis uit op 95,95 euro. In combinatie met het Ledencollectief of het kennismakingsaanbod en een vrijwillig eigen risico van 500,- euro extra (860 euro totaal), kan de premie worden beperkt tot 68,85 euro per maand.Dinsdag 5 november 2013 Univé
Door het maken van betere afspraken met zorgaanbieders over de kwaliteit en kosten van behandelingen, kunnen veel zorgverzekeraars hun zorgverzekering in 2014 goedkoper maken. Hiernaast draagt het voorkeursbeleid voor medicijnen bij aan de flinke prijsdalingen die we dit jaar zien.
 
Kortingen
Via het Ledencollectief kunnen klanten maximaal 10 procent korting ontvangen op de premie van de basisverzekering van Univé. Hoeveel korting er gegeven wordt, is afhankelijk van het aantal afgesloten schadeverzekeringen. Hiernaast biedt Univé een speciaal kennismakingsaanbod voor nieuwe klanten. Deze krijgen het eerste jaar 10 procent korting op de polis, wat neerkomt op een basispremie van 86,35 euro per maand. Door het eigen risico vrijwillig te verhogen tot 860,- euro, komt de premie zelfs op 68,85 euro p/m uit.
 
Restitutie en aanvullende dekkingen
Ook voor de restitutieverzekering (Univé Zorg Vrij polis) heeft Univé een prijsdaling aangekondigd. Deze komt in 2014 op 99,95 euro per maand uit. Voor de aanvullende verzekeringen zal echter iets meer premie betaald moeten worden, behalve voor de Extra Zorgpolis Goed en de Tand Goed, waar de premie iets afneemt.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde zorgverzekering op Verzekeraar.nl scoort een 6.6 (489 ervaringen) en kost € 117,10 p/m.

Vergelijk zorgverzekeringen

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 januari 2019

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december 2018

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december 2018

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Geplaatst op vrijdag 21 december 2018

Onderzoek door Q&A Insights & Consultancy, in opdracht van Independer, heeft aangetoond dat er nog altijd hardnekkige misverstanden bestaan omtrent de zorgverzekering. Zo zou grofweg dertig procent van de Nederlanders geloven dat het niet is toegestaan om van zorgverzekering over te stappen terwijl hij of zij in het ziekenhuis ligt, en is zo'n...

Geplaatst op vrijdag 21 december 2018

Ook in 2019 zal de gemeente Pijnacker-Nootdorp via zorgverzekeraar DSW een collectieve zorgverzekering aanbieden aan inwoners met een laag inkomen. De gemeente kwam tot een overeenkomst met de verzekeraar om bestaande afspraken te verlengen.

Meer nieuws
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16310
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema