De Zorgpremies van 2020 zijn bekend! 16 zorgverzekeringen Bekijk Zorgpremies! Vanaf
€ 107

VGZ en Univé verhogen zorgpremies 2015

De basisverzekeringen van VGZ en Univé zullen in 2015 en stuk duurder uitvallen dan dit jaar het geval was. VGZ zal de premie tot 14 procent verhogen terwijl Univé een premieverhoging van 12 procent heeft aangekondigd.Dinsdag 11 november Univé
Er vallen drie basisverzekeringen onder het aanbod van VGZ. Hiervan zal de restitutiepolis in 2015 de grootste sprong maken met een 14 procent hogere premie van € 113,95. Voor de naturaverzekering zal een prijsverhoging van 12 procent (naar € 107,95) worden doorgevoerd. De selectieve polis zal 6 procent duurder worden en op € 97,95 per maand uitkomen. Aanvullende dekkingen worden 1 procent duurder.
 
Univé premieverhoging
Naast VGZ maakte ook Univé vandaag bekend welke premies zullen gelden voor de zorgverzekering van 2015. Voor de naturapolis zal er sprake zijn van een toename van 11 procent en komt deze uit op € 107,- per maand. De restitutiepolis zal € 112,- kosten; een toename van 12 procent. Voor nieuwe klanten en klanten met Univé-schadeverzekeringen zullen er (tijdelijke) kortingen van toepassing zijn. Ook bij Univé worden aanvullende verzekeringen 1 procent duurder.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde op Verzekeraar.nl scoort een 0 (2221 ervaringen) en kost € 0 p/m.

Vergelijk

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 oktober

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders het terecht zou vinden als mensen met een ongezonde leefstijl een hogere zorgpremie moesten betalen. Zo zouden mensen die roken, drinken of overgewicht hebben, meer moeten bijdragen.

Geplaatst op dinsdag 24 september

Klanten van zorgverzekeraar DSW gaan in 2020 fors meer betalen voor de zorgpremie. Volgend jaar zal de premie van de basisverzekering 118,- euro per maand gaan kosten, tegenover 112,- euro dit jaar. Op jaarbasis komt dit neer op een stijging van 72,- euro.

Geplaatst op dinsdag 1 januari

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema