Vergelijk 445 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Inboedelverzekering

Beoordeling
Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (86 reviews) en kost € 6,50 p/m.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Handige links:

Inboedelverzekering ervaringen (86)



Sorteer recensies op:
goede survis en een goed prijs Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 10  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door m van holland op donderdag 16 mei 2013 over VerzekerUzelf.nl Inboedelverzekering

goede prijs goede informatie en goede survis ik ben dik tevrede hier

Misleiding over premies inboedelverzekering Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door M. Sopers op vrijdag 15 februari 2013 over Meeùs Inboedelverzekering

Sinds meer dan 30 jaar loopt een inboedelverzekering via Meeus en diens rechtsvoorgangers. In 2011 kwam ik erachter dat sinds jaar en dag er aanmerkelijk te veel werd betaald voor de inboedelverzekering via Delta lloyd. Meeus heeft daarop de premie met circa 35% maar is nog steeds circa 35% duurder dan een verzekering die afgesloten via Meeus online kan worden afgesloten. Dezelfde verzekering bij Delta Lloyd via een andere tussenpersoon is zelfs nog 25% goedkoper dan de online versie van Meeus. Ik voel mij misleid door Meeus en heb Meeus daarmede geconfronteerd. Meeus wenst echter geen verdere correctie te doen.

FBTO doet helemaal niets voor ons Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Marina Rietveld op woensdag 24 oktober 2012 over FBTO Inboedelverzekering

Mijn Buurman heeft een opbouw geplaatst en heeft de dakbedekking bij onze opbouw weggehaald , waardoor er na een regenbui een grote hoeveelheid water naar binnen is gelopen. Mijn inboedelverzekering van FBTO doet helemaal niets voor ons. en beroept zich op een clausule waarin staat "waterschade ontstaan door op en aanbouw niet wordt vergoed". Het maakt ook niet uit dat de schade door mijn buren is veroorzaakt.

Aangezien 2 massief houten vloeren, een laminaat vloer stukwerk, schilderwerk trapbekleding en meer vernield zijn en ik via de verzekeringsmaatschappij van mijn buren alleen maar de dagwaarde kan krijgen. Blijven wij met het probleem dat we de schade niet eens kunnen laten herstellen. Het is een verschrikking voor ons gehele gezin. En dat terwijl we heel veel verzekeringen hebben lopen via FBTO. Ik vind het een schande.

Lekkage dak volledig uitgekeerd zonder eigen risico Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 10  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.2
Door vandemarel, amstelveen, nl op woensdag 3 oktober 2012 over FBTO Inboedelverzekering

uitstekende ervaring met de inboedelverzekering van fbto en ook met de klantenservice van fbto

half maart een lekkage aan mijn dak gehad, bij de dakkapel was een stuk lood gescheurd waardoor het water naar binnen liep bij stortregens.
door deze lekkage was het stucwerk op het plafond gescheurd. het betreft een huis uit 1890 dus dat moest volledig opnieuw gemaakt worden incl gipsplaten en houtwerk.

er kwam een specialist de schade bekijken adhv de offerte die ik had aangevraagd bij een plaatselijk klusbedrijf. dit bleek in orde en ik kreeg zelfs nog extra geld uitgekeerd omdat ik de kamer moest uitruimen waar ik zeker 3-4 uur mee bezig was ivm demontage kasten.

een deel van het bedrag (bijna 3.000 euro) werd direct uitgekeerd, de rest na opsturen van de factuur. dit kon overigens allemaal via de mail wat de uitbetaling deed versnellen.

Waterschade inboedelverzekering dekt de kosten Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Lady Liss op woensdag 22 augustus 2012 over Kruidvat Inboedelverzekering

Telefoon in de WC laten vallen. Het klinkt als een grap maar is echt waar! Heb met Kruidvat gebeld of deze waterschade onder de verzekering valt, ging om telefoon van zo'n 250 euro. Normaal gesproken zou dit niet onder de inboedelverzekering vallen zei de mevrouw van de klantenservice maar omdat het om een klein bedrag gaat en ik sowieso het eigen risico van 100 euro moet betalen was het voor Kruidvat mogelijk om toch de waterschade te dekken.

Heb een nieuw telefoontje uitgekozen, kost me wel geld maarja is ook door me eigen onkunde gekomen.

Brand en inboedelverzekering Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Miranda Ellkes op woensdag 27 juni 2012 over Univé Inboedelverzekering

Miranda Ellkes
Woensdag 27 juni

Hallo,

Tot voor kort heb ik nog nooit beroep hoeven doen op een verzekering, wat natuurlijk een goede zaak is. Welnu. Afgelopen maand mei heeft mijn man van zijn werkkamer een vuurzee weten te maken. De hele kamer (ongeveer 50m² en dat is een flinke ruimte) is uitgebrand. Gelukkig waren 2 oplettende buurmannen snel ter plekke en hebben met brandblussers het vuur intoom weten te houden totdat de brandweer arriveerde.

Geluk bij een ongeluk: Enkel de werkkamer is afgebrand. Door goede isolatie en afscherming is de brand niet overgeslagen naar de rest van het huis.

De dag erop ben ik naar het Univé kantoor geweest om de situatie voor te leggen aan een medewerker. Zij vertelde mij dat allicht alle schade voortgekomen uit de brand vergoedt zou worden. We hebben inderdaad (een paar weken later) een acceptabel bedrag ontvangen. Volgens mijn man staat het gelijk aan de schade die is opgedaan. Fijn, een inboedelverzekering die tot zijn recht komt.

inboedelverzekering berekenen Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Independer op vrijdag 22 juni 2012 over ANWB Inboedelverzekering

Bij het inboedelverzekering berekenen van ANWB staat:
- 5% ANWB ledenvoordeel

Heb deze aangevraagd en in eerste instantie kwam deze 5% helemaal niet meer terug.

Gelukkig werd ik bij het bevestigingen daarna gebeld door een ANWB medewerker dat ik klant was en alsnog de korting kreeg.

Goede service dus, inboedelverzekering zelf is goed maar dat is bij de meeste verzekeraars wel

Inboedelverzekering premie ook omhoog gegaan bij FBTO Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Pimme op dinsdag 19 juni 2012 over FBTO Inboedelverzekering

Mijn verzekeringen had ik jarenlang bij FBTO staan. Dat was omdat mijn ouders me het aanraden (goede verzekeraar zeiden ze).
Nou momenteel heb ik alleen nog de inboedelverzekering er staan en die gaat ook weg..

Slechte service, sloom met afhandelen, en ook de premie is omhoog gegaan (ook voor andere verzekeringen). Vorig jaar had ik een lek
in de badkamer en deze schade meteen gemeld. Mijn schade werd in behandeling genomen alleen deed het eeuwen, zelf achteraan moeten bellen, etc. Uiteindelijk
wel vergoedt maar met moeite!

Ik hoorde dat er ontslagen bij FBTO waren gevallen en daardoor schades minder snel behandeld werden (ook voor mij dus merkbaar). Ik denk dat ik gewoon lekker bij mijn bank
(ING) de inboedel ga verzekeren.

Dekking inboedelverzekering is goed Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Johnny ver Kamp op dinsdag 5 juni 2012 over Witgeld Inboedelverzekering

Schoften hebben 2 maanden geleden bij ons thuis ingebroken. En hoe? Blijkt dat ze een namaak sleutel hebben gemaakt van onze huurwoning en hiermee op een zaterdagnacht (toen wij niet thuis waren) zo naar binnen zijn gelopen.

Geen braakschade, nergens iets te vinden dat er was ingebroken. Maar wel voor meer dan 2000 euro aan waren gestolen. De inboedelverzekering van Witgeld dekt ook inbraak gevallen waar geen schade is toegedaan. Hier mogen we van geluk spreken want de meeste inboedelverzekeraars doen dat niet! De dekking van deze verzekering is dus echt top. Daarnaast krijg je de nieuwwaarde vergoed en heb je geen eigen risico.

Alle sloten zijn inmiddels vervangen en we hebben een alarmsysteem geïnstalleerd. We willen natuurlijk niet nog een keer aanspraak op de verzekering doen.

Goedkoop is duurkoop, het klopt ook met de meeus inboedelverzekering Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 6.0
Door Onno BOOOSS op dinsdag 29 mei 2012 over Meeùs Inboedelverzekering

Ik ben van Inshared naar Meeus overgestapt wat betreft mijn inboedelverzekering. Had ik dit maar nooit gedaan..

Ik had aangegeven een alarminstallatie voor het huis te hebben. Echter op het moment van afsluiten had ik deze nog niet, het bedrijf dat het alarm zou installeren kwam 2 dagen erna. En ja, het onwaarschijnlijk wordt waar..

Er wordt ingebroken, nu ging de inboedelverzekering direct in maar omdat ik op dat moment geen alarminstallatie had doet meeus nu heel erg lastig. Het is inmiddels 4 weken geleden en ik heb tig keer gebeld en gemaild maar het lijkt erop dat ik geen ene cent krijg. Mijn eigen schuld? Misschien, maar ik vind dat ze op hun minst een deel kunnen vergoeden!

Ik ga wederom oversluiten..

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13864
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema