Vergelijk 445 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Inboedelverzekering

Beoordeling
Inboedelverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.7 (86 reviews) en kost € 6,50 p/m.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Handige links:

Inboedelverzekering ervaringen (86)



Sorteer recensies op:
Alles onder 1 dak! erg fijn Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door d van Berkel op zondag 13 oktober 2013 over HEMA Inboedelverzekering

Ik ben al lang klant bij de Hema met verschillende verzekeringen. Ik heb nooit problemen gehad en ben heel erg tevreden.

De voordelen van de Hema:
- Na mn verhuizing leek het mij handig om een nieuwe verzekering af te sluiten, waaronder woonhuisverzekering en inboedelverzekering. Omdat ik al klant bne bij Hema en hier zeer tevreden over ben, heb ik besloten om deze ook bij de Hema onder te brengen. Dit is toch handiger dat alles onder 1 dak is ondergebracht. Het afsluiten van deze inboedelverzekering is vlekkenloos verlopen. Zeer tevreden.

De nadelen van hema, is toch dat de premies redelijk hoog zijn. Ik zou er niet voor overstappen omdat de service toch echt wel goed is.

Enige tijd geleden heb ik problemen gehad met mijn autoverzekering en met 1 telefoontje was dit opgelost. Ik hoor vna vrienden vele andere verhalen over verzekeringen. Daarom ben ik blij dat ik bij Hema zit en dit wel goed en snel wordt opgelost. Waarom zou ik dan nog overstappen? Prima!

Lianne Heuvelmans Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Leontien op dinsdag 10 september 2013 over ABN Amro Inboedelverzekering

Ik schrijf deze review over de ABN AMRO omdat ik zeer tevreden ben en dit mag ook wel gezegd worden. Ik heb nog nooit problemen gehad. Ze richten zich echt op de service. Fijne mensen aan de telefoon en je hoeft niet lang te wachten op je geld. Hoe klein of hoe groot het probleem ook is, de service is altijd perfect!

Ik ga op zoek naar een andere verzekering Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.6
Door Hugo op dinsdag 10 september 2013 over Onna Onna Inboedelverzekering

Ik ben zeer ontevreden over Onna Onna. In juni heb ik een inbraak gehad. Helaas is het vrij rustig aan de kant van Onna Onna... We hebben niks geen expertise, post, telefoontje of mail gehad. Wat grappig is, wel reclame over Onna Onna over het komende jaar..,.. Nou nee bedankt. Ik ga op zoek naar een andere verzekering.

Schadeclaim erg snel opgelost Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jeroen Koppen op dinsdag 3 september 2013 over VerzekerUzelf.nl Inboedelverzekering

Grote complimenten voor VerzekerUzelf.nl. Mijn iPad is laatst kapot gegaan in huis. Ik heb toen het schadeformulier ingevuld voor VerzekerUzelf.nl. Binnen het afgesproken tijdsbestek kreeg ik al bericht dat men akkoord ging met de schadeclaim. Ook had ik het bedrag snel terug op mijn rekening. Ik ben erg tevreden de snelle afhandeling en met deze inboedelverzekering.

Complimenten Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Aadje op zondag 18 augustus 2013 over Witgeld Inboedelverzekering

Ik ben positief over de inboedelverzekering van Witgeld. Enige tijd geleden is mijn huis overhoop gehaald, waaronder mijn laptop is meegenomen. Ik ben keurig geholpen bij WitGeld, ik heb het bedrag terug gekregen. Ik ben er blij mee dat ik zo goed ben geholpen! Complimenten!

Lijkt overbodig is het zeker niet! Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Erna de Vries op zondag 18 augustus 2013 over HEMA Inboedelverzekering

Enige tijd geleden waterschade gehad in de woonkamer door een gesprongen leiding. Dit is allemaal keurig opgelost door Hema. Ik wist niet hoe dit in zijn werking ging, daarom heb ik gelijk gebeld naar Hema. Ik ben goed te woord gestaan. Hoewel een inboedelverzekering misschien overbodig lijkt, veel mensen denken dat het hen toch niet overkomt. Toch is het zeker niet overbodig. De inboedelverzkering van Hema is een goede oplossing!

veel gedoe Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.2
Door Tim & Annemarie op dinsdag 13 augustus 2013 over ING Inboedelverzekering

ik word er altijd zo moe van dat van dit zulk belangrijke zaken zoooo moeizaam gaan. Je zou toch denken dat ze vaak dezelfde vragen krijgen etc? Maar nee... Door omstandigheden moesten mijn vriendin en ik de inboedelverzekering van een ander rekeningnummer laten afschrijven. Dit was allemaal erg lastig voor de klantenservice. Ik zou worden teruggebeld. 2 dagen later nog niets gehoord. Toen maar zelf weer even gebeld. 3x doorverbonden voordat ik mn verhaal weer mocht doen. Uiteindelijk begreep deze meneer er meer van, dan de overige medewerkers bij elkaar. Inmiddels is het geregeld.

Zonder poespas, tevreden Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door Daan & Emma op dinsdag 13 augustus 2013 over AEGON Inboedelverzekering

Ik snap de negatieve verhalen hieronder niet helemaal. Ik heb pasgeleden enorm veel schade gehad. Ik heb totaal geen problemen gehad met het uitbetalen van de schade, alles was goed geregeld zonder poepas, Hoewel de maandpremie niet erg goedkoop is, ben ik wel tevreden over de verzekering van Aegon

Niet goedkoopste, wel zeer goed Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Herma de Man op donderdag 1 augustus 2013 over ZEKUR Inboedelverzekering

Zekur is niet de goedkoopste, dat wisten we van de tevoren, wel heeft deze verzekering uitstekende voorwaarden. 2 maanden geleden kwamen wij thuis van een avondje uiteten, toen bleek dat er was ingebroken. Veel dure spullen meegenomen, Zekur heeft ons vakkundig geholpen en heeft deze inbraak enigszins dragelijk gemaakt in hoeverre dat kan. Gelukkig heben wij het vergoed gekregen, maar de spullen krijg je niet terug..

prima als je geen schade hebt,daarna een hoop gezeur en dreiging Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door margriet op dinsdag 9 juli 2013 over SNS Bank Inboedelverzekering

heb een aantal kinderen , eerst 10 jaar geen schade gehad nu 6 in 3 jaar tijd en nu gaan ze dreigbrieven sturen

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13864
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema