Inboedelverzekering

Beoordeling
Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (86 reviews) en kost € 6,50 p/m.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Handige links:

Inboedelverzekering ervaringen (86)



Sorteer recensies op:
Slechte administratie, niet doen! Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Xaz Ziri op donderdag 27 juni 2019 over Aon Inboedelverzekering

Opgezegd op 1 juni via de site. Volgens de site wordt dit na vier werkdagen verwerkt, maar nee. Na 2 telefoontjes en 4 weken later is het nog niet afgehandeld, en probeert men gewoon de volgende maand te incasseren. Als de administratie al zo traag en slecht georganiseerd is, ben ik heel blij dat ik nooit schade heb gehad. Nooit meer Aon voor mij.

Auto inbraak niet vergoed: "had je maar niks in je auto moeten laten liggen" Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Christiaan op zondag 5 mei 2019 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Afgelopen week is er bij mijn auto ingebroken, twee straten van mijn huis verwijderd. Een doodnormale Clio met geblindeerde ramen was ingetikt om buit te maken door mensen die voor een pakje boter nog binnen komen. Gelukkig laat ik nooit laptops, telefoons of andere kostbaarheden achter, dus de schade valt nog mee dacht ik toen ik het zag. Tot het ging regenen en ik mijn jas zocht. Ik reis veel en daarom ligt er vaak een jas in mijn auto, net als wat andere praktische dingen. Uiteindelijke schade: 2 jassen en een colbertje.

Gelukkig ben ik goed verzekerd dacht ik! Met een doorlopende reisverzekering, een kostbaarheden verzekering buitenhuis, rechtsbijstand, kortom het hele pakket wat Centraal Beheer kan bieden, ging ik ervan uit dat iets vervelends als een autoinbraak wel gedekt zou zijn, zeker omdat er niks in de auto lag met echte waarde voor de dieven.

Het antwoord van Centraal Beheer bleek anders. "volgens onze kleine lettertjes bent u niet gedekt voor inbraak in uw auto zodra u een veiligere plek heeft om uw spullen op te bergen". Wat ik eigenlijk te horen krijg is dat ik gewoon een extra weekendtas mee moet nemen om al mijn spullen in te doen, die moet ik dan altijd uit de auto halen, want zelfs in een restaurant is het nog veiliger om mijn spullen onder tafel te schuiven tijdens het eten dan in de auto achter te laten. Ik probeer de medewerker vervolgens uit te leggen dat dit zo'n brede definitie betreft dat ik praktisch nooit verzekerd ben als het Centraal Beheer uitkomt, dat ik me juist verzeker voor onverwachte gebeurtenissen als een inbraak, dat ik daarom het meest uitgebreide pakket heb, en dat met de bijna een rug die ik voor deze dienst elk jaar neerleg, ik voor ongeveer een half jaar aan premie probeer te claimen, iets wat ik al zeer sporadisch doe.

Het antwoord blijft echter onverminderd duidelijk, alsof je een rechtszaak probeert aan te spannen tegen Shell, "U Bent Niet Verzekerd".

Goh denk ik, ligt het dan misschien aan mij, en is elke verzekering zo? Daarom besluit ik eens een andere verzekering te bellen. Univé is de eerste die ik zie en na 2 minuten bellen, 4 minuten overleg met collega's, vertelt de medewerker mij heel duidelijk dat dit bij hen gewoon verzekerd zou zijn. "Tenslotte kon u hier niets aan doen en daarom bent u ook verzekerd toch?" Sterker nog, ik zou niet eens een eigen risico hebben bij zo'n incident!

Voor mij zit er niks anders op da over te gaan stappen zodra dit allemaal is afgerond. Ik ga nog proberen de rechtsbijstand verzekering die ik ook bij Centraal Beheer heb in te zetten - al lijkt mij dat bij elkaar een stuk duurder worden voor Centraal Beheer dan gewoon hun werk doen waarvoor ze royaal betaald worden - en daarna heel hard naar de buren rennen, want blijkbaar is een klant die jarenlang premie betaald voor het uitgebreidste pakket zonder een euro te claimen, niet een klant die je moet hebben zodra hem/haar ineens wat overkomt.

Aan iedereen het advies: "Even Apeldoorn bellen, opzeggen is zo gepiept"

Goede expert en snel geregeld Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Andre Neunzig op vrijdag 15 juni 2018 over ASR Inboedelverzekering

Donderdag met een wolkbreuk het laminaat onder water. Vrijdag gebeld en Maandag erop de expert thuis.Meteen afgehandeld en vrijdag alles vergoed. Expert Remco K. perfect geregeld en zeer duidelijk en eerlijk. Nogmaals bedankt.

vreselijk, en fbto is gewoon achmea wat bekent staat als bikkelhard. Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Anne op dinsdag 22 mei 2018 over FBTO Inboedelverzekering

FBTO is een vreselijk bedrijf waar je alleen premie mag betalen. Na ruim 25 jaar verzekerd te zijn (alle verzekeringen!) wilde ze niets voor ons doen bij een waterschade. Gewoon afschepen! Wij hebben in die 25 jaar 1 keer een kleine schade verhaald dus ze hebben voldoende aan ons verdient. Maar meedenken ho maar, onaardig personeel.

Nog nooit zo,n waardeloze verzekering meegemaakt Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Huub Sterken op dinsdag 15 mei 2018 over Nationale Nederlanden Inboedelverzekering

Waardeloze verzekering, al meer dan 40 jaar premie betaald, en nou heb ik een keer een schade die de verzekering ook nog maar voor de helft hoeft te vergoeden, dan praat ik over 175 euro, en dan krijg je nul op het request. Dus ik ga mijn conclusies trekken, ga een andere verzekering zoeken, en zal ook nooit iemand aanraden om zich bij Nationale Nederlanden aan te sluiten. Ik hoop ook dat deze ervaring we in de reviews komt te staan, maar dat zal wel niet.

Heel onprofessioneel Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 1  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door Maria Jansen op woensdag 10 januari 2018 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Na meer dan 16 jaar klant te zijn zeer ontevreden over
de inboedel/woongarant verzekering.
Nog nooit wat geclaimt als je iets vraag wordt het gelijk gezien als claim.

Meer vrijheid dan bij de gemiddelde inboedelverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door A. van Veen op vrijdag 17 november 2017 over FBTO Inboedelverzekering

Mijn inboedel is verzekerd bij FBTO. Dit heeft als reden dat ik graag al mijn verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onderbreng, of tenminste zoveel mogelijk van mijn verzekeringen. Een tweede reden dat ik voor de inboedelverzekering van FBTO heb gekozen, is dat ik daar net iets meer vrijheid bleek te hebben om de verzekering naar mijn eigen wens te regelen. Meer vrijheid betekent minder betalen voor dingen die ik niet nodig heb, en zo ben ik relatief goedkoop verzekerd tegen inbraak, schade, etc.

De helpdesk van FBTO heeft al een goede indruk op mij weten te maken, echter heb ik nog geen ervaring opgedaan met het claimen van schade. Op dat gebied moet ik vertrouwen op de positieve mond-op-mond reclame die ik om me heen hoor.

Bij duidelijke sporen van inbraak betaalt ING 2x toch niet uit Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Anoniempje op vrijdag 3 november 2017 over ING Inboedelverzekering

Tot twee maal toe heb ik in de afgelopen 13 jaar gebruik proberen te maken van mijn inboedelverzekering bij ING. In allebei de gevallen was er bij mij ingebroken met absoluut duidelijke sporen dat dit ook werkelijk gebeurd was. Nou zou ieder weldenkend mens het vanzelfsprekend vinden dat ING mij tot twee maal toe de schade heeft vergoed dankzij het feit dat ik 13 jaar lang netjes mijn premie heb betaald voor de inboedelverzekering. Nou komen die mensen bedrogen uit, net als ik, want ING heeft in allebei de situaties reden gevonden om NIET uit te betalen. Voor een verklaring hoef ik de bank ook niet te benaderen, ik krijg enkel excuusjes.
Na de eerste keer heb ik ING duidelijk nog voordeel van de twijfel gegeven, misschien dat ik zelf iets over het hoofd had gezien of wat dan ook, maar nu is het gewoon overduidelijk dat ING een verzekeraar is die koste wat het kost niet uitbetaalt.
Mijn rekeningen en verzekeringen heb ik direct overgezet naar andere partijen (inboedelverzekering naar Univé, waar ik tegelijkertijd ook minder premie betaal en beter behandeld word). ING is gewoon niks waard.

25 euro terug op inboedelverzekering van Unive Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Chantal op woensdag 11 oktober 2017 over Univé Inboedelverzekering

Net verhuisd en direct de inboedelverzekering van Unive afgesloten met een 25 euro terug actie.

Mijn oog was sowieso al op de inboedelverzekering van Unive gevallen. Toen ik de kortingsactie ook nog zag, werd ik helemaal over de streep getrokken.

Inboedel is standaard tot €10.000 verzekerd met een aparte €5.000 dekking voor sieraden. Tel daar de glasverzekering á €2,55 en all risk dekking á €1,41 bij op en ik betaal voor mijn tussenwoning €12,32 per maand. Unive geeft dus tijdelijk tweeënhalve maand inboedelverzekering weg.

Ik zat nog te twijfelen om mijn inboedel tot €20.000 te verzekeren voor €1,39 extra per maand. Nu zit mijn inboedel nog niet over die grens, dus wie weet breid ik het later alsnog uit, dat kan op ieder gegeven moment. Waarom zou ik dan onnodig ook maar €1 per maand bijbetalen?

Goede timing van de actie, ik maakte er zeker graag gebruik van!

Goede, betaalbare digitale inboedelverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Brett op vrijdag 29 september 2017 over InShared Inboedelverzekering

Reden dat ik voor de inboedelverzekering van inshared heb gekozen is dat de voorwaarden en digitale werking mijn voorkeur kregen ten opzichte van de concurrentie.

Voor prijs is inshared niet per se de meest aantrekkelijke inboedelverzekeraar. Het complete plaatje sprak mij echter wel erg aan. Ik wil mijn verzekeringen zoveel mogelijk digitaal kunnen beheren en inshared maakt dat in dit geval goed mogelijk met hun inboedelverzekering.

Een tip die ik mee wil geven is dat je als klant van een verzekeraar en dus ook van inshared moet blijven controleren of je niet goedkoper uit kunt zijn bij een ander of zelfs je huidige verzekeraar. Ik heb meegemaakt dat inshared de maandprijs van de inboedelverzekering had verlaagd maar deze niet automatisch had doorgevoerd voor bestaande klanten. Ik heb hier zelf achteraan moeten mailen. De klantenservice reageerde snel en heeft me daarna ook snel overgezet naar de lagere premie zonder dat ik echt heb hoeven klagen of dreigen met een overstap naar de concurrent.

Zoekt u naar inboedelverzekering ervaringen, of bent u benieuwd welke elementen hierin het meest interessant zijn? Probeer onder andere na te gaan in hoeverre de verzekeraar de volledige 100% van de schade uitkeert, op het moment dat er sprake is van schade door wateroverlast of na een inbraak. Zorgt de verzekeraar ervoor dat de verzekerde waarde op het juiste peil ligt, of blijkt uit de inboedelverzekering ervaringen aan de andere kant dat dit tegenvalt en verzekerden alsnog zelf voor een deel van de kosten op dienen te draaien?

Het is verstandig om inboedelverzekering ervaringen van verzekerden door te nemen, om na te gaan hoe de verzekering in de praktijk uitwerkt. Let daarnaast op bijvoorbeeld de verhouding tussen de premie en de dekking binnen de verzekering. Is er bijvoorbeeld sprake van een voldoende hoge dekking bij daadwerkelijke problemen en zijn er handige (online) hulpmiddelen beschikbaar, in ruil voor een iets hogere premie? Tenslotte is het verstandig om na te gaan of de inboedelverzekering ervaringen aantonen dat de verzekeraar vlot uitbetaalt, of dat u daar aan de andere kant juist lang op dient te wachten.

De online inboedelverzekering ervaringen maken het mogelijk om na te gaan wat u van de verzekeraar kunt verwachten. U kunt deze informatie gebruiken bovenop de dekking die de verzekeraar biedt, om een idee te krijgen van hoe de verzekeraar in de praktijk met de theorie om gaat. Gebruik de online inboedelverzekeringen ervaringen bij voorkeur zoals u ook de adviezen van anderen uit uw omgeving zou gebruiken. Dankzij het grote aantal inboedelverzekering ervaringen heeft u de mogelijkheid om een goede keuze te maken voor een verzekeraar, die u op basis van een scherpe premie goed van dienst kan zijn met de dekking.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13094
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema