Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Inboedelverzekering

Beoordeling
Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (85 reviews) en kost € 6,50 p/m.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Handige links:

Inboedelverzekering ervaringen (85)



Sorteer recensies op:
Snelle service bij het afsluiten en goedkope verzekeringen. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Hakima Ouardi op woensdag 7 december 2016 over AEGON Inboedelverzekering

Snelle service bij het afsluiten en goedkopere verzekeringen ten op zichte van andere aanbieders. Dus ben tot nu toe tevreden.

25% premieverhoging met meer in aantocht Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door Johan op maandag 1 februari 2016 over Interpolis Inboedelverzekering

Ik had een verzekeringspaket bij interpolis. Dit jaar verhoogt interpolis de polis van de inboedelverzekering met 25% en in de begeleidende brief staat dat dit niet de laatste verhoging is, volgend jaar verwacht men nu al verdere verhogingen. Want "we gaan de premie in stappen verhogen". Ik vraag me af wat er nog meer komt.
Het is niet uit te leggen wat mij betreft. Blijkbaar heb ik jaren te weinig betaald of doet men nu alsof ik op stand ben gaan wonen.

ohra doet niet moeilijk en betaald 100% uit Totaalscore: 8.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.8
Door Peter & Jo op donderdag 5 november 2015 over OHRA Inboedelverzekering

Erg goede ervaring met de inboedelverzekering van ohra. Niet alleen is deze inboedelverzekering aan de goedkope kant ook is hij goed op het gebied van dekking en voorwaarden. Na inbraak is van alles overhoop gehaald, gestolen en vernield, en zelfs zonder alle bonnen aan te kunnen tonen is 100% van de opgegeven schade vergoed door ohra. Misschien dat het 2 a 3 weken duurde voordat het geld werd gestort, ook hier erg positief over!

Uitstekende lage premie en uitgebreide dekking. Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Arjan op woensdag 28 oktober 2015 over De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Heb nu ruim 2 jaar de opstal, inboedel en avp bij de Nederlanden van Nu lopen. Uitstekende lage premie en uitgebreide dekking. Mailtjes worden ook vaak snel beantwoord.

Auto niet overgesloten omdat de Nederlanden van Nu te hoog uitkwam.

Nationale nederlanden gewoon te duur Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.8
Door Bo op donderdag 25 december 2014 over Nationale Nederlanden Inboedelverzekering

Ik ben hier aan het zoeken naar een nieuwe inboedelverzekering omdat nationale nederlanden de al hoge premie verder heeft verhoogd en dacht dat ik net zo goed een bericht achter kon laten. Deze verzekeraar is de hoge premie totaal niet waard. Als een van de duurste verzekeraars op het gebied van inboedel en opstal zou je denken een hoop te kunnen verwachten, maar dat valt allemaal reuze mee. Eerder deze week las ik het bericht dat de premies omhoog zijn gegaan waarvan de inboedelverzekering met de grootste prijsverhoging te maken kreeg van ruim 10%. Ik snap al lang niet waarom nationale nederlanden zo duur is en waarom ik er uberhaupt klant bent gebleven terwijl ik de premie elders makkelijk kan halveren, maar dit is de schop onder mn kont die ik nodig had om niet langer mee te betalen aan de mercedes en derde koopwoning van de directeurs van nationale nederlanden.

Begin nooit aan een verzekering van meeus! Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 4  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.8
Door Ilse op vrijdag 19 december 2014 over Meeùs Inboedelverzekering

Over meeus lees je heel veel klachten op het internet. Voor mij was het te laat omdat ik me van te voren niet had verdiept in de ervaringen van anderen, een fout die ik niet zal herhalen. Het is bijzonder slecht gesteld bij deze verzekeraar en ze staan er om bekend dat ze weigeren uit te keren. Niet aan beginnen!!

Maandpremie: deze is wel gemiddeld dus een 7
Eigen risico: gemiddeld, dus een 7
Dekking: slecht, een 4
Klantenservice: zeer slecht, een 2
Voorwaarden: slecht, een 4

Goede inboedelverzekering met logische voorwaarden Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Jvp op vrijdag 12 december 2014 over AEGON Inboedelverzekering

Ik heb me door de consumentenbond over laten halen om de inboedelverzekering van aegon te nemen. Door de verhouding tussen prijs en kwaliteit kwam deze als 1 van de besten inboedelverzekeringen uit de bus.

Hiervoor nooit ervaringen opgedaan met enig product van aegon. Maar nu kan ik best zeggen dat in ieder geval de inboedelverzekering heel goed bevalt.

- Snel geregeld. Het afsluitproces is super simpel.
- Lage premie per maand.
- Goede beoordelingen door o.a. consumentenbond.
- Goede standaarddekking en helemaal naar eigen wens uit te breiden.
- Communicatief en klantgerichte verzekeraar.
- Garantie tegen onderverzekering.

Er zijn ook een paar nadelen maar die vind ik persoonlijk goed te begrijpen. Zoals een maximale vergoeding van 500 euro voor spullen die uit een auto gestolen worden... wie bewaart er zo veel in een auto? En sieraden uit huis tot maximaal 12500 verzekerd of je moet een kluis kopen... zoveel geld geef ik in 3 levens nog niet uit aan sieraden. In mijn ogen is en blijft dit een goede en zeker ook eerlijke inboedelverzekering van aegon met begrijpelijke voorwaarden en "nadelen".

Zeer goede schadeafhandeling ohra inboedelverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door H. van Loenen op dinsdag 18 november 2014 over OHRA Inboedelverzekering

Zeer tevreden met de inboedelverzekering van ohra. In de zomer stonden er veel spullen buiten en een deel hiervan werd door het omduwen van de tuintafel door kinderen werden beschadigd. In zeer korte tijd alles opgelost met de schadeafhandeling van ohra. Om ook spullen buiten de woning verzekerd te hebben moet er wel een aanvullende module meeverzekerd worden. Dit is zeker een aanrader als u zelf in een vergelijkbare situatie terecht kunt komen.

ohra helpt, adviseert en betaalt probleemloos schade uit Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Svk op maandag 10 november 2014 over OHRA Inboedelverzekering

Ook in mijn geval een absoluut goede ervaring met de inboedelverzekering van ohra.

Hangjongeren hebben tijdens onze afwezigheid ongebroken en veel schade verricht. Wat ze niet wilden stelen, hebben ze maar kapotgemaakt.

Dit was logisch genoeg geen fijne manier om thuis te komen. We hebben direct ohra gebeld om weten hoe we verder moesten handelen. Alles werd netjes en volledig uitgelegd en na inspectie werd de schade uitgekeerd.

Momenteel zijn meer dan de helft van de spullen in onze woning vervangen voor een nieuw iets en dat hebben we allemaal aan ohra te danken.

Zonder twijfel een aanrader!

Meeus premie valt een stuk hoger uit Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Jan op zaterdag 1 november 2014 over Meeùs Inboedelverzekering

Hier wordt Meeus wel getoond als verzekeraar met de laagste premie, dat is in werkelijkheid toch wel een stukje hoger.
Een snelle berekening liet al zien dat de inboedelverzekering van Meeus me dik 7 euro per maand zou kosten, en dat exclusief glasverzekering en inclusief korting door het veilig wonen keurmerk.
Op zijn minst gezegd is het dus wel zo verstandig om er even goed voor te gaan zitten. Dezelfde of betere dekking kan op jaarbasis al snel een paar tientjes goedkoper.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15921
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema