Vergelijk 445 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Inboedelverzekering

Beoordeling
Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (86 reviews) en kost € 6,50 p/m.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Handige links:

Inboedelverzekering ervaringen (86)



Sorteer recensies op:
5 jarig contract inboedelverzekering nationale nederlanden Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 6.6
Door JansenL op woensdag 16 mei 2012 over Nationale Nederlanden Inboedelverzekering

Al enige jaren geleden bij Nationale Nederlanden mijn inboedelverzekering afgesloten. Was deze week mijn verzekeringen nog eens aan het bekijken en de premies bij andere verzekeraars zijn soms lager dus dacht ik zal eens kijken of ik de inboedelverzekering kan opzeggen bij NN.
Blijkt dat ik een 5 jarig contract heb, dat is dus standaard, en dat dat niet zomaar opgezegd kan worden. Het kan wel verkort worden tot 1 jaar maar dan zou de inboedelpremie een stuk omhoog gaan. Heb het toch maar gedaan dan kan ik volgende jaar elders mijn inboedell aten verzekeren.
Verder wel goede ervaringen met klantenservice van NN maar premie kan goedkoper bij andere verzekeraars.

Over mijn Opstal en Inboedelverzekering bij Inshared Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Marc-Marie op woensdag 18 april 2012 over InShared Inboedelverzekering

Mijn ervaring met Inshared is positief. Het gaat over de opstal en inboedelverzekering. Ik had telefonisch wat informatie vergaard en ben daarna naar de site gesurft voor het afsluiten. Overigens wou de mevrouw aan de telefoon me bijstaan tijdens het afsluiten maar dat leek me niet nodig.

De opstal en inboedelverzekering vallen onder het woonverzekeringen pakket. Als je dat combineert krijg je korting! Dus je kan beter meerdere verzekeringen bij één verzekeraar hebben. Bij Inshared is de dekking ook goed (bv ruiten zijn ook via de inboedelverzekering verzekerd, dat is vaak bij andere niet zo). Als je je huis hebt beveiligd (wat bij mij zo is) krijg je nogmaals korting, en dat krijg je al als je rookmelders hebt / inbraak sensor, niks bijzonders dus.

Al met al een dikke plus voor Inshared. En dat zeg ik net snel over een verzekeraar!

inboedelverzekering dekking incl brandschade Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Ewoud5 op dinsdag 10 april 2012 over Ditzo Inboedelverzekering

Brandschade in mijn appartement gehad. Met Ditzo gebeld en het verhaal uitgelegd. Werd mijn verteld dat de inboedelverzekering dekking inclusief brandschade is. Heb toen een afspraak moeten maken met een taxateur die de schade kwam opnemen. Het bedrag was hoger dan ik zelf had geschat, dat komt niet vaak voor daar was ik blij mee.

De Ditzo inboedelverzekering heeft dus een goede dekking als het aan komt op brandschade.

Kosten inboedelverzekering laag, kwaliteit ook Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 5  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door AEGON ex-klant op maandag 2 april 2012 over AEGON Inboedelverzekering

Teleurstellend ben ik in deze bank. Inmiddels 12 jaar lid / klant van de AEGON bank. Bankzaken, hypotheek en verzekeringen allemaal bij de AEGON. In 12 jaar tijd heb ik 3x aanspraak gedaan op mijn verzekeringen (betreft 2x auto en 1x inboedel). Voor de autoverzekering heb ik 2x gemeld dat er is ingebroken (binnen 2 jaar tijd) beide keren autoradio weg. 1x vergoed gekregen, de andere keer niet, huh wtf?

Voor me inboedelverzekering heb ik gemeld dat er tijdens het verjaardagsfeestje van onze dochter een bal door de huiskamer vloog en de TV van de kast viel (t.w.v. 550 euro). Sorry, maar dat was dan onze eigen fout. Nou ik heb het gehad, zet vanaf volgende maand al mijn producten om naar een andere bank! Vandaar dat de kosten van de inboedelverzekering zo laag zijn, de kwaliteit is dat namelijk ook.

Slechte ervaring brand en inboedelverzekering Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 4  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.4
Door Vermaelen op donderdag 22 maart 2012 over Interpolis Inboedelverzekering

Ik heb een slechte ervaring met interpolis de inboedelverzekering.

Onze woning was afgebrand, gelukkig waren we verzekerd DACHTEN we. We hebben contact opgenomen met Interplis na de brand om een melding te doen. Er zou eerst een onderzoek naar de brand ingesteld moeten worden werd en erzegd, ja op zich logisch. Dit duurde alleen heel lang, er werd een derde bedrijf ingehuurd om de schade te bekijken en die zei direct dat er gewoon uitgekeerd diende te worden. Vervoglens kregen we bericht dat er opnieuw een extra onderzoek gedaan moest worden als second opinion. Maw wij willen niet uitkeren en we proberen allerlei drempels op te werpen om het jullie moeilijk te maken. Net alsof je daarop zit te wachten als je jarenlang premie hebt betaald voor je inboedel

Let op voorwaarden inboedelverzekering! Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.0
Door Boos op donderdag 22 maart 2012 over Univé Inboedelverzekering

Let op de voorwaarden bij het afsluiten van de inboedelverzekering via Unive!!

De volgende zaken worden NIET meeverzekerd als er wordt ingebroken bij je:
- beelden/schilderijen
- juwelen
- kunst
- audio-visuele apparatuur

Onze schade was zeer groot, meer dan 20.000 euro, maar door bovenstaande verborgen voorwaarden kregen we maar 4.250 euro uitgekeerd.

Heb het vertrouwe in Unive en de inboedelverzekering daarvan verlopen, ben snel overgestapt naar een andere verzekeraar.

Daar betaal je dan jarenlang premie voor, ongelooflijk.

kosten inboedelverzekering onduidelijk? Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Hermanos op dinsdag 20 maart 2012 over Interpolis Inboedelverzekering

Zelf zit ik al enkele jarem met mijn inboedelverzekering bij Interpolis.
Werd vorige week gebeld of mijn te verzekeren bedrag nog wel klopte, geen idee. Moest toen even langs komen en heb mbv inboedelmeter bepaald wat de waarde van de inboedel is.
Ik was dus blijkbaar onderverzekerd, met als resultaat dat de kosten ineens omhoog gingen. Ik kan dus niet weigeren want bij bv je huis afbrandt krijg je niet 100% uitgekeerd.
Het is goed dat ze me bellen alleen de kosten die ze mij eerst voorspiegelde waren veel lager dan die ik nu dus betaal

Ingebroken in huis OHRA netjes uitbetaald en schade hersteld Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Michael van elteren op woensdag 14 maart 2012 over OHRA Inboedelverzekering

4 maanden geleden is er bij ons thuis ingebroken. Contact opgenomen met OHRA en als werd net opgenomen. Paar dagen later werden we gebeld om een afspraak te maken met het schadeherstelbedrijf dat OHRA voor ons had geregeld.

Het bedrijf heeft 2 ramen vervangen, alle sloten (voor + achterdeur) en alles netjes afgewerkt (verven + kitten). Naast dat kregen we ook vrijwel alles vergoedt van wat er gestolen was, enkel cash (150 euro) dat niet opgeborgen lag kregen we niet terug.

Echt een aan te raden verzekering (ook nog eens goedkoop per maand).

Lekkende afvoer van de wasmachine vergoed Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door A. Kaayen op woensdag 29 februari 2012 over FBTO Inboedelverzekering

Ik wil graag melden wat ik vind van de inboedelverzekering van fbto.

Ben al jarenlang klant van fbto en heb eigenlijk nooit iets. je vraagt je af waarvoor je betaald. Ja 1x had ik een kleine waterschade als gevolg van een lekkende afvoer van de wasmachine. Een deel van t laminaat in de gang was naar de gallemiezen. heb toen fbto gebeld en was geen probleem ik moest iemand laten komen om het te herstellen en moest de rekening naar hen sturen zij zouden dit dan betalne. Koste niks, want geen eigen risico. Das wel lekker.

Maar ach ja, heb al zoveel jaren betaald aan die inboedelverzekering dat je ook wel verwacht dat ze je dan goed gaan helpen bij de klantenservice.

Administratie is een ramp, telefonisch onbereikbaar Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 2  
Dekking: 3  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 2.8
Door S.I. van Oort op woensdag 22 februari 2012 over Aevitae Inboedelverzekering

SUPER SLECHT!!!!
Administratie is een regeltechte ramp daar. Ze kunnen niks vinden en ze weten niet welke verzekering jij hebt. Had ook mijn zorgpolis daar samen met mijn inboedelverzekering. Prijs is op zich prima totdat je iets vergoed wil hebben dan weten ze ineens niets meer. Heb het na 10 telefoontjes niet kunnen regelen en ben van ellende maar overgestapt naar een andere inboedelverzekering. Daar moest ik wel bijbetalen voor de extra glasverzekering maar dat boeit niet zoveel.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13864
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema