Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Inboedelverzekering

Beoordeling
Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (85 reviews) en kost € 6,50 p/m.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Handige links:

Inboedelverzekering ervaringen (85)Sorteer recensies op:
Tuinhuis inbraak, schade netjes door Univé uitbetaald. Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Cve op woensdag 18 januari 2012 over Univé Inboedelverzekering

In 2007 ongeveer werd er door hangjongeren ingebroken in ons tuinhuis. Ze hadden een scooteruitlaat buit weten te maken (hier was het ze ook om te doen, ze wisten precies wat er aanwezig was). Politie kwam de inbraak bevestigen, de gemiste spullen (alleen de uitlaat) werden opgeschreven en bevestigd om het geld (150 euro, 2ehands) te claimen bij de inboedelverzekeraar (Univé). Hoewel het tuinhuis in principe niet onder de dekking viel, werd de 150 euro wel uitbetaald door Univé. De enige partij waar in dit geval over geklaagd mag worden zijn onze fantastische blauwe pakken die de daders na 5 minuten verhoor weer de deur uit lieten.

Goede dekking door de AEGON inboedel verzekering Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Ricardo op donderdag 29 december 2011 over AEGON Inboedelverzekering

Mijn inboedel is goed verzekerd door AEGON. In mei dit jaar was er ingebroken in ons huis toen we op vakantie waren. Tv, sieraden, koffiezetapparaat, blender, etc.. allemaal weg! Gelukkig kunnen we aantonen dat er inbraak schade was, daar is AEGON wel erg nadrukkelijk op zoek naar anders krijg je niets vergoedt. Dat is overigens bij de meeste verzekeraars zo (voor zover ik weet).

Uiteindelijk is er netjes uitbetaald door aegon, in principe verliep het vrij soepel alleen was het wel veel heen en weer bellen maar goed dat hadden we er wel voor over, het ging uiteindelijk om meer dan 3500 euro.

De sieraden waren goed opgeborgen in een la met slot, deze was opengebroken. De sieraden heb ik gekocht voor in totaal 1100 euro, maar we kregen 1300 euro vergoedt omdat de sieraden nu meer waard zijn (stijging van de goudprijs misschien?) dat vonden we erg netjes!

Beloningspunten en jaarbeloning bij Inshared Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door H. Derksen op zondag 20 november 2011 over InShared Inboedelverzekering

Wegens de beloningspunten en jaarbeloning werd de inboedelverzekering van Inshared direct interessant. Het werkt heel simpel en logisch; apparatuur dat de kans op (grotere) schade beperkt, levert beloningspunten op. De beloningspunten worden aan het eind van het jaar opgeteld en omgezet in een jaarbeloning. Met voldoende schadebeperkende middelen krijg je aan het eind van het jaar makkelijk een maand gratis.

Nadeel van de woonverzekering van Inshared gecombineerd met de beloningspunten, is dat als er schade gemeld wordt, alle beloningspunten ook weer afgenomen worden. Dit klopt in mijn ogen niet helemaal. Wel blijft het interessant, want er zijn genoeg jaren waar helemaal geen schade geclaimd hoeft te worden en er dus een teruggave zal zijn.

O.a. ruit en vloerschade snel door Achmea afgehandeld! Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door B. & F. van der Hoef op dinsdag 15 november 2011 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Achmea heeft een tijdje geleden even flink wat werk aan ons gehad. Dit hebben ze goed opgelost!

Als gevolg van twee bakstenen door onze ramen was er flink wat schade in huis aangericht.
De ene steen heeft schade aangericht aan een raam, de muur en de vloer. De ander landde in ons bankstel waardoor hier een flinke scheur in kwam.

Achmea de volgende dag gebeld (het gebeurde snachts) waarop we binnen 3 uur een monteur op bezoek kregen om iig de twee ramen alvast te repareren op kosten van Achmea.
Ook bankstel, muur en vloer werden door Achmea vergoed, binnen een week tijd.

Absoluut een nette en snelle afhandeling!

Afhandeling van de schade kan slordig verlopen Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Ronald op zondag 6 november 2011 over InShared Inboedelverzekering

InShared is al een tijd mijn inboedelverzekeraar, omdat de premie bij deze verzekeraar zo voordelig is en de dekkingen ook helemaal niet verkeerd zijn.
Echter heb ik wel iets aan te merken op InShared, namelijk over de afhandeling van schade. Zodra je schade oploopt en een claim indient bij InShared, dan kan je een paar weken wachten voordat er een schadeexpert langskomt.
Voor mij duurde dat ongeveer 2 weken. Achteraf kreeg ik bericht dat er opnieuw gecontroleerd moest worden en ik dus nog eens 2 weken moest wachten voordat ik zou weten of InShared wel of niet de schade zal vergoeden. Hier moest ik ook zelf voor bellen omdat InShared mij niet uit eigen initiatief op de hoogte stelde.
Dit is het enige punt van InShared waar ik niet tevreden over ben. Ik verwacht natuurlijk dat alles gelijk goed verloopt en dat er later niet nog een excuus achteraan komt om onder de claim uit te komen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15921
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema