De Zorgpremies van 2020 zijn bekend! 16 zorgverzekeringen Bekijk Zorgpremies! Vanaf
€ 107

Anderzorg maakt zorgpremie 2012 bekend

Anderzorg slaagt er eigenlijk ieder jaar weer in om een zeer scherpe premie neer te zetten en op die manier tot de meest voordelige zorgverzekeraars te behoren. Dit jaar zal de premie €96,25 per maand bedragen en is de verzekeraar opnieuw een goedkope aanbieder.Dinsdag 8 november AnderZorg
Door het eigen risico zelf te verhogen naar €720 is het zelfs mogelijk om de premie terug te brengen tot maar €71,25 per maand. Wat dat betreft is het niet vreemd dat AnderZorgeen hoop nieuwe mensen aan heeft weten te trekken en van 129.000 naar 193.000 klanten is gegroeid.

Landelijk netwerk van zorgaanbieders
Het is bovendien goed om te zien dat AnderZorger ook dit jaar weer in is geslaagd om een degelijke verzekering neer te zetten. Als onderdeel van Menziskan men gebruik maken van een landelijk netwerk van zorgaanbieders, maar er geldt daarnaast ook geen toelatingseis voor de aanvullende verzekering. Er zal geen medische keuring plaatsvinden voor de aanvullende verzekering en de dekking is bovendien uitgebreid met dieetadvisering, iets dat door de overheid uit het basispakket is gehaald. Ook wordt de eigen bijdragen die noodzakelijk is voor de eerstelijns psychologische zorg vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Online verzekeraar
AnderZorgweet de premie van de zorgverzekering onder andere laag te houden door optimaal gebruik te maken van het internet. Door klanten zoveel mogelijk zelf te laten regelen maakt men maar weinig kosten en komt men daar dus uit met behulp van een relatief lage premie. Bovendien vinden veel klanten het prettig om online hun declaraties in te kunnen voeren en dat in een aantal gevallen zelfs mobiel te kunnen doen. Zo hebben klanten de touwtjes in handen en profiteren ze aan de andere kant ook nog eens van een goede dekking tegen een scherpe premie.

Korting op de premie
Ondanks dat de basispremie van AnderZorgal erg scherp is kunnen consumenten er zelfs voor kiezen om de kosten verder omlaag te brengen. Zo kunnen ze ervoor kiezen om het eigen risico met €500 te verhogen naar €720 per jaar. Op die manier loopt de premie voor de basisverzekering terug tot €71,25 per maand. Daarnaast is het mogelijk om de jaarpremie in een keer te betalen en op die manier 3% op de kosten te besparen. Zo biedt AnderZorgdiverse mogelijkheden om een zo scherp mogelijke premie te betalen voor de zorgverzekering, die goed in elkaar zit.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde op Verzekeraar.nl scoort een 0 (2221 ervaringen) en kost € 0 p/m.

Vergelijk

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op dinsdag 1 oktober

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat 40 procent van de Nederlanders het terecht zou vinden als mensen met een ongezonde leefstijl een hogere zorgpremie moesten betalen. Zo zouden mensen die roken, drinken of overgewicht hebben, meer moeten bijdragen.

Geplaatst op dinsdag 24 september

Klanten van zorgverzekeraar DSW gaan in 2020 fors meer betalen voor de zorgpremie. Volgend jaar zal de premie van de basisverzekering 118,- euro per maand gaan kosten, tegenover 112,- euro dit jaar. Op jaarbasis komt dit neer op een stijging van 72,- euro.

Geplaatst op dinsdag 1 januari

Nederland had tot middernacht de tijd om voor een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Volgens cijfers van Independer heeft men ook gebruik gemaakt van deze kans. In vergelijking met 2018, stapte ruim 20 procent meer mensen over van zorgverzekering. Van de overstappers besloot 16 procent tot de laatste dag van 2018 te wachten om de overstap in te...

Geplaatst op donderdag 27 december

Volgens onderzoeksbureau Q&A Insights & Consultancy zou 12 procent van de Nederlanders van plan zijn een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor 2019. Dit zou een fors hoger percentage overstappers zijn dan vorig jaar, waar 6,2 procent van de verzekerden de overstap maakte naar een nieuwe zorgverzekeraar. Het bureau voerde het onderzoek uit in...

Geplaatst op dinsdag 25 december

Tot november 2018 heeft slechts een klein deel van de verzekerden optimaal gebruik gemaakt van de vergoedingen die onder de aanvullende dekkingen van de zorgverzekering vallen. Bijna 40 procent van de verzekerden stelt een deel geclaimd te hebben. Circa tien procent meldt helemaal geen gebruik te hebben gemaakt van aanvullende dekkingen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16892
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema