Vergelijk 427 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Verzekeringssite.nl roept Allsecur opnieuw uit tot beste autoverzekeraar

Autoverzekering

Verzekeringssite.nl heeft de autoverzekering van Allsecur voor het 4e jaar op rij verkozen tot ‘Beste Keuze’. De website let bij de beoordeling op de premie en kwaliteit van de autoverzekeringen. Allsecur won de Gouden Award van Verzekeringssite.nl door de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden. ING wist de Zilveren Award in de wacht te slepen terwijl de Bronzen Award naar Zelf.nl ging.Donderdag 10 mei AllSecur
Consumenten kijken vooral voor een autoverzekering goed naar de premie die zij moeten betalen en de kwaliteit die geboden wordt. Om die reden includeert Verzekeringssite.nl beide factoren in de beoordeling van de ‘Beste Keuze’ autoverzekering. De ‘Beste Keuze’ Award 2012 werd uitgegeven op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

De top 3
AllSecur (#1), ING (#2) en Zelf.nl (#3) vormen dit jaar de top 3 van beste autoverzekeraars. In 2011 zag de top 3 er nog anders uit, maar sindsdien hebben meerdere autoverzekeraars hun premies verhoogd. Ondanks de premieverhogingen zijn er nog diverse verzekeraars die een goede prijs en kwaliteit bieden.

Allsecur blijft de ‘Beste Keuze’ Autoverzekering
Volgens Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl, laat Allsecur zien dat het mogelijk is om een goede kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke premie. “Een prachtig compliment”, aldus Annemarie Lagerweij, Manager Operations bij Allsecur. “Allsecur richt zich voor 100% op autoverzekeringen en vindt een goede kwaliteit en scherpe prijs zeer belangrijk. Klanten waarderen dit gelukkig ook, door Allsecur voor de vierde keer op rij te belonen met de ‘Beste Keuze’ Award.”

ING is zeer positief over de resultaten van haar autoverzekeringen. “Iedere dag doen wij weer ons best om klanten zo goed mogelijk te voorzien van onze service. Tevens proberen we onze klanten regelmatig positief te verrassen.”, aldus Jan van der Struik, directeur Marketing Verzekeren ING. Ook Zelf.nl is blij met de award van Verzekeringssite.nl: “We zijn erg blij met de Bronzen Award voor onze autoverzekering. We komen in de buurt van het goud en dat motiveert ons om volgend jaar een nog betere autoverzekering aan te bieden.”, aldus Michel Ypma, Formulemanager Zelf.nl.

Verzekeringssite.nl Award
Verzekeringssite.nl riep in 2009 de ‘Beste Keuze’ Awards in het leven voor auto- en zorgverzekeraars. Verzekeraars die als beste uit de bus komen op belangrijke punten als kwaliteit en premie worden hiermee in het zonnetje gezet.
iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Handige informatie De gemiddelde autoverzekering op Verzekeraar.nl scoort een 6.7 (495 ervaringen) en kost € 19,92 p/m.

Vergelijk autoverzekeringen

Handige links:
Laatste nieuws
Geplaatst op woensdag 31 december

Ieder jaar richt vuurwerk miljoenen euro’s schade toe aan auto’s. Autobezitters die verwachten dat hun autoverzekeraar deze schade zal dekken, komen vaak bedrogen uit. Het Verbond van Verzekeraars (VvV) heeft een bericht naar buiten gebracht over vuurwerkschade en hoe deze alleen door all-risk verzekeringen wordt gedekt.

Geplaatst op donderdag 25 december

Op 22 december heeft Nationale Nederlanden verschillend premies verhoogd. Onder de getroffen producten vallen de aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandsverzekering, doorlopende reisverzekering en autoverzekering. De premies zijn met 1 tot 13 procent toegenomen.

Geplaatst op zaterdag 25 oktober

Het Verbond van Verzekeraars (VvV) heeft de schade van de eerste herfststorm van 2014 berekend en meldt dat deze meevalt. De storm van afgelopen dinsdag heeft circa 2 miljoen euro aan schade verricht. In 2013 wist de herfststorm maar liefst 100 miljoen euro aan schade te veroorzaken.

Geplaatst op maandag 12 augustus

Verzekeraars blijken steeds beter in staat te zijn fraude op te sporen. Hoewel het totaal aantal fraudezaken niet zou zijn toegenomen, wordt er vergeleken met vijf jaar geleden wel 25 procent meer fraude ontdekt. Eén op de tien claims zou mogelijk frauduleus zijn. Dit meldde het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit tegenover het AD.

Geplaatst op maandag 17 juni

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben autoverzekeraars het aantal wanbetalers zien verdubbelen ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Hierdoor lopen tienduizenden automobilisten het risico beboet te worden voor onverzekerd rijden en moeten zij zelf eventuele gereden schade vergoeden.

Meer nieuws
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14191
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema